$13,000 рай

За $13,000, Brendon Grimshaw купив крихітний пустельний острів в Сейшельських островах і переніс там назавжди. Коли Брендон Грімшав був сороком, він кинути свою роботу як газетний редактор і почав нове життя.

До цього часу на острів не було ніякого часу. Брендон знайшов себе супутником серед борігів. Його ім'я Rene Lafortin п'ятниця. Поруч з Renee Брендон почав будувати свій новий будинок. В той час як Rene прийшов на острів тільки зрідка, Брендон жив там протягом десятиліть, не збирався в будь-який час. Альона.

За 39 років Grimshaw і Lafortin висаджують 16,000 дерев своїми руками і збудували майже 5 кілометрів доріжок. У 2007 році René Lafortin загинув і Brandon залишався окремо на острові.

551650р.

Він був 81. Він привертав 2,000 нових видів птахів до острова і приніс більше сотні гігантських черепах, які вже на межі вимирання в іншому світі (включаючи Сейшельські острови). Завдяки зусиллям Грімшава, колись пустельний острів тепер займає дві третини фауни Сейшель. Покинутий шматочок землі став справжнім райським.

48,270,000

Кілька років тому принц Саудівської Аравії запропонував Брендон Грімшав $50 млн на острів, але Робінсон відмовився. «Я не хочу зробити острів улюбленим місцем відпочинку для насиченого. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й

У 2008 році острів був оголошений національним парком.

Джерело: p-i-f.livejournal.com