489
Схема сигналу
Я вирішив витнути старі дні і зробити радіоелектроніку, які я навчався з школи до коледжу, а після інституту, сім'ї, роботи, роботи, роботи ... в цілому, покинути цей бізнес протягом багатьох років.
І тепер, о 34 я вирішив побудувати щось, починаючи з схеми Stop Signal.
Ця схема була опублікована в журналі "Радіодизайнер" No7 2000.
(до 11 фото і 1 відео)
Ми працюємо на друкованій платі.
р.
Я не отрую плату, я вирішив зробити з монтажною дошкою (це така плата з отворами по всій площі, з контактними зонами).
Процес пішов.
Мікрочіпи повинні бути розміщені на панелі! Якщо ви не, то ви будете п'яні.
Р
Усе необхідне було придбано та надруковано всю необхідну інформацію.
Ви можете зробити це на світлодіодах, але я віддаю перевагу 12-вольтові маленькі лампочки, які виглядають як світлодіоди.
Детальніше.
Процес пішов.
Процес повільно йде - з почуттям, з розташуванням (компоненти на дошці)
Ось як це почалося.
Я не збираю фото для кожного паяльника деталей, тому ми дивимося на готовий результат.
Я поклав світильники на дошку, щоб переконатися, що все працює.
Задня сторона – установка зручна для тих, хто не хоче зануритися з праскою хлору, і ви також можете трохи змінити початковий варіант проводки, якщо щось неправильно.
До речі, «поворотна сторона» установки (повинна його використання) полягає в тому, що в разі яких деталей паяльника дуже важко! Це сталося, коли конденсатори з значенням 0,1 не дали бажаної затримки. Мені довелося пити 0,47.
Весь набір, тепер ми тестуємо. Пізніше необхідно зібрати все в разі і розвести лампочки правильно в обох напрямках - буде 25 з них. І вогонь виросте з однієї точки і зрізається по обидва боки.
Але це не буде на цій новині.
Тим часом результат.
Це все.
Джерело:
І тепер, о 34 я вирішив побудувати щось, починаючи з схеми Stop Signal.
Ця схема була опублікована в журналі "Радіодизайнер" No7 2000.
(до 11 фото і 1 відео)
Ми працюємо на друкованій платі.
р.
Я не отрую плату, я вирішив зробити з монтажною дошкою (це така плата з отворами по всій площі, з контактними зонами).
Процес пішов.
Мікрочіпи повинні бути розміщені на панелі! Якщо ви не, то ви будете п'яні.
Р
Усе необхідне було придбано та надруковано всю необхідну інформацію.
Ви можете зробити це на світлодіодах, але я віддаю перевагу 12-вольтові маленькі лампочки, які виглядають як світлодіоди.
Детальніше.
Процес пішов.
Процес повільно йде - з почуттям, з розташуванням (компоненти на дошці)
Ось як це почалося.
Я не збираю фото для кожного паяльника деталей, тому ми дивимося на готовий результат.
Я поклав світильники на дошку, щоб переконатися, що все працює.
Задня сторона – установка зручна для тих, хто не хоче зануритися з праскою хлору, і ви також можете трохи змінити початковий варіант проводки, якщо щось неправильно.
До речі, «поворотна сторона» установки (повинна його використання) полягає в тому, що в разі яких деталей паяльника дуже важко! Це сталося, коли конденсатори з значенням 0,1 не дали бажаної затримки. Мені довелося пити 0,47.
Весь набір, тепер ми тестуємо. Пізніше необхідно зібрати все в разі і розвести лампочки правильно в обох напрямках - буде 25 з них. І вогонь виросте з однієї точки і зрізається по обидва боки.
Але це не буде на цій новині.
Тим часом результат.
Це все.
Джерело: