Що пити в мультфільмах?

Під час новорічних свят я і дочка мала дивитися велику кількість різноманітних мультфільмів. Деякі два або три рази. Незважаючи на те, що ці події були чисто пологими в природі, звичаї в кожну пляшку, яка з'являється в кадрі, я не пішов в будь-яку точку. І як виходить не в ваговому, адже дитячі мультфільми створюються досить дорослими, які кладуть в них безліч цікавих речей для тих самих дорослих. Соки розуміють дорослі, пароди, відомі дорослим, алкогольні напої, які тільки дорослі дізнаються.
18 екранів з описами через vinokino

Перше, що спіймане око було те, що в радянських і зарубіжних мультфільмах однакові алкогольні напої з'являються в рамі для абсолютно різних цілей. У радянській анімації їх зовнішній вигляд необхідно створити будь-яку смішну ситуацію, а в зарубіжних фільмах частіше для того, щоб показати, як смішний трохи неприпустимий головний герой може бути.

На прикладі я подарую знаменитому радянському анімаційному серіалу «Діти, чекати!».
У випуску 14 Вовк прийшов відвідати Харе з величезним букетом квітів і пляшки сидру. Але ніхто не зумів спробувати цей напій, вовк заснував ціле шоу з простих, здавалося б, дій для його відкриття.

Як завжди, з легкопередбаченим закінченням.

Але поява цілої бочки одного і того ж сидру в одному з епізодів Тома і Джеррі було необхідно для кота Тома в нього впав, стала заспокійливою і за короткий час стала дружнім до миша Джеррі.

Р

Багато людей тепер називають «Вело, почекайте!» від «Том і Джеррі», але як ви можете побачити крім загального полотна – «Wolf / Cat catches кролик / моус» в серії є багато специфічних дрібниць, і вони, як це виходить, абсолютно різні.

Cider виходить дуже популярним анімованим алкогольним напоєм. Він пішов на «міну» з підвалу селянських героїв мультфільму «Незрівнянний пан Фокс». І, незважаючи на труднощі, Фокс і Опозису успішно опинилися кілька пляшок рідкого золота.

Але для того, щоб відсвяткувати перемогу над фермерами, пан Фокс використовує абсолютно різні напої, легко впізнаваний формою етикетки шампанське – Дом Перегнонь.

Р

Шампанське і мультфільми використовуються для підкреслення важливості і урочистості моменту. Іншими словами, щоб відсвяткувати щось. Так пінгвіни з фільму «Мадагаскар» відсвяткували захоплення корабля з відкриттям пляшки шампанського, етикеткою якого викликає думки кришталева Луї Роедерером. Насолоджуйтеся смачними напоями. І неважливо, що пінгвіни не п'ють це ігристе вино, дуже факт його урочистого відкриття важливо.

Я написав про використання певної кількості випадків шампанського Pol Roger Captain Wrungel і його команди в статті про шампанське в кіно. На відміну від героїв зарубіжних мультфільмів цей напій не відмітив урочистий момент перемоги в regatta, і як прийнято в радянських мультфільмах, використовували його для створення смішної ситуації.

Але як виходить, це не єдиний алкогольний напій в анімаційному серіалі. Головний і лояльний помічник Giulico Banditto і De La Voro Gangsteritto користуються бренді шере, портфоліо Fonseca і коньяком.

А після такого бенкету, чому не співати пісню «Ми бандитто гангстеритто» з словом «Святий напій Циндано, постійно повний і п'яний, ой!».

А якщо в цьому мультфільмі про вермуті Циндано тільки співати, то в іншому радянському анімаційному фільмі «Кіттен названий Гав» на пляшку цього напою показано в кадрі.

І здається, що немає необхідності в цій демонстрації, ніхто не відвертав його, не смішна ситуація з вермутом не буває. Я підозрю, що один з творців мультфільму просто приділив данину до улюбленого напою.

До сих пір ми говоримо переважно про епісекічний зовнішній вигляд алкоголю в рамках дитячих мультфільмів. Як зростає цільова аудиторія, як час відображення, так і сила напою. Так, наприклад, перегляд пара епізодів з анімаційного серіалу «Грифини» навряд чи вдасться назвати його пологою. А отже, коли в руках основних персонажів кілька разів пляшка віскі, це не дивно. Але все в порядку.

Собака Брайан, разом з одним з членів сім'ї Griffin, дитячий трійник приходить в банк, де він з якоїсь причини потрібно перевірити його безпечну депозитну коробку. Металевий сейф, де зберігають свої найцінніші володіння: відмерлі птахи, пістолет і пляшка дванадцятирічного Гленфіддіча. Я знаходжу важко сказати, що цей набір є зайвим, добре, безумовно, не під ключ.

Брайан вирішує, що особливий момент, для якого він заощаджувався на одній солодовій пляшці. Так Гленфіддіч буде п'яти.

На жаль, мультфільми, які однаково цікаві для дітей різного віку та дорослих. І найважливіший гастрономічний мультфільм всіх часів і народів «Ратоуїл», звичайно, належить до цього числа. Діти зачаровують чарівний рот Ремі, а дорослий дроол, коли дуже реалістично підібрані страви гурманів і не менше реалістичних вин з'являються на екрані. Яка несправність!

Чато Латур 1961, обраний Монсієвом Givodaire для того, щоб “піца” мова новому шефу Лінгуіні, і сила, щоб відкрити секрет, де він має неймовірні кулінарні здібності.

...

р.

Вино Гуігал з Коте-д Роньської області, який подрібнив гастрономічний критик Антоіну Его після навчання, що ресторан критикував в одному з статей, знову отримує ребра відгуки від своїх ручок.

І, звичайно, Чато Чевал Блан 1947, який відмінно доповнив дуже щуратоуїл, який був приготований Ремі, особливо, щоб вразити Антоін Его.

І звичайно, є винні постріли в мультфільмі, щоб показати смішні або смішні ситуації.

Дякуемо! На своїй популярності без слів скаже величезну кількість користувачів основних персонажів, наповнивши всі види соціальних мереж в Інтернеті. Всім запам'ятовує, що кожен може приготувати, буде тільки міцне бажання. І мій дочка тепер знає, що в ресторані з хорошою їжею, вона на замовлення, щоб пити гарне вино. Я люблю, що моя дитина має ці знання.

Джерело: