Умань

Автор пише: Незважаючи на те, що люди сміються на казці «Аппа падає з яблуні не далеко», і sanguine правда в ній. Діти не тільки приймають кращі якості від своїх батьків, але іноді подвоюють їх. Папа Каніс, наприклад, нещодавно вирішило іншу проблему. Наші коти Joyka і Ulsi використовуються для відпочинку в клітку протягом дня. По-перше, старше шкідливе Joyka, потім молодша краса Ulsi. Каніс регулярно перевіряє клітку, тому що є скарбниці, які знаходяться під настоєм - шматок відтінкової м'яса, вуха барани, курячої шиї, і є багато речей там, і тут є коти. Поверніть ще раз на смужку, зелено-яскрава Джойка лежачи на підстилку, собака вирішила депортувати кошеню.
5995577572, доб. 599

Він пішов всередині клітки і спробував виштовхувати Йойка з нісом до виходу, для якого він отримав серію ударів з забитою лапою в носі і між вухами. Все це супроводжувалося сходженням гарячої сковороди, в яку розбризувалася соняшникова олія. Каніс відступив від клітки. Він стояв перед дверима, думав за хвилину, взяв кінчик чохла своїми зубами і витягнув його з клітки з кліткою. Joika, який знайшов себе на підлозі між її передніми лапами собак і величезними запобіжними вболівальниками над головою, не мав вибору, але щоб отримати і, не втратити свою гідність, з гордо піднятим хвістом, йти додому. Тепер перейдемо до дітей. цуценят Naida і Kanis розкидані в різні кінці. Він став сумним і нудним без них. Я дуже хотів дізнатися, як розвивається доля, але люди, які взяли їх практично не власноруч комп'ютером і тільки одна цуценя, яка залишилася на передмісті і впала в дуже надійну і дуже добру руку, господиня асоціюється з УКЦ «Помічники до інвалідності», залишився на увазі. Він назвав його Урманом. Я взяв його в дуже молодий вік п'яти тижнів. Він тільки навчився їсти себе, тільки кілька днів було пропущено. І звичайно, з перших днів господиня і я почав говорити, і краще зрозуміти, як виявилося Урман, я цитувати деякі фрази з наших практично щоденних діалогів і, звичайно, фотографії Урмана.
Так, Урман прийшов на нове місце проживання. Перший день.

"Я тут." Він розгортається як м'яч навколо будинку, співає пісню «Я вихованець», з якоїсь причини думають, що його мама шукає плечі з нього.

Оль, кістка буде відійти від нього, я не можу дати ці іграшки до них - вони віджимають. Але всі види щільно стійких кульок і інших речей, які ми маємо в дитячому садку, ймовірно. Але поки він переніс одну тапочку. Він кладе його з ним до сну.

Ніцца Ол. Смішні. Є багато різних звуків в залежності від емоцій. Але все ж дитяче молоко, робе трамплінг з ногами і змащує з нею нечіткою. Їжа молочна каша, заспокійлива. Я відварю курку і подарую їй трохи. І так, Оль, терміново перегвинтитити решту - вночі в двох капахах досить дорослі круглі черв'яки. Великі. Мама шукає поганий шнур - відразу ж пуфи, молоко і смоктати речі

Важко взяти фотографії на вулиці, він працює до мене і все, підвісивши під мене кудись.

Р

Навіть їсти, як акула припинила цей душевний друг і досить добре.
І до Варки (старший вівчарка) він є наступними дверима - вона грає з ним добре, дуже ретельно і дозволяє себе гасити, він любить.

добре Як нормальний зростаючий організм, він зношує, грає, hooliganizes, витягає і кусає все.

р.

Тепер такий поросятий влаштований - дав кашу з куркою, взяв чашу своїми зубами, подрібнивши все на підлогу і, стояв, пікіровки - він вибрав курку.
Ну, я пішов всюди навіть сну, приходить до туалету вночі і потрапляє до сну. Потім він отримує і перетягує назад. Але в цілому бульбашка, різак і чаттербокс.

Звуки Ольського моря ... Він не говориться, поки він не гасить. І так він зв'язує, і каже все, і коментарі і як може, але так само само - кидає голову і прямий "обережний". Учора я пішов до лікаря, і мій мама залишився тут на фермі, так що я приїхав, він занурився в руки - подрібнився в мій голос, сказав мені щось і ate мене в той же час, і він смоктати його светр і трахнув все. Поки він сказав, що він думав мене, він не заспокоївся.

Так, Оль, очі світло-жовті. Він дуже смішний і дуже доторкнувшись. Дуже прикріплений, я пішов знову за півдня сьогодні - він знову сказав мені про те, що я був, лизати, трохи і витягнути волосся одночасно. Так він і матір відмовляється від прогулянок, запускати будинок і кричати під дверима, щоб допуститися в будинок.
Ну, він спить під моє ліжко суворо (Я боїться, що він буде скорось) і тримає трек, де він пішов / чому він пішов. Ви не можете їхати в туалет самостійно, і ми йдемо там для броварки.

р.

4207057

Ось син Урман. Понад 2.5 місяців.

Джерело: kazan-love.livejournal.com