Ми пішли на каральський берег.

Будь ласка, не чекайте до завершення.

У вихідні, як завжди, ми вирішили не зупинитися в домашніх умовах. Я вирішив показати берег Караського моря. Прогноз погоди Воркута не поганий, повторювався, для Воркута Морозець практично немає -15, намотати до 10 метрів на секунду, в загальному гальці. Так як дорога була далека, заправлена томатами. Від гаража до берега, близько 250 кілометрів.
Ми залишили п'ятницю ніч. Повільно, в хорошому настрої, як водіння на сонці на дорозі, не нудний бізнес. Покупка будь-якого Прип'яцького не була запланована, коротко, весела прогулянка.
Ми потурбували місто, подали годинник на північ, міст один, міст два, Сиряга за, тут Хельмор. Ми йдемо, і вітер стає сильнішим Але ми не боїмося, ми в будинку.
Недалеко від бази газових робітників в районі Хальмер-Ю, побачив це КАМАЗ. З тих пір, як це не покрило снігом, ми уклали, що ДТП стався недовго.

Р

При приході в місто розповіли про це КАМАЗ з другої руки. Я теж сказав. До оповідання: три Урали з напівпричепами пішли в стовпчик з узбережжя. Останній Урал почав блінк далеко, припинив. Припинено роботу зчеплення. Два виходять під машину, третій вид світильників їх вгору, кожен шукає причину. І тільки в цьому напівпричепи, з людьми під Уралами, і збитки KAMAZ. Ви можете уявити, від стану кабіни, впливу. І як чоловіки не подрібнили свого Уралу, таємницю. Водіння KAMAZ видається заспокійливим, або знизився, або відволікається, і ось результат. Тексти пісень, а це означає: Він все ще живий, і це головне. Тіло ціле, але ноги в черевики розбили, що кісточки злипають, але також затискають каюта. Каюта розтягувалася тими ж Уралами, щоб отримати її звідти. Вони прийшли до міста, до міста, і до міста. Вони кажуть, що вони приїхали, хоча лікарня близько 80 кілометрів.
Переміщення на автомобілях менше, і вітер стає міцніше.

Додано до [mergetime]1329745380[/mergetime]
. й

Додано до [mergetime]1329745505[/mergetime]
Час прийшов при русі без світла легше, ніж зі світлом. Стародавній спосіб катання в розмиття на Воркута кільце, або з одним розміром, включеним, або без світла взагалі. Друга небезпека.

Ми все йдемо. Ми вирішили полонити в першу основу альтанки, щоб почекати погану погоду з них. У той же час невеликі стовпчики транспортних засобів почали ходити по дорозі частіше і частіше, які вже не пішли, але просто чекали, щоб вони були зібрані на всіх дорогах. Пройшов три такі помітні «фуги», обходячи четвертий стовпчик, що стоїть на одному з пагорбів, один з перших зсувів зв'язався з нами. Ми припинили перше питання, що люди просили нас. Вони кажуть, що ви йдете на ніч без світла? Я рекомендую, щоб зрозуміти. Водій змінився запитати мене до «супутника» до наступного міста, сказав, що він пощастив, і боявся замерзнути людей. Він також попросив нам не їздити, якщо він був позаду, тому ми можемо чекати його. Ось як ми поїхали на голові стовпчика, намотуємо, а потім отримуємо сім автомобілів. Навігатор, а також на попередньо записаній трасі, оскільки в деяких місцях дорога не була помітна. На сноуборді, в близці, на навігаторі часто пролітають, але на дорозі і на шести колесах, вперше.
Довгий час, 10-15 кілометрів. На Дріма почав потрійати двигун, відповідно до відчуттів, заповнених карбюратором, зрозуміло, що справа знаходиться в «кисці», яка служить фільтром з заводу УАЗ. Повітря з мене було зроблено відразу за радіатором, посиливши ситуацію, коли я покрила радіатора, так що двигун буде тепло краще і відливати голову. Після прибуття в місто дізнався, що вітер кинув на швидкості 30 метрів на секунду, відповідно, двигун був ледь теплою. Але, як тільки радіатор був закритий, повітря почав смоктати в холодному повітрі з снігом, відповідно, фільтр льоду, і як виявилося через два дні пізніше, карбюратор був також покритий скоринкою льоду всередині. Так ми отримали.
«Стоп» багато більше, ніж ми говорили з сумними очима, «Гуї, небагато лівих, нехай ходити!» А де ми йдемо, якщо ми не можемо відкрити витяжку, вона ударить. В цілому вони заспокоїлися, знають, що трактори з усіма транспортними засобами прийдуть до них. Ми почали розсіювати, готуватися до сну. Вазито!

Цей відео було взято в суботу вранці, він продувається зовні, і це тепло в салоні, при цьому тепла я під мою жовто-смуговою спальною сумкою.
Удар не зупинився, але видимість дійсно поліпшена. Вирішені дупи не змивати, під капотом ще не сходження, є день в резерві, але раптом припадає, це відбувається Денис Васильович продовжує падати газові м'ясом

Як кажуть: «Дуги барк і караван приїжджає». Ведуться вітер і ми повинні працювати. Це ще один заголовок стовпців до міста. До речі, люди загублені в розмиття, а потім вони знайшли в п'ятнадцять метрах від автомобіля.
Відкриваємо двері, а потім приїжджаємо з іншого боку. Ми проходимо двері Дріма під час третього.
... Знову спить. Покинувшись, коли хтось збив на двері водія. Хлопець зі сортора, розширив дорогу після бульдозер, виявилося, що ми стоячи в середині полотна, і якщо не завадили йому від очищення, або він вирішив врятувати нас від удару в свербіж, який не був камастистою, в цілому запропонував перетягнути нас в місто, яке було дуже близько. Він відмовився піти в місто на краватці, але, пам'ятивши KAMAZ на дорозі і представивши нашу пластикову кабіну, він погодився переїхати з його допомогою.
Починався вечір, найбільш весело. Необхідно заряджати акумулятори, щоб в нічний час прогрівався, але в неділі вранці сон не відродився без них. Виявилося, що генератор вночі був в суспинному положенні, і так як це чотиристроке масло присутній в ньому, і це масло розливається там, де він може, і карбюратор отримав на свічки і весь фільтр зробив. Він довго змінив свічку, фільтр був висушений і вичавлений з олії, карбюратор був розібраний, сумар був протертий, зібраний, все починається. Великий Генератор на вулиці, що перевозить кабіну, заряджаючи до акумулятора, намотування, кришка, яка не буде виводити на генератор, п'ять хвилин роботи і все, сніг у всіх тріщинах отворів і міст
Як я не поборовся з ним, що ми не прихопили його, які траншеї ми не копали йому, він не хотів працювати на вулиці. Після кожної спроби зробити її роботою в вітрі, вона повинна бути привезена до Дріма і щелепи, копати і витягти сніг. По-перше, я втомився. Якщо снігохідні окуляри були простіше, на вулиці я знаю, що я взяв їх, і я не знайшов їх у Мрія. Помста почала з відновленням в'язниці, іноді здавалося, що з'являються колеса Мрія, тому він ковтнув.
Знайдено рішення, не зовсім елегантно, але заряджені батареї І навіть краще звичайного акумулятора вішали зарядний пристрій від 220v, а другий акумулятор підключений до виходу 12v від генератора. Але неприємності не закінчувалися. Увечері вітер змінив, якщо він вперше потрапив у свербіж, він почав зануритися в зірку Припуск повітря до мибасто, я просто розгортався в старборд. Сніжний вдарив його, і ми розбиваємо цей паркан, але Webasto ніколи не відродив. Ну, пам'ятаєте старі дні, пішли на ліжко без роздягання. Я маю щось пам'ятати, але мій батько, добре, не пам'ятав всіх, так як він не мав такої ситуації в житті Ми не стрибали в ніч, це не холодно, користь одягу в Мрії повні з різними, і для всіх знайдених і зимових снігоходних комбінезон і т.д.
На ніч пройшла чергова бригада «реску» ГАЗ-71 та TRECOL. Хтось прокинувся через вікно, «Мен, потрібно буде зберегти?» Він не сказав, дякую. Моя батько-на-правила очі так сумні.
Але тут настає недільний ранок, практично немає удару, тепла, світла. П'яте чай і візьміть на Мрія, перш ніж він ударить його знову!

Додано до [mergetime]1329746972[/mergetime]
Ми не зустрілися з ним. Змінені свічки, одна свічка дроту, висушена «подушка» (який UAZ буде розуміти), пара разів заливається кип'ятінням води карбюратором, почався, зігрівається, працює як годинник. Підібрав, впакував і поїхав додому, не демонструючи його батько-в-праву берега, і він навряд чи погоджується побачити його наступного разу.
й

Джерело: