Мода Андрогіна

Американський Casey Legler прагне до чоловічого вигляду, це єдина дівчина, яка діє як модель.
На додаток до цього хобі Legler також виводить.
Незвичайні люди - андрогіни (23 фото)
Стас Федянін - андрогінус з Москви (14 фото)

Уже в віці 13 років Casey виросло до 160 сантиметрів. вона була професійним плавником і грав для рідної країни, Франція. У 18 році вона виступала на Атланті Олімпійських іграх, де Legler добре запам'ятовується для плавання з головою з лискою.

747794

Кар'єра в моделювальному бізнесі, так як відбувається весь час, почався досить випадково.

Минулого літа, друзі Кейсі, фотограф Cass Byrd, запросив її взяти участь у фотосесії для журналу Muse як чоловіка. На фото прийшли фахівці агентства Ford Models, а наступного дня Legler запрошували обговорити умови договору, під яким вона буде працювати як чоловіча модель.

«Я думаю, що це один з найбільш унікальних моментів сучасної моди», – розповіла час. Наскільки я знаю, поки не було дівчат, які діяли виключно як чоловічі моделі. Я думаю, що цей контракт є кращим, що може статися в житті. Перед тим, як уява була достатньо, щоб уявляти щасливе життя як сереневе аніме з книгою біля басейну. й

«Я розумію фахівців модельного агентства. Ми всі соціальні істоти, які використовують мову тіла для спілкування. Але це буде дійсно красиво, якщо ми можемо носити все, що ми хочемо, не хвилюючись про сигнал, наш одяг надішлемо іншим. Але все, що я хочу, щоб бути себе, Casey пояснюється.

3698216

р.

р.

Р

Джерело: spletnik.ru