510
Один день в житті моєї компанії.
Добрий день, дорогі Янкес! Хочу показати вам один день простої клінінгової компанії. Ми відкрили нещодавно, але були цікаві випадки. Ось один приклад - басейн в готелі Suzdal. Вони називають мене і злилися, щоб допомогти. Готель вирішив мити труби з хлорованим розчином і мати проблему. Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні. Ось картина цієї неприємності.
р.
У Суздалі є високий вміст марганцю в воді і його проповіді. І ми впав в осад, коли побачили його.
І ще один вид.
р.
Добре, ви його ім'я, перейдіть в кошик. Я маю на увазі, чаша, басейн! Команда називається і розпочинає роботу.
1023762
Вони працювали з кислотою, тому всі зносилися маски. Рукавички зламалися як папір.
І це техніка, яку можна використовувати для видалення наліт з підлоги. Ротаційна машина
І вода всмоктується, вода.
Турлі майже весь день... У стібках з'явився цей коричневий щит.
Вітання з Катерини.) Дивитися.
Перевірити стелю!
Ось результат!
Про нас Маленька але горда компанія!!! Подбайте про басейни, і як правило, робіть чисто! Пон.
р.
Джерело:
р.
У Суздалі є високий вміст марганцю в воді і його проповіді. І ми впав в осад, коли побачили його.
І ще один вид.
р.
Добре, ви його ім'я, перейдіть в кошик. Я маю на увазі, чаша, басейн! Команда називається і розпочинає роботу.
1023762
Вони працювали з кислотою, тому всі зносилися маски. Рукавички зламалися як папір.
І це техніка, яку можна використовувати для видалення наліт з підлоги. Ротаційна машина
І вода всмоктується, вода.
Турлі майже весь день... У стібках з'явився цей коричневий щит.
Вітання з Катерини.) Дивитися.
Перевірити стелю!
Ось результат!
Про нас Маленька але горда компанія!!! Подбайте про басейни, і як правило, робіть чисто! Пон.
р.
Джерело: