749
Інститут корозії
Написання блогера і коханка всіх сортів занедбаних місць Lana Sator^
Сьогодні я хотів би розповісти про покинутий хімічний науково-дослідний інститут, розташований десь в Московській області.
Предметом цього інституту було вивчення впливу різних засобів і умов на певні речовини і склади, а також можливості використання цих впливів на виробництво конструкційних елементів і електронних ланцюгів.
Доля цієї установи не сильно відрізняється від долі своїх колег в поточному стані: через брак грошей вона колись перетворилася на місце, де тепер можна приїхати на атмосферу назавжди припиненого Радянського Союзу і ставали непотрібними приміщеннями, які доводилися запам'ятати вітчизняну науку в п'ятому і інноваційному житті.
Під катоком 49 фото
951278
Але його історія виглядає особливо цинічною при перегляді більш конкретно: проблема стала восени в кінці 1980-х років, сталася буквально на даху - дах почав витікати. Інститут працював над певним замовленням, за результатами якого кошти на ремонт були проявлятися. І щось пішов неправильно, чи не вдалося виконати замовлення, або ніхто не сплатити за нього, гроші не з'являються.
Зима переповнена, а навесні покрівля почала витікати більше, ніж раніше. В першу чергу працівники намагалися замінити відро, басейни, але нічого допомогло, гроші на ремонт від проходження часу не з'являються.
Хтось з вищезазначеного рішення про визнання будівлі в якості надзвичайних ситуацій, а інститут не так необхідний. Хоча насправді це все ще існує, «акти» і хтось навіть «роботи». Є управління, відповідальні особи та звичайні працівники, є зв'язок з Міністерством оборони та девілом знає, хто.
Але неважливо, що на папері, в дійсності немає активності, тому що територія покинена.
1,1 км Починаємо перевірку з даху, на якій відмінно збережені вентиляційні системи.
2,2 км Верхні поверхи будівлі були найбільш уражені витікаючим дахом - тут мощі зеленню цілий рік, а меблі згорнулися від вологості або розсипаються грибами.
3. У Панорама одного з номерів на першому поверсі
4. У Тут немає мохів, тільки білі розлучення.
5. Умань Меблеві хрустки з вологістю
6. Жнівень Неординарне моху та неочищене обладнання
7. Про нас Стеля поверху будинку
8. У Порошок білого кольору нічого, але побілка падає з стелі
9. Навігація Помиття по білому
10. Те ж самі гриби, зазначені вище
11. Працівники інституту контролюють погоду за допомогою таких календарів - вони зустрілися в багатьох кімнатах.
12. Більшість приміщень в Інституті були зайняті лабораторією та майстер-класами, які в даний час знаходяться в нерозривному стані.
3250Р. 3700Р.
13.00 р. Таблиця з миттєвою системою вилучення
14. Вивчивши, що було вивчено або змінено тут (Інститут не виготовив)
15.00 р. Звичайні приміщення
732572
16.00 р. Також в деяких частинах інституту були створені малюнки - є цілі зали, підкреслені рештками кульменів (перетяжні інструменти цього часу).
17.00 р. Одна з кулачкових залів
18 років Залишки обладнання
19.00 р. У верхній частині можна побачити шматочок плаката з деякими зразками.
р.
20. Точні лабораторні ваги
р.
21. Шафа для зберігання розчинних речовин, з прямим капюшоном
р.
22. Фотовизначення в одному з маленьких номерів
р.
23. В цьому приміщенні навчався електроліз.
24. Обладнання
р.
25. Дуже спокуслива синя пляшка.
26. Панель управління
27. Величезна кількість хімічних речовин, як в тушковані, так і в твердому стані, залишалася в своїх місцях: на таблицях, в шафах, на полицях.
28. Металеві стружки
29. Тут багато зламаних і цілих хіміків всюди.
30. Також було багато літератури про специфіку діяльності Інституту, як у бідних, так і в дуже гідних умовах.
31. Я вирішив взяти цю книгу з мене, потім я прочитав її в 4 дні: якщо я не входив в невелику кількість формул, наведених там, це досить цікаво.
32. Всі види техніки часу, таких як калькулятор(?)
р.
33. Олімпійський друкарська машина
34. Цікаві документи та листівки
35. Компутрейд реклама
36.00 Р Пришийте агітацію на підлозі
37. У деяких кімнатах ситуація полягає в тому, що якщо торнадо пройшов: шафи і обладнання скручуються, перевернуті, все, що може бути завантажено зсередини, шукає дорогоцінні і кольорові метали.
38. Навіть до точки такого жаху.
39.00 р. У всьому цьому хаосі іноді є досить цікаві дрібниці: двоколірна серветка заморожена в бані.
(Б)
40. Чудовий пристрій називається "електричне буріння"
р.
41. Невідомо мені, додаток, що залишився там, де він був знайдений.
р.
42. Особливий інтерес – архів Інституту. Розташування на одному з нижніх поверхів продовжує зберігати її від смерті в мохах і вологості.
43. Дані в цьому архіві зберігаються у звичайних папках
р.
44. Полиці з папками
Так в пункових стрічках, які в архіві багато.
Інститут працював з комп'ютерами, які захопили ці штамповані стрічки.
45. На жаль, з комп'ютеру мало залишилося. Також були знайдені пристрої для запису програм на стрічках.
р.
46. Стрічки зберігалися як при нерозривному зберіганні на полицях шафи.
р.
47. Це просто так.
(Р)
48. Я хотів би зробити цей огляд.
, Україна
49.00 р.
Р
Джерело:
Сьогодні я хотів би розповісти про покинутий хімічний науково-дослідний інститут, розташований десь в Московській області.
Предметом цього інституту було вивчення впливу різних засобів і умов на певні речовини і склади, а також можливості використання цих впливів на виробництво конструкційних елементів і електронних ланцюгів.
Доля цієї установи не сильно відрізняється від долі своїх колег в поточному стані: через брак грошей вона колись перетворилася на місце, де тепер можна приїхати на атмосферу назавжди припиненого Радянського Союзу і ставали непотрібними приміщеннями, які доводилися запам'ятати вітчизняну науку в п'ятому і інноваційному житті.
Під катоком 49 фото
951278
Але його історія виглядає особливо цинічною при перегляді більш конкретно: проблема стала восени в кінці 1980-х років, сталася буквально на даху - дах почав витікати. Інститут працював над певним замовленням, за результатами якого кошти на ремонт були проявлятися. І щось пішов неправильно, чи не вдалося виконати замовлення, або ніхто не сплатити за нього, гроші не з'являються.
Зима переповнена, а навесні покрівля почала витікати більше, ніж раніше. В першу чергу працівники намагалися замінити відро, басейни, але нічого допомогло, гроші на ремонт від проходження часу не з'являються.
Хтось з вищезазначеного рішення про визнання будівлі в якості надзвичайних ситуацій, а інститут не так необхідний. Хоча насправді це все ще існує, «акти» і хтось навіть «роботи». Є управління, відповідальні особи та звичайні працівники, є зв'язок з Міністерством оборони та девілом знає, хто.
Але неважливо, що на папері, в дійсності немає активності, тому що територія покинена.
1,1 км Починаємо перевірку з даху, на якій відмінно збережені вентиляційні системи.
2,2 км Верхні поверхи будівлі були найбільш уражені витікаючим дахом - тут мощі зеленню цілий рік, а меблі згорнулися від вологості або розсипаються грибами.
3. У Панорама одного з номерів на першому поверсі
4. У Тут немає мохів, тільки білі розлучення.
5. Умань Меблеві хрустки з вологістю
6. Жнівень Неординарне моху та неочищене обладнання
7. Про нас Стеля поверху будинку
8. У Порошок білого кольору нічого, але побілка падає з стелі
9. Навігація Помиття по білому
10. Те ж самі гриби, зазначені вище
11. Працівники інституту контролюють погоду за допомогою таких календарів - вони зустрілися в багатьох кімнатах.
12. Більшість приміщень в Інституті були зайняті лабораторією та майстер-класами, які в даний час знаходяться в нерозривному стані.
3250Р. 3700Р.
13.00 р. Таблиця з миттєвою системою вилучення
14. Вивчивши, що було вивчено або змінено тут (Інститут не виготовив)
15.00 р. Звичайні приміщення
732572
16.00 р. Також в деяких частинах інституту були створені малюнки - є цілі зали, підкреслені рештками кульменів (перетяжні інструменти цього часу).
17.00 р. Одна з кулачкових залів
18 років Залишки обладнання
19.00 р. У верхній частині можна побачити шматочок плаката з деякими зразками.
р.
20. Точні лабораторні ваги
р.
21. Шафа для зберігання розчинних речовин, з прямим капюшоном
р.
22. Фотовизначення в одному з маленьких номерів
р.
23. В цьому приміщенні навчався електроліз.
24. Обладнання
р.
25. Дуже спокуслива синя пляшка.
26. Панель управління
27. Величезна кількість хімічних речовин, як в тушковані, так і в твердому стані, залишалася в своїх місцях: на таблицях, в шафах, на полицях.
28. Металеві стружки
29. Тут багато зламаних і цілих хіміків всюди.
30. Також було багато літератури про специфіку діяльності Інституту, як у бідних, так і в дуже гідних умовах.
31. Я вирішив взяти цю книгу з мене, потім я прочитав її в 4 дні: якщо я не входив в невелику кількість формул, наведених там, це досить цікаво.
32. Всі види техніки часу, таких як калькулятор(?)
р.
33. Олімпійський друкарська машина
34. Цікаві документи та листівки
35. Компутрейд реклама
36.00 Р Пришийте агітацію на підлозі
37. У деяких кімнатах ситуація полягає в тому, що якщо торнадо пройшов: шафи і обладнання скручуються, перевернуті, все, що може бути завантажено зсередини, шукає дорогоцінні і кольорові метали.
38. Навіть до точки такого жаху.
39.00 р. У всьому цьому хаосі іноді є досить цікаві дрібниці: двоколірна серветка заморожена в бані.
(Б)
40. Чудовий пристрій називається "електричне буріння"
р.
41. Невідомо мені, додаток, що залишився там, де він був знайдений.
р.
42. Особливий інтерес – архів Інституту. Розташування на одному з нижніх поверхів продовжує зберігати її від смерті в мохах і вологості.
43. Дані в цьому архіві зберігаються у звичайних папках
р.
44. Полиці з папками
Так в пункових стрічках, які в архіві багато.
Інститут працював з комп'ютерами, які захопили ці штамповані стрічки.
45. На жаль, з комп'ютеру мало залишилося. Також були знайдені пристрої для запису програм на стрічках.
р.
46. Стрічки зберігалися як при нерозривному зберіганні на полицях шафи.
р.
47. Це просто так.
(Р)
48. Я хотів би зробити цей огляд.
, Україна
49.00 р.
Р
Джерело: