Powerlifting - це триатлон живлення.

Тут буде 28 фото. Будь ласка, не порушайте.

1,1 км
У Togliatti відбувся відкритий чемпіонат з енергозбереження серед юних чоловіків, присвячений Дню захисника Вітчизни.

У ДЮШІ відбувся конкурс. Підвал все ще радянський, але в залах для спорту є все необхідне.

3. У
Тренери. Наша, побутова, виконана протягом століть.

857253

4. У

5. Умань
Прованс

92580079

6. Жнівень
Більше заліза.

7. Про нас

8. У
Вультури.

9. Навігація Вульти

9. Навігація
Тут проводиться фактична підставка для барбекю і платформи, на якій проводиться змагання. Учасники молодят в віковій категорії від 14 до 17 років. Для багатьох це перша подія на рівні міста.

10.
Ми приносили нашим хлопцям трохи перед іншими. Після того, як тест зважився, вони встигли підсилити себе до змагань.

11.

12.
Тренер команди, який повинен піднімати вагу і скільки. Я не буду входити в номери, але чим краще.

13.00 р.
Ну і учасники готові, висота стійки вимірюється. Для кожного спортсмена це індивідуальний.

14.
Ця красива дівчина є однією з суддів змагань. майстр силового навантажувача, до речі.

15.00 р.
Дівчата також грають в цей спорт. Не існує багато. У цьому чемпіонаті був тільки один учасник.

16.00 р.
Тоді хлопці йдуть. На відміну від бодібілдингу, важлива міцність, не краса тіла. Як конкурентоспроможна дисципліна, вона включає в себе три вправи: кватки з барбеллом на плечі, натискаючи на горизонтальну лавку і тягу барбеля - які в цілому визначають кваліфікацію спортсмена.

17.00 р.

18 років

19.00 р.
У між підходами хлопці з підігрівом з меншою вагою в наступному приміщенні.

20.
Наступний вправа - це лавковий прес.

21.
Немає страхування.

р.

22.
І останнє відмирає.

,00 Р

23.

24.

25.
Це його. Визначені результати, визначені переможців. Тепер чемпіони.

Габаритний зображення

26.

27.

28.

Додано до [mergetime]1329635116[/mergetime]
Я зробив. Дуже дякую.

Джерело: