Воєнне життя – це гумор і труднощі життя.

Я пам'ятаю смішну річ з мого минулого.
Я вирішив поділитися з вами.

Хтось подряпиняє задню частину голови, теж запам'ятає щось життєрадісне або випадкове.
написати в цей пост (пошта) -

Коли сталося цей інцидент, головний герой цієї історії збочений.
Він загинув у вухах:
Так що не одна душа знає про це! Вони вийдуть неправильно.

Роки пройшли і я збираю секрецію.

Я побував у навчанні в Гайюні, біля Каунаса.
Заклик був осінній, тому стрибки з Ан-2 відбувалися взимку. На нашому другому стрибку ми пішли близько 10 км від бараків. Валенки прив'язали до ременя (як не впадати ноги під час стрибка), теплі хутряні штани і кущалат з шашлою коміром. Шапка пов'язана під під підборіддя (посмоктування вух з шишок). Парашути на одязі одягаються.
Ми стоячи на кораблях (лінія 9 кас) і чекаємо на рівномірну перевірку. Заступник командира перевірила наше формування - крок вперед. І тут йде година X ... Ми зараз (перевірені) заручники армійських правил. Ви не можете отримати дії з будь-якої причини - інакше офіцери витяжуть кільце з резервної копії, і ви не будете грати.
І це - ви не стрибайте з парашутом і не отримаєте на нього 10 рублів на папері. Я маю на увазі, тому, милуючись зимовим сонцем, слухавши гумку двигунів Ан-2 і підраховуючи на мій розум - скільки більше перед посадкою залишається. А потім очі відпочивали на черевики передньої лінії ... які танцювали неприпустимо мені ритм деяких танців. Я зрозумів, що щось неправильно з комрадою. Послухавши трохи вперед і перевіряючи його печінку невеликим фістом, я збив питання йому: Що таке неправильно з вами, заморожені? З червоною обличчям (від морозу, або від зусиль), друг скручував очі на сторони і не змиваючи пишні, дихаючи сильно і лущення: - Сергій, відварює в животі, навіть до колака. Голова коня на спині. Я хочу піти в ванну кімнату, як ведмедя. Що робити?
Просто питання. Це не може вийти з дії... За моїми прогнозами посадка ще 40 хвилин. Я запитую його: Будьте хворим, немає способу очікування допомоги.
Танець тривав 20 хвилин. Весь цей час я симпатизував психічно з martyr, але не може допомогти йому. А потім я шукаю, мій друг заморожує і запарюю над своїм усином. Після 10 секунд, повертаючи блідотеку обличчя до мене, він видихнув наступне: «Це, ебать його... ми тут.» Так що не одна душа знає про це! Вони вийдуть неправильно. Повідомляємо, я з мого шляху.
Як шкода я був дивитися на нього. У 15-поверховій морозильній камері він все ще стояв 20 хвилин у формуванні, в салон літака впав на сідло (брунь-ррр), чекав на «Анушка» підняти 800 метрів, стояв до відкритих дверей, з крім і закритими очима приступили по поріг, 3 секунд (як сміттєвий кіт) в повітрі перед відкриттям парашуту, відчував динамічний удар через ремінці між ногами і почав насолоджуватися три хвилини польоту до землі.
«Петропер 3 хвилини орел, решта часу коня. й
Я висадила на свіжому сніговику, збирав парашут в сумці і кинув на шию ходив до точки збору військової техніки. За ще 40 хвилин я дивився на обличчях кадтів, що надходять з усього величезного поля, щоб побачити мій студент-учасниця-учасниця. Він буде гріх не визнавати його. Його гай був схожий на рух курки на карті, що вимірює відстань від точки А до точки Б. Ноги прямі з жорсткою колінами, обличчям пригніченого в'язниці.
І було ще 10 км походу - кинути до частини. Я зрозумів, що він не міг потрапити в блок, не розголошуючи свою проблему. Запуск до нього на зустріч і захоплення сумки, замовив його в коноплі і дуб. Але нібито закручується нога на посадці.
Наш план працює. Плитка потерпілого відправляє нам на навантаження парашути до Уралу. І ми три (після того, як одна з завантажень стрибала під час польоту, перевага вовняних несанкціонованих шкарпеток) була завантажена державною власністю, приховуючись від вітру серед парашутів в блокі.
І вивантаживши Урал, мій друг вже справляється з власним нещастям. холодний душ і з'єднання з фіксатором закінчився, що лікує день для нього.
Я впевнений, що багато людей мають щось смішне або смішне, щоб сказати про військові життя. Пишемо цей пост, поспілкуватися і обговорювати історії. -)

р.

Джерело: