Загальні. Прага.

Багато людей, ймовірно, пам'ятають про старші роки життя в наших гуртожитках, і тих, хто не навчався, теж, повністю відвідував подяки, які дівчатам, які борються, і часто обидва!

А так Олександр Шаров (вобче), будучи в славному місті Праги, відвідав одну з чеських гуртожиток у мисленні, щоб порівняти з нашими.

Який результат на моніторах!

"Привіт, кожен!

Сьогодні ми проведемо найбільшу студентську гуртожитку в Празі – гуртожиток Страгова.

28 зображень

7770.800 р.

2,2 км Почнемо, можливо, з вулиці, а потім плавно перейдемо на «внутрішнє» гуртожитку.

Гуртожиток знаходиться біля найбільшого стадіону в Європі Страхова та перед будівлями використовуються для потреб спортсменів. 12 з них.

1536543

3. У Це нещодавно відремонтовано і виглядає менш гідно.

р.

4. У З тих пір, як ми нічого не можемо бачити в оновленому будинку (новий новий), ми будемо йти з вами до старого будинку.

5. Умань Але нехай прогулянку по-перше.

На території хостелу є пара спортивних майданчиків зі штучними поверхнями.

6.а на кінець одного з будівель скелелазіння стіни ...

WOMAN: У нас є він лазить дівчат!

7... і не порожній пляшки.

8. У Ось зараз!

р.

9. Навігація Це те, що вхід виглядає як...

10. Ви пам'ятаєте, як погуляти своїм бабусям на годинник? Це право, головне не сказати нічого, але щоб переїхати з впевненістю, навіть краще з мобільний телефон до вуха, тоді ваш бабуся не має шанс зупинити вас.

І коли не було мобільних телефонів, я цегла!

340468 р.

11. Тут був дідусь, і ще більше...

12. Як і більшість хостелів, є система коридору.

13.00 р. Чи не це? Як виглядає склад або тюрма...

Ми отримали!

р.

14. Гарбаж всюди...

15.00 р. Туалети і душові кабіни два на підлогу, хлопчики зліва, дівчата направо, але кожен йде до того, що ближче.

16.00 р. Я не знаю, де я був...

17.00 р. Все правильно, ми отримали

18 років Але в першу чергу ми розглянемо на кухні... Якщо я не помилився, як туалет, два поверхи. Мийка, плита і навіть мікрохвильова піч!

Р

19.00 р. Хто повинен йти? Звісно, дівчата!

20. Knock...knock ...

Чи можу я зробити картину вашої кімнати?

до Так, сторінка

Дівчата навіть мають рожевий туалетний папір.

21. Чистий так...

22. Я тут для вихідних!!!

23. Так, де ми йдемо онлайн?

24. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

У номері є гуртожиток і їдальня... Я не міг пропустити, що це шанс, тому ми будемо їсти.

Що таке їдальня!!!

р.

25. Це готові страви ... в області 100 рублів. для плити ...

26. Але можна замовити їжу окремо, почекайте трохи довше, але смак краще і порцію більше. Після замовлення та оплати необхідно трохи чекати, поки номер замовлення з'явиться над вікном видачі.

Громадянство!

27. Ось ми сидимо!

3956945

28. Всі Ви можете їсти!

Курка (4 штук) з картоплею і коляною вартістю 140 рублів.

Практично забули місяць життя в гуртожитку витрат студентів 4-5 тис. рублів, а в новобудові близько 6-7.

Природно, є тренажерний зал, пральня і Wi-Fi в усіх будівлях.

Що таке сьогодні?

Ви живете в гуртожитку? Як? Як пам'ятати? )

Я не скажу вам що-небудь про вечір в гуртожитку!!!

Джерело: