Подарунок 23-му

У вас буде 17 фото, будь ласка, не ламайте.
23 лютого я вирішив зробити свого захисника іграшка кішка. Кращий подарунок - подарунок своїми руками. Що сталося. Нижче наведено опис виробничого процесу...
1,1 км

Для того щоб зробити цей кошеня потрібно:
Тканина - близько 40 см;
Синтепон - 70 см;
нитки, голки, шпильки, ножиці;
І трохи прототипу.
Спочатку краще малювати візерунок кота на папері. Іграшка складається з 3 частин, але візерунки будуть 2, так як 2 частини однакові.
2,2 км

Покладіть тканину на лицьові сторони всередині. Викладаємо візерунок і набиваємо її на тканину. Ми робимо те ж саме з кромкою живота, але тільки тканина спочатку складана і кладемо візерунок з виворітною стороною до складки.
3. У

Покриваємо контури невеликим або м'яким олівцем.
4. У

Потім вирізати, залишаючи 5-7 мм припуски.
5. Умань

,00 Р

Це має бути таким.
6. Жнівень

Це те, що кішка має виглядати так.
7. Про нас

Після того, як все ріжемо, відмиваємо всі розрізи англійськими шпильками і з'єднаємо їх з тимчасовими стібками. Пузо краще почати скребкування. Усі роботи виконуються ззовні.
8. У

Я забув про обличчя кота! Краще робити після того, як все було різати. Вирізаємо невелику овальну овальну з щільної, незбиваючої тканини.
9. Навігація

Вам буде потрібно хламми голки, тому що нитки шерсті. Пришиваємо нашу овальну, утворюючи ніс, як показано на фото. Ми також робимо наші очі з вовняними нитками (муліне). Вони прасуються.
10.

Він вже підключений.
11.

Все це зшивається разом з такою обертою.
12.

р.

Удар (тобто з'єднати частини з машинною лінією) залишивши незнімну площу, щоб повернути товар.
13.00 р.

Закручена кішка.
14.

Наповнення кота синтепоном. Він має хутір будь-якого роду речей в ньому. Після повного кота лівий отвір пришивається вгору.
15.00 р.

І ось результат поруч з прототипом!
16.00 р.

І більше. Що це таке. (Я планую зробити ще кілька кошенят для моєї подруги 8 березня). Якщо мені подобається пост, я поширю їх.
17.00 р.

Джерело: