Історія з лави звичайного адміністратора

Сидіння і копчення ручних посібників на сисадизмі, коли раптом отримав виклик від леді від центру планування. Як і CD "S" swear, які немає номера зліва. Я прийшов, дійсно, 32MB. Чисті тимчасові файли - безкоштовно 32 ГБ. Варто 64. Я перевірю програмне забезпечення - жіночі калькулятори ваги, онлайн калорійний пальник, лічильники ритму, особисті гороскопи на кожен день, інсталятор часових ігор, програма для легкого завантаження фотографій, аудіо та відео з соціальних мереж і таких як. Я вирішив зробити гарне видалення і видалити всі ці яруси, які були явно завантажені і забуті.
Мені: Чи ми знімаємо це?
Маша: Що це таке?
Мені: Менструальний калькулятор.
Маша: Я не знаю, як він отримав. Так, так, зняти швидко.
Мені: Це?
Що таке?
Я: Особистий гороскоп.
Я лев. Хто ти? Все неправильно там, до речі. Це говорить, що ми хочемо привернути увагу і прагнути до розкоші, але я не на всіх, як це.
Мені: я комп'ютерний черв'як.
Немає підпису! Ви повинні бути Capricorn.
Мене: Овен мене. Чи потрібен цей прог?
Ог (прокочення яй) Ця програма робить мене божевільними! Для того, щоб він не повернувся!
Я видаю неяскраве м'якість в пальці з мультами, нагадками, і всі інші речі, які «покататися з десь». Так, і в журналі "блакитний Інтернет" сторінки з тестами "Як довго ви живете?" і "Що потрібно виключити з раціону назавжди схуднути".
Я збираюсь на мій лайр. Через годину.
- Я не можу ввімкнути програму.
до Яка назва програми?
Ну, ось той, що висить весь час... Я захоплю її, Уг.
- Чому ви хочете?
- Ну, через це, потрібно прокрутити через звіти Excel, щоб ви могли завантажити їх в систему пізніше.
до О, так це була ця програма - "Super-convertor-exel-files-to-single-single-prog-usable-our-firm"?
до Ну, так, я створив файл Exel, і тепер я натискаю на зображення на робочому столі, він говорить "tag", "resource", щось там не знайдено.
Чому слід видалити?
- Вона поцікав мене! Гальмів назавжди! Я думав, що вона буде рубати і працювати добре.
Я мав піти в іншу сторону міста, в офіс Прогерс за роздачу. З тих пір я був більш обережним з емоційною втратою ваги, в період підходу овуляції.

Джерело: