Спонтанна рибальство

Останні вихідні Я пішов з батьками в с., але через раптове настання зими і супроводжуючи заморозки, домашня робота повинна бути перенесена невизначено. І з тих пір не було нічого робити, було прийнято рішення йти на риболовлі... і, абсолютно спонтанно. Збірка займає близько 30-40 хвилин (зварювальні яйця, підбір молі, пошук намету). І о 10 годину ранку ми залишили.
12 пікет

Ми пішли на Цимлянське водосховище, це не дуже далеко тут (кільометри 40-50)... на вулиці була життєрадісна заморозка, десь до 20 градусів ... але вона не відчувалася в машині і в с. ... але коли ми прибули ...

На пляжі було близько сотні автомобілів. Тент на льоді - відповідно, 3 рази більше...

дві

Погода була чудовою... мороз... лід і пісок.

тример

Сонце було досить яскраве, але не було ніяких теплих ... так ми налаштували намет, прибиваючи його до льоду, виріжте підлогу всередині, і сходження.

a... повністю забули... свердла, яка була взята з ним, була повністю ненав'язлива... ножі були або розминані або втратили свої сидіння... korokche мав бути на сусідні рибалки, делікатно збиваючи на наступному наметі.

4 хв

Вони зловили на молі ... на float ... Я не поважаю...

п

240062

Наклейка була нормальною... немає часу куряти і протирати руки від риби... в пару годин витягли близько половини мішка для двох ... про пару відро...

6 хв

Повернувшись до с., їсти і п'яти, було прийнято рішення повторити подвиг, де нитка ближче до с. ... що вона далеко від йде ... але в цей день вона була занадто пізно ... перенесена на ранок ...

7 хв

Це насправді річка ... практично в с. ... незважаючи на невеликий розмір і товщину ... глибині нормальні ... 3-4 м практично відразу від берега ...

вісім

інструмент ... з заміненими ножами ... правда не було корисною)

дев'ять

Не круто!

Але було тепліше ... 15 градусів ... після сісти на ту ж пару годин, отримуючи п'яний до смерті, було прийнято рішення забити на це і піти додому ... пити теплу і смачну горілку.

10 хв

Прибуття в село через тиждень я знайшов майже готову свіжомороженеву рибу в гаражі... яку ми відразу ж використовуємо для дегустації і закусок.

Зелена

Всього 77 кремів салін-це і близько 50 пішли обсмажити, вухо і котів.

п»ї

Всі

Джерело: