500
Схема сигналу
Я вирішив витнути старі дні і зробити радіоелектроніку, які я навчався з школи до коледжу, а після інституту, сім'ї, роботи, роботи, роботи ... в цілому, покинути цей бізнес протягом багатьох років.
І тепер, о 34 я вирішив побудувати щось, починаючи з схеми Stop Signal.
Ця схема була опублікована в журналі "Радіодизайнер" No7 2000.
(до 11 фото і 1 відео)
Ми працюємо на друкованій платі.
р.
Я не отрую плату, я вирішив зробити з монтажною дошкою (це така плата з отворами по всій площі, з контактними зонами).
Процес пішов.
Мікрочіпи повинні бути розміщені на панелі! Якщо ви не, то ви будете п'яні.
Р
Усе необхідне було придбано та надруковано всю необхідну інформацію.
Ви можете зробити це на світлодіодах, але я віддаю перевагу 12-вольтові маленькі лампочки, які виглядають як світлодіоди.
Детальніше.
Процес пішов.
Процес повільно йде - з почуттям, з розташуванням (компоненти на дошці)
Ось як це почалося.
Я не збираю фото для кожного паяльника деталей, тому ми дивимося на готовий результат.
Я поклав світильники на дошку, щоб переконатися, що все працює.
Задня сторона – установка зручна для тих, хто не хоче зануритися з праскою хлору, і ви також можете трохи змінити початковий варіант проводки, якщо щось неправильно.
До речі, «поворотна сторона» установки (повинна його використання) полягає в тому, що в разі яких деталей паяльника дуже важко! Це сталося, коли конденсатори з значенням 0,1 не дали бажаної затримки. Мені довелося пити 0,47.
Весь набір, тепер ми тестуємо. Пізніше необхідно зібрати все в разі і розвести лампочки правильно в обох напрямках - буде 25 з них. І вогонь виросте з однієї точки і зрізається по обидва боки.
Але це не буде на цій новині.
Тим часом результат.
Це все.
Джерело:
І тепер, о 34 я вирішив побудувати щось, починаючи з схеми Stop Signal.
Ця схема була опублікована в журналі "Радіодизайнер" No7 2000.
(до 11 фото і 1 відео)

Ми працюємо на друкованій платі.

Я не отрую плату, я вирішив зробити з монтажною дошкою (це така плата з отворами по всій площі, з контактними зонами).
Процес пішов.

Мікрочіпи повинні бути розміщені на панелі! Якщо ви не, то ви будете п'яні.

Усе необхідне було придбано та надруковано всю необхідну інформацію.

Ви можете зробити це на світлодіодах, але я віддаю перевагу 12-вольтові маленькі лампочки, які виглядають як світлодіоди.
Детальніше.

Процес пішов.

Процес повільно йде - з почуттям, з розташуванням (компоненти на дошці)

Ось як це почалося.

Я не збираю фото для кожного паяльника деталей, тому ми дивимося на готовий результат.
Я поклав світильники на дошку, щоб переконатися, що все працює.

Задня сторона – установка зручна для тих, хто не хоче зануритися з праскою хлору, і ви також можете трохи змінити початковий варіант проводки, якщо щось неправильно.
До речі, «поворотна сторона» установки (повинна його використання) полягає в тому, що в разі яких деталей паяльника дуже важко! Це сталося, коли конденсатори з значенням 0,1 не дали бажаної затримки. Мені довелося пити 0,47.

Весь набір, тепер ми тестуємо. Пізніше необхідно зібрати все в разі і розвести лампочки правильно в обох напрямках - буде 25 з них. І вогонь виросте з однієї точки і зрізається по обидва боки.
Але це не буде на цій новині.
Тим часом результат.
Це все.
Джерело: