453
ORSIS Arms завод
Денис Мокрушін пише:
Сьогодні я був на заводі групи компаній «Промтехнології», де представники галузі, правоохоронних органів та деяких журналістів показали, як виготовляються гвинтівки ORSIS.
Так як подія не була зосереджена на пресі, то приголомшливі відчуття і сльози покривів не чекають години на підприємстві дали певну кількість фото майстерень і трохи інформації:
Займіть три дні, щоб виготовити одну гвинтівку T-5000 (як тільки ми зацікавлені в військових варіантах).
Згідно з Генеральним директором Олексій Сорокін, завод може виробляти п'ять тисяч гвинтів на рік.
Випробувано в різних електростанціях.
- не існує державного замовлення на неї, але рослина намагається отримати її (так питання про «заміну СВД», «з якою метою вона буде йти в війська», і т.д., не до касового реєстру).
Зварювальник був створений конструкторським бюро заводу, тому він не єдиний Левш.
T-5000 - це всі виготовлені з вітчизняних матеріалів, крім сталі для бочок (вони з США).
У рік планують ввести напівавтоматичний гвинтівку типу СВД.
У році планує освоювати власне виробництво патронів .308 та 338.
- Посильно виготовлення пістолетів.
до За наказом Міністерства спорту, туризму та молодіжної політики Російської Федерації, виробляється нова біатлонна гвинтівка. Вона в прасці, але її зовнішній вигляд секрет, тому не буде фото.
21 зображень
T-5000 в комплекті тіла
У майстер-класах
Якщо я не помилився, то правильне ім'я є формою стовбурів.
Це те, що виглядає бочка.
05 мар
р.
06 мар
07 мар
08 мар
09 мар
Кулька в розрізі
Верстат, на якому свердлиться короба гвинтівки
Артистична різьба по дереву Нанесення орнаменту в ліжко
13 хв
999 р.
14.
Якщо я не помилився, це ліжко просто було спрещено маслом засмаги.
Перкусійне виготовлення
17.00 р.
Асамблея
19.00 р.
20.
21.
Джерело:
Сьогодні я був на заводі групи компаній «Промтехнології», де представники галузі, правоохоронних органів та деяких журналістів показали, як виготовляються гвинтівки ORSIS.
Так як подія не була зосереджена на пресі, то приголомшливі відчуття і сльози покривів не чекають години на підприємстві дали певну кількість фото майстерень і трохи інформації:
Займіть три дні, щоб виготовити одну гвинтівку T-5000 (як тільки ми зацікавлені в військових варіантах).
Згідно з Генеральним директором Олексій Сорокін, завод може виробляти п'ять тисяч гвинтів на рік.
Випробувано в різних електростанціях.
- не існує державного замовлення на неї, але рослина намагається отримати її (так питання про «заміну СВД», «з якою метою вона буде йти в війська», і т.д., не до касового реєстру).
Зварювальник був створений конструкторським бюро заводу, тому він не єдиний Левш.
T-5000 - це всі виготовлені з вітчизняних матеріалів, крім сталі для бочок (вони з США).
У рік планують ввести напівавтоматичний гвинтівку типу СВД.
У році планує освоювати власне виробництво патронів .308 та 338.
- Посильно виготовлення пістолетів.
до За наказом Міністерства спорту, туризму та молодіжної політики Російської Федерації, виробляється нова біатлонна гвинтівка. Вона в прасці, але її зовнішній вигляд секрет, тому не буде фото.
21 зображень
T-5000 в комплекті тіла
У майстер-класах
Якщо я не помилився, то правильне ім'я є формою стовбурів.
Це те, що виглядає бочка.
05 мар
р.
06 мар
07 мар
08 мар
09 мар
Кулька в розрізі
Верстат, на якому свердлиться короба гвинтівки
Артистична різьба по дереву Нанесення орнаменту в ліжко
13 хв
999 р.
14.
Якщо я не помилився, це ліжко просто було спрещено маслом засмаги.
Перкусійне виготовлення
17.00 р.
Асамблея
19.00 р.
20.
21.
Джерело: