Розповсюдження та шоу Andrei Sonyushkin, zizis, 45 фотографії з камінням!
Цей процес є багато тисяч років. Можливо, навіть швидше за все, людина спочатку дізнався, а потім вже отримав вогонь.
Я не говорю про розмноження, я говорю про створення шкіри. У Росії є найбільша таннергія в Європі - Рязан, ака ЗАТ "Російська шкіра". Приїжджайте в гості.
01. У
Почнемо з декількома номерами і розповіді, щоб зрозуміти, щоб говорити, глибина нашої глибини.
Рослина скоро буде сто років, вона була відкрита до жовтня революції. Він успішно обробляє шкіру великої рогатої худоби в радянські часи, і, швидше рідко, не припинив свою діяльність в 90-ті або пізніше. У 1988 році майже перебудовано італійськими товарами, а модернізація обладнання постійно відбувається. Зараз виробнича площа в м. Рязан становить 480 000 кв.м., працює більше двох тис. осіб. У 2006 році відкрито Китайське відділення заводу. Це набагато менша і в основному спеціалізується на шкіряній шкірі взуття.
02. Мар
Майже половина виробництва експортується в Італія, Португалія, Іспанія, Франція та Азія. Я не збираюся показати вам перший етап виробництва. На ньому прийнята шкіра в бочках, їх первинне сортування і замочування в високомасляних барабанах. 21 сировина філія приймає шкіру від майже всіх великих м'ясопереробних рослин в Росії. Ось близько 5,200 тонн на місяць.
03.03.2014 р.
Після замочування (рожева), шкіри, позбавлені волосся, що потрапляють на перший конвеєр. Ось вони не особливо церемонімні і завантажені за допомогою інтимуючих пристроїв.
04.04.
Я розумію, що частина води знімається в цьому агрегаті. На виході чотири робітники вивчають кожну шкіру і підрізають видимі шлюби і залишки тканин і жиру.
05. Мар
На ранніх стадіях процесу найсильніша робота. Шкіра дуже слизькі, ножі гострі і у вас немає уявлення про те, що запах є. 6000 шкіри обробляється в день.
Мар
Потім для шкіри настає один з найбільш відповідальних процесів. Ці барабани дублюються. Під час цього процесу за допомогою спеціальних хімічних речовин всі мікроорганізми видаляються з шкіри, припиняють природні процеси. Це, з живого матеріалу шкіра перетворюється в стандарт, відповідає суворим вимогам, напівфабрикат.
150980Р
07. Мар
Шкіра на цьому етапі називається мокро-блакитним і після хімічного лікування хромом, це дійсно синій. Скін засмаглий за старовинними рецептами, використовуючи органічні дубильні речовини, також можна відрізняти кольором. Це білий або жовто-коричневий.
1188957
08. У.
Разом з волого-блакитним ми перейдемо до оздоблювального магазину.
09.03.2015 р.
Отже, витягують і висушують мокро-сині на столі для цих жінок. Вони відповідальні за сортування та вирощування на цьому етапі.
10.
Потім матеріал проходить через процес подвійний. За допомогою планера шкіра нашаровується на два або навіть три шари. Ви отримуєте передню і пилку.
11.
З лицьової сторони виробляють найбільш якісну шкіру, але також з різання роблять шкіру дешевше. Для приготування клею і технічної желати використовуються дуже гоління.
12.
Деякі клієнти віддають перевагу не мезам з первинною обробкою шкіри, але виготовляти самолікування на подальших стадіях і купити продукти з рослини в мокро-блакитний стадії. Це міжнародний стандарт, тому нічого не дивно про це рішення.
13.00 р.
Потім синя шкіра потрапляє в барабани барвника.
14.
Вони точно так само, як і для засмаги, виникають лише інші процеси. На даному етапі встановлюються найбільш важливі властивості майбутньої шкіри: м'якість, зносостійкість, еластичність, еластичність. На малюнку. Як бачите, існує безліч варіантів кінцевого продукту. Рослина виробляє вироби для замовлення, тому доля кожної одиниці матеріалу заздалегідь задається.
15.00 р.
Такі барабани використовують більше одного покоління танців. Традиційно вони виготовлені з деревини.
16.00 р.
Якщо ви дивитеся всередині, в темряві можна побачити відмінно поліровані стіни і шпильки для додаткового перемішування шкіри.
17.00 р.
Оброблені і плямисті шкіри називають красою. Він може бути різного кольору, з різними властивостями.
Здавалося мені, що я ніколи не бачив стільки брюнеток в будь-якому іншому виробництві.
18 років
Процес сушіння може бути різним, але найчастіше починається з шпинделя. Пам'ятайте древні бочкові пральні машини з гумовими валками для хребта? Це збільшена копія.
19.00 р.
Шматочок чарівника для різноманітності
20.
Це атмосферне сушіння. Красти роблять велике коло під стелею майстерні, вивчаючи навколишні, одночасно і сухий.
21.
І це ще один тип сушки - каркас. На цій посаді чотири працівники візьмуть раму, видаліть висушені хроби і витягують нові. Замінити три хвилини.
549868
22.
Рамки йдуть в колах. За стіною є сушарка, де відбувається сушіння. Наскільки я розумію, цей метод використовується для сухої дорогий і меблевої шкіри. До речі, можна чітко побачити, що стандартний розмір крадіжки точно половина шкіри. Меблеві шкіри зазвичай цільні.
23.
Товар наступного контролю якості. Незважаючи на те, що виробництво 90% механізованого/довіреного, людський досвід не можна замінити. Досвідчений контролер за пару секунд визначає щільність, товщину і якість шкіри. Плюс лабораторний і кольоровий контроль зразків з кожної партії.
24.
Ми збираємося закінчувати номер магазину 2. Ось остаточна обробка та отримання готової продукції. І знову деякі покупці купують крадіжку і самостійно доводять її до розуму, що залишився краде піддається обробці операцій.
25.
Якщо є безліч варіантів на стадії отримання крадіжки, то є ще більше. Я не знаю, скільки видів шкіри можна отримати на цих лініях. Під час обробки встановлюється блиск, додаткові кольори, рельєф, текстура та інші спеціальні ефекти.
Тут крадіжка обробляється обприскуванням. У довгому конвеєрі шматочок шкіри проходить кілька етапів просочення і сушіння.
26.
І ось ще один принцип, нагадує ламінування або друк. Шкіра проходить через величезну фарбування і одночасно сушильну машину.
Р
27.
Після всіх цих скручень і витків практично немає текстури на шкірі. Ця машина складається, грубо кажучи, з заліза і преса.
28.
На гарячій плиті наноситься тривимірний візерунок, який передається на шкіру під пресом.
р.
29.
Ця шкіра, швидше за все, йде на виготовлення робочих речей або взуття.
30.
І тепер, нарешті, готова шкіра потрапляє в склад кінцевого виробу.
31.
Утворюється остаточний контроль якості, сторони. Шкіра не може бути складена конвертом, тому вона складається в рулони декількох штук.
р.
32.
Час проходження всіх етапів виробництва дуже залежить від складності виробництва.
33.
Виробництво меблевої шкіри йде паралельно і на стадіях практично повторюється, що вже було видно.
34.
Після висихання рами шкіра надходить для замішування. Дві жінки з пневмоніями дуже швидко розрізають краю шкіри. Я змогла побачити те, що вони робили з третього або четвертого ходу.
35.
Також є остаточне просочення всіх речовин. Шкіра для меблів товста і повинна мати дуже високу міцність і зносостійкі характеристики.
36.00 Р
І завершальний контроль якості та сортування. До речі, завод має власний завод для виготовлення шкіряних меблів, тому можна замовити абсолютно ексклюзивні варіанти.
1325532
37.
Звісно, ви не можете залишити без відвідування Святої Ліги, лабораторії. До речі, 500 тис. кв. м дуже багато, працівники переходять на велосипеди.
38.
Лабораторія не тільки виробляє контроль якості продукції, але і розробляє нові технології обробки, тестує нові хімічні склади. Також на ексклюзивних замовленнях тут виготовляються невеликі партії шкіри з рідкісними рецептами обробки.
39.00 р.
У невеликій лабораторії можна відтворити будь-яку стадію процесу. Єдине, що я не знаходився з тисненим пресом.
40.
Також є барабани, тільки кілька разів менше.
41.
Безперервна і фарба розроблена відразу.
42.
Для мене додано великий шматок шкіри, щоб вибрати новий колір. Як правило, шматочок забарвлюється в чотири рази менше. Я запитав, щоб згадати його.
43.
Нарешті, я був привезений до заводського шоу-руму. Він той, хто показує клієнта. Кілька десятків видів шкіри з величезною кількістю варіантів тиснення, фарбування і щільності. Від звичайної «шкірі» шкіри з натуральною фактурою, до чогось кислого, до дотику і розрізу найбільш нагадує лінолеум, від товстого поясу до найтоншого гвоздики.
44.
З дитинства я дуже зацікавив питання про те, чи можна варити суп з взуття або закусити на поясі в складних випадках. Тепер я можу сказати з впевненістю - це можливо, але безглуздий і небезпечний для здоров'я. Після замочування в хімію або вапняку, засмаги з хромом або tannin, поживні властивості шкіри швидко підходити нуль. І в цілому можна говорити про «природний природний матеріал» з великим розтягом. Отже, якщо ви йдете на складний похід, запасіться на сирих шкіряних речах - можна їх їсти.
45.
Картина для любителів тварин.
Дякую!
, Україна
Джерело: