699
Село Альпійське в Баварії.
Продовження теми Моя країна, я хочу показати вам картину німецького села, де я залишився на пару днів.
Просто 25 фото.
Сене
Дитячий садок Calf:
Власники мають невелику ферму на 50 корів.
Він був теплим в січні і він може піти поза.
Силосові корми для корів.
Україна
Роостер Гамбурга:
,00р.
З ранку і ввечері молочний вантажівка займає 40 євро на літр.
777 л, близько 310 євро.
Трактор з логотипом:
Будинок з будівлею.
Семінар
Повернемося всередину.
Він понад 100 років і пережили війну.
Другий поверх.
Кухні, був портрет офіцера Третього Рейча, але не запитав про нього, так як я був з Росії:
Кожен будинок на весною будує цю платформу, а потім на карнавалі йде до неї з музичним танцями, що засмічує німецьке пиво.
Майже всі будинки на цій вулиці були настільки великими, і власники мало часу платять за опалення (400 квадратних метрів за такими енергетичними цінами в Європі), будинок, де жив був потоплений простою полиною. Будинок повністю нагрівається, наприклад, верхні підлоги були тільки для гостей.
На даху ферми можна побачити сонячні панелі, вони тепер практично в кожному селищі.
Красиве дерево.
Кінь. Вони люблять їх дуже багато і на трасах можна часто побачити причепи для транспортування коней.
Детальніше
Фото типового села з афарі.
Гірський пейзаж.
р.
«Наше молоко робить Bayern міцним. й
Традиційна баварська кухня: Schnitzel, картопляний салат і зелень.
Джерело:
Просто 25 фото.
Сене
Дитячий садок Calf:
Власники мають невелику ферму на 50 корів.
Він був теплим в січні і він може піти поза.
Силосові корми для корів.
Україна
Роостер Гамбурга:
,00р.
З ранку і ввечері молочний вантажівка займає 40 євро на літр.
777 л, близько 310 євро.
Трактор з логотипом:
Будинок з будівлею.
Семінар
Повернемося всередину.
Він понад 100 років і пережили війну.
Другий поверх.
Кухні, був портрет офіцера Третього Рейча, але не запитав про нього, так як я був з Росії:
Кожен будинок на весною будує цю платформу, а потім на карнавалі йде до неї з музичним танцями, що засмічує німецьке пиво.
Майже всі будинки на цій вулиці були настільки великими, і власники мало часу платять за опалення (400 квадратних метрів за такими енергетичними цінами в Європі), будинок, де жив був потоплений простою полиною. Будинок повністю нагрівається, наприклад, верхні підлоги були тільки для гостей.
На даху ферми можна побачити сонячні панелі, вони тепер практично в кожному селищі.
Красиве дерево.
Кінь. Вони люблять їх дуже багато і на трасах можна часто побачити причепи для транспортування коней.
Детальніше
Фото типового села з афарі.
Гірський пейзаж.
р.
«Наше молоко робить Bayern міцним. й
Традиційна баварська кухня: Schnitzel, картопляний салат і зелень.
Джерело: