Що пити в мультфільмах?

Під час новорічних свят я і дочка мала дивитися велику кількість різноманітних мультфільмів. Деякі два або три рази. Незважаючи на те, що ці події були чисто пологими в природі, звичаї в кожну пляшку, яка з'являється в кадрі, я не пішов в будь-яку точку. І як виходить не в ваговому, адже дитячі мультфільми створюються досить дорослими, які кладуть в них безліч цікавих речей для тих самих дорослих. Соки розуміють дорослі, пароди, відомі дорослим, алкогольні напої, які тільки дорослі дізнаються.
18 екранів з описами через vinokino

Перше, що спіймане око було те, що в радянських і зарубіжних мультфільмах однакові алкогольні напої з'являються в рамі для абсолютно різних цілей. У радянській анімації їх зовнішній вигляд необхідно створити будь-яку смішну ситуацію, а в зарубіжних фільмах частіше для того, щоб показати, як смішний трохи неприпустимий головний герой може бути.

Що пити в мультфільмах?

На прикладі я подарую знаменитому радянському анімаційному серіалу «Діти, чекати!».
У випуску 14 Вовк прийшов відвідати Харе з величезним букетом квітів і пляшки сидру. Але ніхто не зумів спробувати цей напій, вовк заснував ціле шоу з простих, здавалося б, дій для його відкриття.

Що пити в мультфільмах?

Як завжди, з легкопередбаченим закінченням.

Що пити в мультфільмах?

Але поява цілої бочки одного і того ж сидру в одному з епізодів Тома і Джеррі було необхідно для кота Тома в нього впав, стала заспокійливою і за короткий час стала дружнім до миша Джеррі.

Що пити в мультфільмах? Р

Багато людей тепер називають «Вело, почекайте!» від «Том і Джеррі», але як ви можете побачити крім загального полотна – «Wolf / Cat catches кролик / моус» в серії є багато специфічних дрібниць, і вони, як це виходить, абсолютно різні.

Cider виходить дуже популярним анімованим алкогольним напоєм. Він пішов на «міну» з підвалу селянських героїв мультфільму «Незрівнянний пан Фокс». І, незважаючи на труднощі, Фокс і Опозису успішно опинилися кілька пляшок рідкого золота.

Що пити в мультфільмах?

Але для того, щоб відсвяткувати перемогу над фермерами, пан Фокс використовує абсолютно різні напої, легко впізнаваний формою етикетки шампанське – Дом Перегнонь.

Що пити в мультфільмах? Р

Шампанське і мультфільми використовуються для підкреслення важливості і урочистості моменту. Іншими словами, щоб відсвяткувати щось. Так пінгвіни з фільму «Мадагаскар» відсвяткували захоплення корабля з відкриттям пляшки шампанського, етикеткою якого викликає думки кришталева Луї Роедерером. Насолоджуйтеся смачними напоями. І неважливо, що пінгвіни не п'ють це ігристе вино, дуже факт його урочистого відкриття важливо.

Що пити в мультфільмах?

Я написав про використання певної кількості випадків шампанського Pol Roger Captain Wrungel і його команди в статті про шампанське в кіно. На відміну від героїв зарубіжних мультфільмів цей напій не відмітив урочистий момент перемоги в regatta, і як прийнято в радянських мультфільмах, використовували його для створення смішної ситуації.

Що пити в мультфільмах?

Але як виходить, це не єдиний алкогольний напій в анімаційному серіалі. Головний і лояльний помічник Giulico Banditto і De La Voro Gangsteritto користуються бренді шере, портфоліо Fonseca і коньяком.

Що пити в мультфільмах?

А після такого бенкету, чому не співати пісню «Ми бандитто гангстеритто» з словом «Святий напій Циндано, постійно повний і п'яний, ой!».

Що пити в мультфільмах?

А якщо в цьому мультфільмі про вермуті Циндано тільки співати, то в іншому радянському анімаційному фільмі «Кіттен названий Гав» на пляшку цього напою показано в кадрі.

Що пити в мультфільмах?

І здається, що немає необхідності в цій демонстрації, ніхто не відвертав його, не смішна ситуація з вермутом не буває. Я підозрю, що один з творців мультфільму просто приділив данину до улюбленого напою.

До сих пір ми говоримо переважно про епісекічний зовнішній вигляд алкоголю в рамках дитячих мультфільмів. Як зростає цільова аудиторія, як час відображення, так і сила напою. Так, наприклад, перегляд пара епізодів з анімаційного серіалу «Грифини» навряд чи вдасться назвати його пологою. А отже, коли в руках основних персонажів кілька разів пляшка віскі, це не дивно. Але все в порядку.

Собака Брайан, разом з одним з членів сім'ї Griffin, дитячий трійник приходить в банк, де він з якоїсь причини потрібно перевірити його безпечну депозитну коробку. Металевий сейф, де зберігають свої найцінніші володіння: відмерлі птахи, пістолет і пляшка дванадцятирічного Гленфіддіча. Я знаходжу важко сказати, що цей набір є зайвим, добре, безумовно, не під ключ.

Що пити в мультфільмах?

Брайан вирішує, що особливий момент, для якого він заощаджувався на одній солодовій пляшці. Так Гленфіддіч буде п'яти.

Що пити в мультфільмах?

На жаль, мультфільми, які однаково цікаві для дітей різного віку та дорослих. І найважливіший гастрономічний мультфільм всіх часів і народів «Ратоуїл», звичайно, належить до цього числа. Діти зачаровують чарівний рот Ремі, а дорослий дроол, коли дуже реалістично підібрані страви гурманів і не менше реалістичних вин з'являються на екрані. Яка несправність!

Чато Латур 1961, обраний Монсієвом Givodaire для того, щоб “піца” мова новому шефу Лінгуіні, і сила, щоб відкрити секрет, де він має неймовірні кулінарні здібності.

Що пити в мультфільмах?

...

Що пити в мультфільмах? р.

Вино Гуігал з Коте-д Роньської області, який подрібнив гастрономічний критик Антоіну Его після навчання, що ресторан критикував в одному з статей, знову отримує ребра відгуки від своїх ручок.

Що пити в мультфільмах?

І, звичайно, Чато Чевал Блан 1947, який відмінно доповнив дуже щуратоуїл, який був приготований Ремі, особливо, щоб вразити Антоін Его.

Що пити в мультфільмах?

І звичайно, є винні постріли в мультфільмі, щоб показати смішні або смішні ситуації.

Дякуемо! На своїй популярності без слів скаже величезну кількість користувачів основних персонажів, наповнивши всі види соціальних мереж в Інтернеті. Всім запам'ятовує, що кожен може приготувати, буде тільки міцне бажання. І мій дочка тепер знає, що в ресторані з хорошою їжею, вона на замовлення, щоб пити гарне вино. Я люблю, що моя дитина має ці знання.

Що пити в мультфільмах?

Джерело: