406
Білий старт і ...
Blogger bearbloga пише:
Я довго хотів вирізати новий набір шахи. І він ріже себе повільно. Несподівано він був готовий. І, як завжди, в процесі придбано не зовсім заплановані форми. Але якщо ви ніколи не відхиляєте від призначеного курсу, життя стає незаміжньою.
16 фотографії
До речі, він подарував ведмедя з дубової шапки:
А шахи, як це.
Шахи вирізаються з липи. Це м'який, але це неспроможний. Я висушував ці бари протягом багатьох років, і тепер я впевнений, що вони не тріщини.
Чорна армія:
Дошка приймала від старих шахи, один раз з новим ієром. На рисах все трохи відрізняється, навіть відливати від лапки, для зміни. Не дивлячись на стиль, ви не знайдете його в будь-якому місці. «Музичний натхненний». І якщо ви зробите, поясніть його, щоб я знаю. Не тримайте.
Так, для замовлення: чорні лапки. Я, що був гарним.
Кінь. Чорний. Fass, профіль. Кінь, кінь, я сказав. Дракон кін.
Дійсно бойові слони повинні бути їх поява, щоб зануритися ворога в страх і ми:
Роки.
Найвищі рейтинги: королева, король:
Квінзовий фасад:
до 1 2 3 4 5+
Білі лапи. Я довго не знаю, що вони повинні бути. Тоді я вирішив, пол-жінка, півдня. Але вони борються. В цілому, навмисно виготовлена передпаторій, не блискуча краса обличчя. Приїжджайте, дівчині!
р.
Маркс, Енгельс, і це, як його, є Ленін! Тріо
669284
Коні білого кольору. Не застібайте через голову Bram. Ні, не єдинорога. Я, ріг на голову. Чому? Не знаю.
Слони білі. Не сердитися.
Роки.
Король і королева. Розуміння стратегії.
р.
Або так:
так: білий початок і ...
Джерело:
Я довго хотів вирізати новий набір шахи. І він ріже себе повільно. Несподівано він був готовий. І, як завжди, в процесі придбано не зовсім заплановані форми. Але якщо ви ніколи не відхиляєте від призначеного курсу, життя стає незаміжньою.
16 фотографії
До речі, він подарував ведмедя з дубової шапки:
А шахи, як це.
Шахи вирізаються з липи. Це м'який, але це неспроможний. Я висушував ці бари протягом багатьох років, і тепер я впевнений, що вони не тріщини.
Чорна армія:
Дошка приймала від старих шахи, один раз з новим ієром. На рисах все трохи відрізняється, навіть відливати від лапки, для зміни. Не дивлячись на стиль, ви не знайдете його в будь-якому місці. «Музичний натхненний». І якщо ви зробите, поясніть його, щоб я знаю. Не тримайте.
Так, для замовлення: чорні лапки. Я, що був гарним.
Кінь. Чорний. Fass, профіль. Кінь, кінь, я сказав. Дракон кін.
Дійсно бойові слони повинні бути їх поява, щоб зануритися ворога в страх і ми:
Роки.
Найвищі рейтинги: королева, король:
Квінзовий фасад:
до 1 2 3 4 5+
Білі лапи. Я довго не знаю, що вони повинні бути. Тоді я вирішив, пол-жінка, півдня. Але вони борються. В цілому, навмисно виготовлена передпаторій, не блискуча краса обличчя. Приїжджайте, дівчині!
р.
Маркс, Енгельс, і це, як його, є Ленін! Тріо
669284
Коні білого кольору. Не застібайте через голову Bram. Ні, не єдинорога. Я, ріг на голову. Чому? Не знаю.
Слони білі. Не сердитися.
Роки.
Король і королева. Розуміння стратегії.
р.
Або так:
так: білий початок і ...
Джерело: