Бомби притулку занедбаного інституту

Під будівлею покинутих інститутів корозії є захисною структурою цивільного захисту — простими словами, бомбовим укриттям.
Так як інститут, він закинувся і піддається воді і вологості, і це надзвичайно захоплююче.

Бували часи, коли його затопили практично під стелею - непристойно, вони не тривали. У головній частині сезону шампунь (весна), його затоплюють близько метра - сліди цього видно на стінах, дверцятах і меблів. Зима притулок висихає і стає дуже зручною для перевірки.
35 фото © lana-sator

1,1 км Почнемо з будівельною схемою. Виявилося, щоб знайти в інституті самому, бо документація всередині притулку практично не виживала.

1767-1936

2,2 км Як видно з схеми, структура має звичайну прямокутну форму з центральним коридором і кімнатами з двох сторін.

, доб. 172

3. У Наповнення води притулок протягом тривалого часу викликало дуже красиву іржу на металевих захисних дверях.

р.

4. У На стіні в одному кінці коридору були виявлені численні кулькові отвори. Не знаю, з яких вони - Я не знаю.

5. Умань Також, за схемою можна побачити, що будівля має два жіночі та один чоловічий туалет.

6. Жнівень У одному з туалетів хтось у старі дні оснащує себе робочим місцем.

4523520р.

7. Про нас Тут ми зіштовхуємо з першого (але не тільки) згортається з коробки з вологістю з фільтрами з цивільних газових масок.

8. У На щастя, всі двері в притулок (від в’їзду через заголовок аварійного виходу до виходу на будівлю) були відкриті довго.

3610Р. 4200Р.

9. Навігація Важливий (і обов'язковий) атрибут кожної захисної структури - це фільтр і вентиляційна установка.

10. Також у великих промислових ЗС GO досить часто є дизельні електростанції. У цей день з'явився в демонтажному стані.

11. Виїзд до будівлі (з урахуванням схеми). У сумочках ягняти на верхньому поверсі, хтось був поросятою.

12. Головною частиною приміщення для притулку була загартована, на перший погляд, з якоюсь темою.

Габаритний зображення

13.00 р. Але на ретельному огляді ясна назавжди забули тут старі комп'ютери.

195946

14. Тип комп'ютерів важко визначити, тому вони всі для мене комп'ютер.

15.00 р. В одному з забитих шаф було знайдено один раз нові (в картонних пакетах) побутової техніки. Наприклад, це полотно.

р.

16.00 р. Особливістю даної структури можна відзначити величезну кількість промивок.

17.00 р. Ще один критий номер може бути однокласним

18 років Також тут можна знайти старі коробки з газовими масками.

19.00 р. Як я сказав, що документація не може вижити пам'ять.

р.

20. Втілення тривожного сну п'яного пінопласту

21. Документи

22. Надмірно збережені настінні плакати (повернулися над)

23. Медична документація

24. Комунікації

25. В одній маленькій кімнаті з туалетом на вході (знизився на схемі!) був рубльовий з оголеного майна. Ось, вологі кришки до стелі.

26. У більшості цих ящиків були деякі невідомі зелені мішки (як варіант – для зберігання і транспортування забруднених майна).

27. Також, через двері до плиткового поверху, повністю новий S-40 siren знизився давно (зазвичай монтується на дах для оповіщення населення).

28. В одній з коробок ми змогли знайти залишки ізоляційних газових масок.

29. Окрема частина приміщень для укриття один раз представлена обладнаними робочими місцями - так, щоб непристойний притулок у вазі не відходив час.

30. Підвісні стільці під стелю - результат повного затоплення

, м. Київ

31. Як не складно вгадати, один з виходів з притулку ведеться не безпосередньо в будівлю і не на вулицю, а в підвал.

32. Підвал - це не дуже велика мережа кімнат, в яких є все, що зазвичай в підвалі - труби і шафи з дротами.

33. Ви можете відразу поїхати в приміщення підвалу пожежогасіння систем.

34. І на вихлопних агрегатах, в одному з яких несподівано знайти пластину.

р.

35. З дуже цікавим фактурою матеріалу, з якого він виготовлений

Джерело: