Destroyer "Бурлі" Live

Destroyer "Бурлі" Live
Написання RIDUS-NEWS
У вас буде 25 фото і текст, будь ласка, не розбиваємо повідомлення!
Ось, будучи в рідній землі, я раптом запитав прес-тур для другого корабля Балтійського флоту, і я був також несподівано прийнятий на ньому. Я не був Балтийськ протягом 10 років, і на полонинах з нагоди святкування 300-річчя російського флоту, коли тільки визначення батька змусило мене захищати часову чергу для деяких британських підводних каменів. І тут пообіцяли без будь-яких черг, у всіх деталях і навіть з пряниками. Він був гріх не йти. І найголовніше, вони не обдурили. Хоча це дивно, слово військово-морського офіцера - це завжди дорого.

Destroyer "Бурлі" Live

Кількість людей з 39 камер і 58 лінз (Я був єдиний, хто не гравав таку гру), розмір якої можна порівняти з гарматами віце-флагмана Балтійського флоту, був керований безпосередньо до пандуса.

Destroyer "Бурлі" Live

У моряків на палубі були нещасливі. Нефарітні блогери відразу змушують їх приймати ненатуральні пози, витягти носи і подивитися на лінзу, потім гордо на відстані.

Destroyer "Бурлі" Live р.

...

990 Р

Помилки, які зацікавили, дивляться на те, де вони просять, і обов'язково тихо захопили всіх навколо них.

401936

Ескорт складається з двох ковпачок-2 від прес-служби, іншого ковпака-2 безпосередньо з "Трюблес", молодшого офіцера, відповідального за персонал, який раптом вішував роботу керівництва, і командира корабля, який періодично виходив на мес на кораблі 20 фотографів і, я впевнений, що не захопив цей пакет не менше моряків на миті, але набагато краще приховавши його. Досвід роботи.

Destroyer "Бурлі" Live

Кількість ескортів швидко перестала здаватися зайвим. Для простого блогера прагне потрапити в кожен отвір, навіть якщо є ракета в ньому. Тут, наприклад, хістопов дефілати незаймана сніг на AK-130 для гарного пострілу.

Destroyer "Бурлі" Live

Але офіцери, на жаль, не розуміли і спокійно сходження після неспокійних тисяч

679178

Скрізь. У салоні запрошуються особливо ізольовані. Не схожий на всюди, звичайно. Ми не можемо йти в будь-який час.

Destroyer "Бурлі" Live

Навіть ручки допускаються до відьма.

Destroyer "Бурлі" Live

Один з сюрпризів для бородавки, який не був в свідомому віці: бар бар бар бар бар бар бар бар на холіфа, при цьому ніхто не збирається землі.

Destroyer "Бурлі" Live р.

Супутникове телебачення

Destroyer "Бурлі" Live

Кількість ракетних транспортних засобів як в будинках по вулиці: на правій стороні непарних, зліва - навіть.

Destroyer "Бурлі" Live

Це те, до речі, не особливо допитливе ім'я "Москіто". Вона болить, однак, за 200 кілометрів, і ви збиваєте її удар. Для надмірного інтересу до неї один аматорський гемолог британського громадянства був відправлений додому п'ять років тому.

Destroyer "Бурлі" Live

Ми трохи дивилися серед морських краси.

Destroyer "Бурлі" Live

...

Destroyer "Бурлі" Live

...

Destroyer "Бурлі" Live

...

Destroyer "Бурлі" Live

У зв’язку з тим, що пацієнти звернулися з проханням про це.

Destroyer "Бурлі" Live

Після цього ми були раптово п'яні в салоні-кампанії з чаєм в розкішних срібних стаканчиках і викопані пряники історії довгих походів особисто від командира.

Destroyer "Бурлі" Live

І в кінці вони також допустили Ярослава Мудрого стоячи біля підйому.

Destroyer "Бурлі" Live

Тут і фарба свіжі, і палуба вже обприскується, щоб не ковзати взимку (на Беспокині майже вбиті), і на нього ще немає поворотів. Новак, 2009 запустити. Я повернувся з довгої поїздки.

3830981

У той час як ми були веселими, військово-морське життя Твайського Червоного Банерського флоту вирушило на звичайному.

Destroyer "Бурлі" Live

І про лічильники, калібри, тонни, цифри і так далі у Вікіпедії можна побачити. Або читати прес-службу Міністерства оборони. Не поганий, я подарую вам зуб.

Destroyer "Бурлі" Live

Я зробив, спасибі вам дуже багато.

Destroyer "Бурлі" Live

Джерело: