P/L Бауманець. Сплав

Добрий день, кожен. Я шукаю в житті табору тут.
Я також вирішив поділитися враженнями. Тільки вони будуть відрізнятися тим, що вона не змінює себе і життя табору, але що відбувається після зміщення, тобто інтервал між зсувами або як ми назвали зсувами. Змінює останні в середньому 5-7 днів.
Ми не будемо говорити про звичайні діти, але діти з дитячого будинку, вони зазвичай залишаються для зрушень, щоб не перевозити їх назад і вперед. У далекому 1992-93 році, коли я прибув до літа, всі наші хлопці розкинулися в загонах, радники знаходилися добре, що ми були і з того, де, і як певна незручність припинила нас, якщо це було зроблено. Але вони ще покаралися на той же рівень, як «будинк». «Домашній» - хлопці, які мали батьків і приїхали відпочивати. Ми були більш комфортними і відрізнялися від них.

Тут буде близько 30 фото. Для якості не курка, фото не мій + термін (20 років) + сканування.

Але це не точка.
Зрушення закінчився, і ми, людина 30-40 хлопців залишили для зрушень. Перше, що ми зрозуміли площу для наступного зсуву. Як правило, ми очистимо все, що ми побігли порожніми будівлями і подивимося на те, що залишилися «будинкові» хлопці. Знайти все від одягу до зубних лічильників і мила, взяти все. В середньому з одного корпусу можна було охолодити 2-3 дітей, але так як в середньому 10 осіб перебігли в корпус, було достатньо для всіх трохи. Не було ніякого бою, тому ви його знайшли. Я пишу одну справу. У сушильній кімнаті я знайшов рушник і джинси, після того, як мене мій друг ран і шаут, "Я знайшов шкарпетки!" Ми пишаємося цим. Хлопці, які відпочивали в цьому p / л, не хвилюйтеся занадто багато про речі, залишені, вони впали в хороші і праві руки. І як він закінчувався одягом, виготовленим з підлогового очищувача. Після того, як один інцидент, два вікна були розбиті в одному з будівель, ми були всі зібрані і відправлені на «кампанію» так, щоб табір не був демонтований «на цегли». Що ми говоримо.

Я покажу вам більше про деякі хлопці.

Починався збирання біля головного будинку. Ми прогулялися «на світло», беручи деякі речі, намети, страви харчування, приніс табірний автобус КАВЗ, водіння якого був директором табору. На автобусі з'явилися діти, але заробили. Клей, положення та ін.

р.

Отримати на автобусі. Ми отримали гарне місце, вікно, або в кінці автобуса, адже пропаш дуже великий, і ми всі щасливі. Це було гарне місце перед тим, як було цікаво, як і куди піти.

Ось ми йдемо.

Після приїзду на очищення вони почали ставити полки і зробити вогонь.

Ковбасні дерева ...

І порубати Хто знав, як і міг... Всі руки і ноги непристойні

47981

Обід був підготовлений цілою командою, очищеною картоплею, овочами.

Хлопці теж очистили ... багато хто бажав, але не було б ножів для всіх.

Куди немає дівчат...

Приготування... Зварений в емальованих відро ...
В одному відрі супу, в іншому другому.

в стадії

Акуратно знімати і покласти на рівне місце, щоб не розливати ...
Очікується, щоб охолонути трохи...

Процес харчування відбувався в будь-якому зручному положенні і в будь-якому місці, щоб не турбувати другу.

Ви можете зробити це ... на траві.

Ви можете зробити це, сидячи на колодці.

Після того, як кожен з'ївся, потрібно відпочивати.
Вони зазвичай відпочиють на озері...
панчохи

У піску копати ...

І порятунку від піщаної...

,00 гривня

Ті, хто не хоче поплавати, можуть спати.

Вони сховали, де вони доводилися, але вони намагалися в наметах, тому що для кожного достатньо місця.
Ми отримали 4-5 осіб.

У спеку сходження під автобусом...

Наступного дня вони привозили воду з табору.
Вода була привезена самим табором, і якщо вони не чекали, вони зібрали його біля потоку.
Про будь-які захворювання шлунку та інші речі не було на увазі, такі як дисентерія.
Не був хворий.

Кожен спрагий людина може спокійно прийти і залити себе...

Потім сніданк був готовий...

Наліво хлопчик (Кола) стоїть, лікує банку від загустки ...
У дитинстві (до дитячого будинку) він був у вогненні і мав ліву передпліччю в опікі.
Язик (з залишками згущеного молока) був отриманий тим, хто допоміг приготувати сніданок.

Ті, хто отримує ранній їсти кукурудзу з наступного поля.

Кукурудза з'явилася в тих, хто зумів втекти в поле і підібрати її.
Не бо ви голодні, але бо можна їсти + вітаміни

р.

Буйлери з рештками отримали ті, хто пізніше вимити його, було багато людей, які бажали його, так як було найсмачніше, що тепер називається «Резиденції солодкі».

Не було прийнято вважати...

Давайте мені розповісти про деякі хлопці...

Доля. Після того, як він (чоловік в штани) побував на таборі кілька зрушень, один з радників прийняв його. І почав жити в сім'ї.

Лега, Лешка, Олексій. Хлопець з важкою долею. Після виходу з інтернату, пішов до армії, був біля Пскова, начальник армії зробив його в чверть разом з матір'ю, який до кінця операції загинув спирт. Пізніше він побив через ліси біля дитячого будинку до тих пір, поки він потрапив до лікарні. Він прийшов через жінку, яка надала йому квартиру і допоміг йому в усьому, щоб повернутися на ноги. Зараз працює під патриархією як автомобільний драйвер.

Саня, Саша, Олександр. Закінчила дитячий будинок з майже червоним дипломом і вступила в МІМ і закінчився 5 років, тепер хороший фахівець в автомобілях.

Не всі задоволені життям. "Бен" як ми всі його називали. Він покинув нас назавжди. Причини ще незнімні. Хлопець був знайдений в сходові біля квартири без паспорта, потім похований як бум, без реєстрації. Згодом, коли його друзі його знайшли. По-перше, директор детапланованого будинку вимагав облаштувати і він був відшкодований «на людському шляху».

Ви можете писати про ці діти нескінченно.
У цій картині частина нашого "смокту."

І ось директор табору "Бауманець": Олександр Голован.
Він любив нас дуже багато і навряд чи коли-небудь покарав нас.

Чистий чоловік!

Джерело: