511
Зима в хмарі
Blogger Сергій Анашкевич пише:
На плато Ай-Петрі ми пішли з Діма бруппіксом на ранній ранок 10 грудня 2011 р. в пошуках снігу, втомилися від перегляду в Севастополі вести небо, яке періодично поливало місто теплою дощем.
Закінчивши одну з головних завдань - покоївку над морем, ми переїхали глибоко в плато, щоб насолодитися свіжим сніговим покривом. Хочу сказати, що і під час зйомки сновидіння хмари кладуть на плато в щільному шарі, так що іноді видимість не більше двох або трьох метрів.
Ми побачили зиму на Ай-Петрі через хмари, нижче.
24 зображень
1,1 км Знак на щитовидних читаннях "Стоп!" Повернутися! Без зони! Небезпечне життя! Абсолютно. Увімкніть хмару життєво-відновлення. І радіоактивний значок ...
2,2 км Всі дороги все ще повністю покриті. Зима тільки почала тут і сноуборди-туристи ще не затопили масовий потік. Ось тут.
3. У Дорога глибоко в плато. Хмари все ще висять на далеких схилах. Ми поспішаємо.
4. У Лено береза в сніговому полі. Вранці, поголені і неоцінені ...
5. Умань Просто три хвилини і видимість погіршуються. Літня трава в білих робах
Р
6. Жнівень Молочна тиша. До речі, всередині хмари, крім видимості, значно знижується чутність. В цей час немає звуків, а в білому непрозорому вівці є зазвичай дзвінка тиші.
7. Про нас Ледько і цегляно
8. брудний і його червоний кінь
9. Навігація Це холодно. Тільки думав, що приходить до мого розуму, коли я дивлюся на це фото.
10. Розп'яття під заморозками
11. Ви повинні бути обережними. I'm zipping мій куртка tighter ...
12. Зга, і ви зможете побачити, що є лічильники в 200-х роках.
13.00 р. Ми на нашому шляху до підйомника.
Р
14. Добре, мед, ви голодуєте на голові з головою вниз. . ?
15.00 р. Кабель ліфта йде... прямо в щітки... Я думаю, що мені потрібно.
16.00 р. Хмара стає більш щільним і іноді ви повинні чекати 10-15 хвилин, хоча б щось видно, щоб стріляти панораму. Нарешті, ми робимо рамки для подальшого склеювання і повернення в дорогу.
17.00 р. Я радий подбати про відключення на Ай-Петрі. Парковка для них.
18 років Паркувальний лот повністю порожній сьогодні. До речі, оцінюють видимість.
19.00 р. Початок спуску до Ялти. У цю погоду почуття повного відторгнення
20. Серпентин дорога
р.
21. Поверніть.
22. Полотно посипають піском. Але все ж дуже тапочки.
23. Приїхати
р.
24. Контроль пострілу. Приймайте за 3 години. Село Катсівлі, вид з Кіт
Джерело:
На плато Ай-Петрі ми пішли з Діма бруппіксом на ранній ранок 10 грудня 2011 р. в пошуках снігу, втомилися від перегляду в Севастополі вести небо, яке періодично поливало місто теплою дощем.
Закінчивши одну з головних завдань - покоївку над морем, ми переїхали глибоко в плато, щоб насолодитися свіжим сніговим покривом. Хочу сказати, що і під час зйомки сновидіння хмари кладуть на плато в щільному шарі, так що іноді видимість не більше двох або трьох метрів.
Ми побачили зиму на Ай-Петрі через хмари, нижче.
24 зображень
1,1 км Знак на щитовидних читаннях "Стоп!" Повернутися! Без зони! Небезпечне життя! Абсолютно. Увімкніть хмару життєво-відновлення. І радіоактивний значок ...
2,2 км Всі дороги все ще повністю покриті. Зима тільки почала тут і сноуборди-туристи ще не затопили масовий потік. Ось тут.
3. У Дорога глибоко в плато. Хмари все ще висять на далеких схилах. Ми поспішаємо.
4. У Лено береза в сніговому полі. Вранці, поголені і неоцінені ...
5. Умань Просто три хвилини і видимість погіршуються. Літня трава в білих робах
Р
6. Жнівень Молочна тиша. До речі, всередині хмари, крім видимості, значно знижується чутність. В цей час немає звуків, а в білому непрозорому вівці є зазвичай дзвінка тиші.
7. Про нас Ледько і цегляно
8. брудний і його червоний кінь
9. Навігація Це холодно. Тільки думав, що приходить до мого розуму, коли я дивлюся на це фото.
10. Розп'яття під заморозками
11. Ви повинні бути обережними. I'm zipping мій куртка tighter ...
12. Зга, і ви зможете побачити, що є лічильники в 200-х роках.
13.00 р. Ми на нашому шляху до підйомника.
Р
14. Добре, мед, ви голодуєте на голові з головою вниз. . ?
15.00 р. Кабель ліфта йде... прямо в щітки... Я думаю, що мені потрібно.
16.00 р. Хмара стає більш щільним і іноді ви повинні чекати 10-15 хвилин, хоча б щось видно, щоб стріляти панораму. Нарешті, ми робимо рамки для подальшого склеювання і повернення в дорогу.
17.00 р. Я радий подбати про відключення на Ай-Петрі. Парковка для них.
18 років Паркувальний лот повністю порожній сьогодні. До речі, оцінюють видимість.
19.00 р. Початок спуску до Ялти. У цю погоду почуття повного відторгнення
20. Серпентин дорога
р.
21. Поверніть.
22. Полотно посипають піском. Але все ж дуже тапочки.
23. Приїхати
р.
24. Контроль пострілу. Приймайте за 3 години. Село Катсівлі, вид з Кіт
Джерело: