Сирія: Вид дипломатичної служби Ветеран

Сьогодні Я прийшов на досить цікава стаття ветерана дипломатичної служби Андрія Василкова про Сирію і що відбувається всередині країни і як ЗМІ, особливо американці, навчати все це. Це гаряча тема, і ситуація тривожна в принципі. Оскільки після Сирії та Ірану ціль залишаться лише 1 ІХО.

Тут буде багато цікавих листів. Джерело. Я раджу вам не бути мережива.

Сирія: Стара гра в новому театрі

Не секрет, що тема конфліктів на Близькому Сході не залишилася байдужими. Так багато людей, так багато думок. Але це те, як ці думки є і які факти російської аналітики спираються на свої висновки.

Спостерігаючи запобіжним «покоївним фусом» молодих фахівців «пен» на телевізорі і в ЗМІ навколо так званої «сірської теми», у мене є арабіста, яка жив і працювала не в посольстві, ТАС, торгової місії, але серед людей на Близькому Сході в Сирії, Ливану і Йорданію вже понад 10 років, волосся стоїть на кінці від недосвідчених думок, які існують в ряді журналістів, які колись смакували «шаверма» або «фалафель» на вулицях Дамаску і вирішили, що вже знання про сирійську проблему в майбутньому. Вибачте, але трахнув у грудях, обмежувач пенсійної тиші з таких сміливих аналітиків долі Близького Сходу. Я бачу, але для професіоналів, це може викликати тільки контемптуозний болгар, який відбувається в старочасному солдату по відношенню до "салаги" втирати підбори з трессами. І чому фоліо неініціованих людей, і навіть за допомогою радіо і телеведучих?

Зрозуміємо, що кажуть «прості і нерозумні» мови, не потрапляючи в політичну і історичну дику. Хто є Бахаром-Ассадом для більшості сирійських і що робити, щоб вирішити конфлікт?

Захід і політичні вчені і журналісти Росії, які підтримують свою позицію, кажуть, що Бахар Аль-Ассад терміново потрібно залишити свій пост, і спочатку відразу ж розірвати армію на обличчі «положення», щоб він «не пожежної гармати на мирних демонстраторах» (що ніколи не сталося), провести релекції і подальші «демократичні» трансформації на бочках бойовиків-хірменів і пустельників, які не порушували себе за це, щоб вони просто роззброєння. Хто буде платити за це?

Так званий режим Асадова клан, батько і сини в Сирії, був, і залишиться в статусі національних героїв, як Джордж Жуков в СРСР! Звісно, в будь-якій країні будуть втратити і космополіти незадоволені режимом, позбавленим долі, позбавлених підстав і мітингів, з яких є багато в будь-якій країні (особливо в нашій країні). Заслуги клану Assad і їх асоціацій до країни очевидні.

Суддя для себе. За 42 роки війни в межах поточної території країни, хоча Сирія не припинила боротьбу за визволення окупованих територій на добу, забезпечила допомогу Палестинам і не підписала мирну угоду з Ізраїлем, доки вона звільнила землі, охоплених силою.

За 30 років Сирія стала самотньою проти ізраїльської агресії, яка втратила свої колишніх арабських союзів, які змінили причину вирішення проблеми Палестинської та приходили під крилом Сполучених Штатів, ставши вассами цієї влади. Воєнство є гордістю людей та їх єдиним захисником у зв’язку з агресією Ізраїлю.

Країна створена за допомогою СРСР сучасної глобальної системи протиповітряної оборони та ракетної оборони, схожої на одну, яка доступна в Росії, єдиний у своєму виді на Близькому Сході, який не застарілий до цього дня, ракети якого можуть вражати цілі в діапазоні далеко за межі Сирії.

Також країна створена за допомогою РФ ракетно-захисної системи морських кордонів, акумуляторів яких охоплюють всю морську площу Сирії, з можливістю ударних цілей, в тому числі авіаносіїв типу Німець і за межами води в разі загрози державі.

Сирійська ВПС є одним з найсучасніших в регіоні, флот вертольотів і літаків є достатньою кількістю і якістю, щоб відбити можливі атаки будь-яким ворогом, включаючи НАТО. Боротьба з пілотами здійснюється практично щодня, день і ніч, тим самим зберігаючи свою високу майстерність.

У січні Сирія отримає від російської підготовки та боротьби Яке нове покоління. броньовані сили Сирії та тактичні ракетні підрозділи на постійній оповіді. Щоб знищити все це завдання опозиції, які вони повинні працювати в обміні на гроші і зброю отримали.

На початку 80-х, під час війни в Бекаї долині, міф про непереможливість сучасної ізраїльської армії і її повітряна сила була розбита, що навряд чи побажати ще раз для проведення військових пригод проти Сирії без допомоги США і Великобританії. Про те, що поточна корупція серед посадових осіб в Сирії, забути про ступінь корупції, який зацарював серед посадових осіб перед Гафісом Аль-Ассадою, прийшла до влади і перетворень, що здійснюються в інтересах працюючих людей країни (спеціальні супермаркети, переваги і т.д.).

За роки правління Асада Сирія стала освітленою, промислово розвиненою країною в регіоні, олією було виявлено, країна була електрифікована, побудовані красиві дороги, села мають світло, воду та сільськогосподарське виробництво. У сирійській молоді є можливість навчатися та універсалізувати шкільну освіту. Молодь, як і всі громадяни, мають право вільно залишити країну для вивчення та роботи за кордоном.

Країна стоїть на шляху розвитку соціалізму європейської моделі, не перешкоджаючи традиційному малого бізнесу на Сході, заохочуючи інвестиції приватного та іноземного капіталу. Є закон про сприяння інвестиціям та податковим стимулюванням. Багато традиційні релігії практикуються в країні.

мусульмани живуть вільно і мирно в Сирії: Шиїти, Аславити, Сонніс, а також Дружзе, католики і протестанти, Євреї і православні всі види, церкви всіх вір діють, а християни вільно продають алкогольні напої, мусульмани продають релігійні книги по всьому місту, мусульманські чайні будиночки розташовуються поруч в вірменському районі Бабу Тюма, де вони грають нарди і вірменські кав'ярії для чаю, звідки є потужний арак винний дух, дим і кістки відвідувачів, які зрізаються в картки.

Є багато інтернет-кав’ярень в Сирії, навіть у найбіднішому шасі є супутникове «телебачення», на вулицях можна зустріти іноземців з Європи, США та інших країн. Тим не менш, сьогодні є багато сміття, будівництво всюди, є натовпи заможних біженців з Іраку, зовнішній вигляд якого призвело до збільшення цін на нерухомість.

Так чому НАТО дала цю країну? Мета захисту цивільних осіб з місцевих генералів – казка для молонів. І реальна мета – відкрити ворота в Іран через поразку і безкровну Сирію! Знижуйте свій антиамериканський лідер і очищайте шлях до нафтових полів до насоса «Енми» нафти безкоштовно і загрожувати Росію новими ракетними основами.

Не була подібною ситуацією, що олійський король Rockefeller мріяв у 1917 році, коли вся олійна олійна іракія Курдистана була перероблена з Турків і виявляла себе в руках нібито «самих» російських військ, як комуністичні історики писали, і козацькі поїздки патрулювали райони Багдаду.

210992р.

Є багато більше, щоб обдурити, і тих, хто хоче чути, і ті, хто виходить заздалегідь, отримані від провокаторів, це без використання для них, щоб сказати, так як вони самі провокують. Єдине, що я хочу сказати «поціновувачам Сходу» – молодими бульдозерами, які займаються кар’єрним шляхом на будь-якій території: Вам не потрібно «пробувати» в країні на миті, але «живий» і не рік або два, щоб мати уявлення про те, що люди хочуть.

І найголовніше. Хто дав право заважати у внутрішніх справах суверенної країни без її запиту? Що відбувається далі? Чи говорить Туніс нічого? З моменту прийняття рішення про долю інших країн без згоди ООН та НАТО щодо прийняття рішення про долю інших країн?

Як легко заміняти спостерігачів ООН з повітряними акадами НАТО. Для мене це тема освітніх уроків для пенсіонерів або школярів. Але ви не можете розчісувати всі з одним гребінцем. Це правда. Що таке свобода, демократія. Однак ні один, ні інший, ні третій не брав гойдалки в Китаї, коли вирощені учні були зняті в знаменитій площі, забуваючи, що сльозити кулемети з бронетехніки не тільки кримінальне пошкодження державного майна, але і небезпечна дія, спрямована проти солдатів, які сидять всередині, і вони озброєні і мають право розглянути такі дії атаки на армію, загрозу їх життя, в якому відповідь нерівноважна: пожежа для поразки. Вони витісняли “охоронці” через медіа та висихають. У.С. банкіри обстріляли, «Нам потрібен Китай!»

Це його. Все забуте, кожен мовчить. Немає одного заявленого блокаду або загрози бомбі. Вечірній Тайваню. Китай ще не хрящий, він знає своє місце. Він тепер працює. Він подбає про себе. Я його фігурував. Країна все ще в порядку. Китаянка не піклується про західну думку.

Але, після всього, що Росія для сирійських слов'ян і потрібно підтримувати Сирію в цьому конфлікті до кінця? Є думка, що Росія не потребує союзників, таких як Сирія і Іран, так як це завдає шкоди її рапсументу Заходу, що необхідно для Росії, щоб закрити культурно-технологічний проміжок з розвиненими західними країнами. Сирія - це перешкода для рапсументу з Західним.

Доля Сирії не повинна турбуватися РФ з огляду на незначне питання на глобальному масштабі. Вам необхідно вибрати сильні та успішні союзники! Так що хочу додати: «Спалер сказав про гру». Це правда? Сирія - старий друг і російський головний союз на Близькому Сході. Російська кров також протікає в Golan Heights.

Сирія - шлях до Ірану і Ірану - кордон з Росією. Тисячі громадян Росії живуть в Сирії, а якщо агресивна опозиція засвоюється владі, і якщо Сирія залишається без допомоги, всі будуть вбиті першими, а решта християн другого. На мій погляд кілька полків нових протиповітряних систем з російськими розрахунками, захопленими пілотами НАТО, якщо вони таємно і терміново передані в Сирію (як це було зроблено в 1973 році), могли закрити питання можливості агресії НАТО в цій країні.

Я думаю. Я не знаю, якщо це навіть технічно можливо. Але я б. І я вірю, що якщо Росія поставила 300 систем протиповітряної оборони до Ірану, до яких підписано договір про агресію. Промені НАТО не люблять знімати.

Хто? Росія не має сил, що Росія не є СРСР. Це не СРСР, які не відмовлялися від своїх союзників в неприємностях, але завжди приймали нездатну позицію проти будь-якої агресії. Не потрібно ніяких спеціальних сил. Повітряна оборона – це не тисячі піхоти, які потрібно їсти, сну та ін.

Якщо цей регіон не був інтересом до Росії, то можна розглянути смерть Грибоєдова в Ірані, а останніми фолли секретне проникнення в заставу російського Цара Кутузова в гарем турецького султана з метою переговорів з дружиною. Тоді смерть росіян в сирійських війнах може розглядатися особиста справа, а де повинні сотні змішаних сирійсько-російських сімей і їх членів з російським громадянством в Сирії?

Ви думаєте, що це їх особиста проблема? Повідомляємо, чому потрібен російський паспорт, для якого є черги російською мовою Ми схожі на сирійських слов’ян багато способів. Ми скіфські Сармати. Ми звикли жити на одній території. Схід. На замовлення, поведінкою в різних ситуаціях, ми близько.

Всі, хто жив в Сирії і спілкується з людьми, підтвердять це. Як я залишила Сирію в кінці моєї останньої місії, коли ніхто не мав уявлення про те, що відбувався, на касетному бенкеті, сирійський пілот підняв свій скло і сказав: «Сирія не більше друзів, ніж Росія, але Росія не більше друзів, ніж Сирія. й

Це думка переважної більшості сирійських людей. Росія є другом і помічником, надійним захисником своїх інтересів у світі. Коли Сирійці дізналися, що ви російська, посміхаються, запрошують вас відвідати, захочемо подарувати що-небудь, давайте останню річ в своєму будинку.

А Юнайтед отримав в точку, де представники США та Німеччини потурбують звинувачення Росії та Китаю, що тепер вони мають на своїх руках кров цивільних осіб, які загиближаються з атрофій режиму Асада, і вони будуть шкодувати. Ви коли-небудь бачили таку гіпотезу? Я дивлюся, якщо вони розуміють, що вони говорять.

До речі, неординарні жертви режиму Асада не підтверджуються будь-яким фактом, крім звітів бойовиків, які радо представлені в ЗМІ, як дані ООН, і в яких кількість постраждалих щомісяця збільшується на 1000 осіб. Що я можу сказати? Російську м'якість у Лівій трагедії привели до того, що навіть представник Катару почав загрожувати нас з санкціями, антетика якого нагадувала баркінг карликового шпиння в руках господині. Брав чоловіка? Божевільний?

Ні, це просто неспроможна! «Ай Моска, вона сильно знає, коли вона барксує на слоні». Але війна ближче, ніж коли-небудь. За напівпрозорим захопленням висловлювань про неможливість воєнної агресії США (і, можливо, це буде Туреччина, таємно сниться Османської імперії), підготовка до неї вже видно. Посоли Сирії згадали, Бахрейн, Кувейт, Оман, Катар, Саудівська Аравія та Об'єднані Арабські Емірати, Іспанія, Італія, Франція, Велика Британія, Німеччина, Сполучені Штати (прочитано з евакуацією персоналу).

Не сумнівайтесь, що Захід буде подолати економічну кризу через війну. Сирія і Іран - це цілі атаки, які зрозумілі кожному. Так, захід має намір приймати рішення, в тому числі військові, пов’язані з виборами 4 березня 2012 року в Росії та 2 березня 2012 року в Ірані. Логічно, що векторний суд повинен починатися до зазначених дат. Росія має лише два десятиліття, що залишилися для підготовки до такого сценарію, які не можуть бути знижки.

А сьогодні, не тільки доля Сирії, а й честь Росії. А якщо Росія спиниться, то завтра ми зможемо взяти курильські острови, Сахалін і полки нафти в Арктики таким же чином.

03039, Україна

Джерело: