Особистий тренер, який працює для відомого московського фітнес-клубу, розповів анонімно про те, як вигідно це продати, чому співвідноситься з лікарями і хто румунський. ()
+11 фотографії через tinepoverish
За аналогією з темою Життя магазину очима продавця
Реквізити
У хорошому спосіб тренер повинен мати вищу освіту: фізичну освіту, педагогічну або медичну освіту. Є курси Асоціації фітнес-професіоналів FPA, які виробляються з державним сертифікатом. Звичайні фітнес-клуби встановлюють стан, наприклад, що людина повинна бути принаймні кандидатом на майстер спорту, а в звичайному – і колишніх охоронних охоронців працюють. Я особисто збираю майстер. Але професійна кар'єра мала відмовитися: немає грошей, навантаження велика і серце вниз. Він прийшов до Москви в кінці 90-х, пішов на перепідготовку. Все від анатомії до продажу особистого навчання. Так, ми навчимося «збитих людей за гроші». Хоча насправді, освіта ніколи не закінчується: конкурс величезний, потрібно постійно освоювати нові техніки і техніки.
Самовизначення
У фітнесі є багато всього. Кардіо, розтягування, пілати, крок, тіло насоса. Тепер в новому тренді, антигравітність йога, ви подібнимосьмого під стелею. Я ще не спробував, але там багато людей. Насправді, головне - фізична активність, незалежно від чого. В цілому, на Заході, робити фітнес, як правило, чистити зуби регулярно. І ми ще маємо спазіння. Фітнес розрахований на середній клас, в Росії тільки формується, і фітнес в тому ж стані.
Вид інтер'єру
Тренери фітнесу умовно діляться на тренажери та групи. Перші роботи по зсувах в залі, на парі, а також проводить індивідуальне навчання. Це головна заробітна плата. Почасова вартість навчання від 1,500 рублів, з яких ви отримуєте не більше половини. У деяких клубах заборонена персональна підготовка до вашого переходу. Але ви повинні вийти: якщо клієнт вже вийшов, ви можете попросити колегу замінити вас або запустити назад і вперед. Групи діляться на танцюючі, молодят і так далі. Вони мають більше парі для емоційного розряду: тренер посміхається, красива, музика правильно. Головна візити все ще досить рідкісні: кілька людей мають повноцінний тренажерний зал в домашніх умовах.
р.
Конкурси
Раніше вважалося, що приміщення повинно працювати пітчинги. Тепер є нормальні хлопці, які працюють там, і культуристи витягують залізо в кутку. 99% клієнтів не хочуть бути бульбами. Але не існує байдужості до шанувальників інших методів. Не існує такої речі, як тренажер, що шукає танцюристів в стилі: «О, ти фагго». І інші тренери розбиті вікна в кросівки не кладуть, як в балеті. На жаль, заробітна плата залежить від того, чи виконавиця плану, тому вам не потрібно переварити з колегами, працювати разом, щоб уникнути переїзду в червоний. Клієнт обирає тренера за певними чіткими принципами, хоча вони часто обирають саме те, що вони хочуть бути такими. У вас є, ви знаєте, жорстоких культуристів і м'яких чоловіків - тут кожен має свій власний.
Клієнти.
Вони просять те ж саме: кинути 5 кг на пляжний сезон, перекачувати абс, витягти ас, стати такою, що дівчина з кришки. Старші люди починають боротися з віком - мігрені, задишка. Деякі люди просто повинні слухати, для кого-то мати персональний тренер – статус. Звичайно, є цікавість: одна дівчина, наприклад, попросила її груди накачати її. Я змусив тебе стати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це аеробіка. Ви повинні зробити запити про інтереси людини. Дізнайтеся, де він працює, перейдіть на сайт компанії, Google докладно. Ви бачите, як ви одягнете, який автомобіль ви приводите. І ось, як ви зробите контакт. Основна проблема полягає в тому, щоб вони регулярно ходили в зал і призводять до здорового способу життя. Тексти пісень, а це означає: Ви кладете душу в них, і вони грін. Але за гарною фігурою лежить найважча робота, літри поту, літри! Технічно найнижчі дві кубики на пресі найважчі. Але вони не дуже щасливі.
Закупівля
Хороший тренер повинен виглядати підійти, добре зануритися і тиди, і одяг нижче Реебок є модним носити. Клієнти можуть ходити як вони, будь ласка. Хлопчик в згущеній футболці і подрібнені кросівки можуть легко виходити, щоб бути чудовими багатствами. Він не з'явився, він прийшов до роботи. Але є всі види дивних чоловіків, які намагаються отримати голий будь-який шлях. Вам не потрібно тренера, потрібно дзеркало. Я не маю нічого, деякі з нас люблять декор йти: вони приходять тільки, щоб показати себе. Але ми краще відключимо: чоловічі клієнти повертаються і ми ... Можливо, це те, як відчувається гінеколог: жіноче тіло просто робота.
Індивідуальні послуги
Я пішов зустріти Рулівку дочку посадової особи. Три години пішли на дорогу, але 1,500 рублів за годину занять в кишені. У готелі є окремий будинок з басейном і тренажерами, і в хорошій погоді в дворі. Все було гідним, я не знайшов секс. Я почув такі історії з колег. Хтось може похвалитися такими досягненнями, хто має дітей від клієнтів, і навпаки. Але в цілому ми маємо таке правило: будь-яке порушення підпорядкування призводить до втрати замовника. Якщо ви думаєте, що ви зараз перебуваєте на короткій нозі, будь то клієнт починає вимовляти і знімати з очей - він не закінчується добре. Ну, в цілому, я сказав, що після того, шкода, спілкування з людиною, якось приречений на гроші.
Р
Про компанію
Ви часто повинні зробити психоаналіз. Люди не мають достатньо зв'язку, вони хочуть поговорити, проконсультуватися. Особливо жінки в своїх краях. Молоді дівчата і гей чоловіки мухнуть, але ви втомилися постійного спілкування. Іноді хочу закривати в кутку і спокійно сидіти. Справжні, коучингові номери завжди маленькі, немає м'яких диванів - ви не будете відпочивати окремо. Я ніколи не їсти цибулю і часником. Через два вихідні в рядку не буває, а такі гострі запахи не погодні тривалий час. Не потрібно говорити про алкоголь - це виключено в цілому. Професійний сланцев застосовує тільки для вправ і тільки один до одного. Наприклад, я б сказав вам: "Зробити два підходи до румунської мови". Зрозуміти? Це просто тяга з барбекю на прямих ногах. Клієнт не може бути викликаний «збалансованим» або «жирним».
р.
Продавець
Ви можете ловити нові люди при вході. Приємно посміхатися, грати м'язи і бути судом. Але не занадто багато гнати. Клієнти часто спілкуються один з одним - для оболонок, в шафі - і потрібно переконатися, що слово рота про вас тільки кращі новини поширення. Ще один хороший спосіб, щоб негайно надіслати потенційний клієнт до лікаря. Так як він отримує відсоток від іспиту, він також зробить вас поверненням судового рішення: коли клієнт запитує його, який йому порадує тренера, лікар дасть вам найкращі рекомендації.
Зарплата
Ми не даємо порад: навчання вже варто багато. Не потрібно купувати шампанське під час свят. Вони також надають невеликі речі, такі як ручка Parker. Пропоновані автомобілі. Навіть заможні покупці не роблять великих подарунків. Навпаки є така тенденція, що якщо людина купила підписку на 10 уроків на місяць, і не встигла залишити, то в кінці ми працюємо щодня, щоб вони не вигорли. Якщо ви є хорошим тренером, з сертифікатами та кваліфікацією, заробітна плата становить 70-130 тис. грн. Ви можете зробити більше, якщо ви входите в рубль або показати бізнес. Іноді тренери пішли на танець або особисті помічники. Як і всюди, головне - продати.
до 1 2 3 4 5+
Джерело: http://