"Я можу бачити все зверху" або камеру, що літають

Blogger netwind пише про дивовижний інцидент:

Якщо ви трапилися на мітингу на Болотній сьогодні, ви можете помітити мене з трьох величезних помаранчевих повітряних кулі. На цих кульках крім білих стрічок вішайте маленьку відеокамеру. Вона зняла процес, зняла ралі, зняла багато друзів і знайомих, а потім злетіла, знімаючи весь район.
Але щось вирушилося неправильно, а замість посадки десь біля Москви, де я міг підібрати її, вона нещодавно перекресла кордон Ярослава і Вологи областей і продовжує летіти далі на північ на швидкості близько 50 км / год. Якщо вона продовжує рухатися в тому ж напрямку трохи довше, вона буде впадати в зону, де вежі клітин дуже рідкісні, що означає, що ймовірність того, що вона зможе відправити координати місця посадки вже дуже мало. Я не відправляю людину на всіх, але я бачу щось символічне у польоті цієї коробки над Росією, повною з зображеннями людей, які борються з млином для таких нереальних речей, як справедливі вибори, сподіваючись на існування алтранісних політиків і вірю, що ми можемо змінити світ для кращого.

ОНОВЛЕННЯ: Чи знає хтось у Череповець або Вологді? До Москви можна доїхати координати лендінгового майданчика ... і це 550 км від Москви.

UPD2: Право людини тут. Завтра (лютий 6) піде ранку до пошуку.

UPD3: камера знайдено. Похід до Москви. Дякуємо [info]mackeyka для пошуку та AutoFont Lighthouse для точного узгодження.

UPD4: Ось 8 фото з камери.

р.

02 мар

03 мар

04 мар

р.

05 мар

499.00 Р

06 мар

р.

07 мар

08 мар