423
Коробка Майка.
Періодично я виготовив свою графічну творчість на одному іноземному ресурсі, я хотів би, якось розвести свою майстерність монохрому з чимось простим.
Ідея персонажа була Майком Box.
Я зробив переклад першої смуги, особливо для YAP, коли нові приходять, я буду постати російські версії тут, якщо, звичайно, це цікаво. Як правило, НАП є дещо різним форматом, але я думаю, іноді варто розбавити політику, автореєстратори і бортики.
Майк планує відвідати різні країни і познайомитися з цікавими людьми.
Якщо Майк любить, де ви сказали йому піти, він буде.
Стрічка буде дещо інтерактивною. Це просто для релаксу, без інших підтекстових планів.
Якщо ви не любите це взагалі, тема буде скопсована самим, і Майк залишиться тільки для Янкеса і англійською мовою, яка сумна.
Так, зустріти мене:
р.
Початок: (UPD: картина один)
Джерело:
Ідея персонажа була Майком Box.
Я зробив переклад першої смуги, особливо для YAP, коли нові приходять, я буду постати російські версії тут, якщо, звичайно, це цікаво. Як правило, НАП є дещо різним форматом, але я думаю, іноді варто розбавити політику, автореєстратори і бортики.
Майк планує відвідати різні країни і познайомитися з цікавими людьми.
Якщо Майк любить, де ви сказали йому піти, він буде.
Стрічка буде дещо інтерактивною. Це просто для релаксу, без інших підтекстових планів.
Якщо ви не любите це взагалі, тема буде скопсована самим, і Майк залишиться тільки для Янкеса і англійською мовою, яка сумна.
Так, зустріти мене:
р.
Початок: (UPD: картина один)
Джерело: