Мій важкий метал

Добрий день. Я часто познайомлюся з фотозвітами про свій робочий день людей різних спеціальностей. Я не можу стояти, я хотів описати свій день. І чому це назва трохи пізніше в тексті? Я апологую за якість деяких фотографій. Наприкінці посту дайте мені знати.

Ну і починайте.
6:05 a.m. - Телефон співає про «мишу зірку». Я не можу стояти гострі і ритмічні мелодії на тривожному годиннику, я повинен прокидати до люлабій. Я виходжу з ліжка, де спляча дочка.

До повного відновлення був душ і великий стакан кави. Ми живемо в гуртожитку, тому душ громадський. Але крім мене, вранці, коли це 30, ніхто не хоче піти туди. Дякуємо Богу.

р.

Половина години, швидкий крок через темне місто, і я в моєму будинку в'їзд. Я не схожий на громадський транспорт і я парк мій автомобіль все взимку.
Годинники 7.55. Під час темряви можна працювати в офісі з документами.

Engaged в dawn

Ось і час, щоб вийти зовні, до мого металу - важкого і легкого, круглого і прямокутного, чорного і кольорового. Метал з дитинства зачаровує мене. Цей «лист», наприклад, має товщину 75 мм і вагою 11700 кілограмів. Це важкий метал.)

Я металевий вкладиш на машинобудівному заводі. Я люблю мій залізо, кожен ранок я дивлюсь гордістю – шахта, все шахта!

3250Р. 3700Р.

Труби ...

Листи...
На аркушах з нержавіючої сталі я регулярно падають взимку, тому що в черевики вона заспокійлива на них, і прямо через лист - вид ближче.

Спочатку зрізаний віджим «Маїна». Віра! Виявляється, як слінгери спілкуються з краном.

Ось вони, мої співачки, смішні хлопчики, які таємно засмішують смачні солодощі в мої кишені і затримують жартами під час роботи.

На вулиці, час летить швидко, тому обід заглиблюється неочікувано. Я не збираю фотографії їжі – у нас є погана кухня.

Після закуски ви можете зробити свій власний бізнес - наприклад, краватку

Я люблю дрібні вироби – шиття, в'язання. Я також покажу роботу. Дочки Валенки:

66815669

І це для сестри Мусковіте:

Р

1 час Гудок називає прокидку від полум'я, а з новою силою - до роботи. Я не знаю про інших підприємствах, але у нас є виснажливе осаджування сиренів на 5 хвилин і під час початку та закінчення роботи, а також ланч-брейк. Я маю на увазі, yell 8 разів в зсуві.
Мої листи на заводі будуть згинатися, варити, покласти труби і фітинги там, пофарбувати, і це диво:

Обладнання для нафтогазової промисловості

Всі права, металеві автомобілі тут, тому ми проходимо вдень з прийняттям.
Забули фотографії, знову дивилися, як водій керує вичавити його довгий 12-метр літати 20 сантиметрів від перевороту. І твої дупи.
Ось чому драйвери привозили нас з деяких московських нафтопереробних заводів:

Він був прийнятий, op – вже кінець робочого дня. Я закривав ворота (4 штуки), повісити начинки, лікар-кінолог запускає охорону. Я збираю фотографії над парканом, бо я боїться. Вовк-подібний монстр з вологим ротом є Rocky.

Ось тварини, які ми познайомимося біля входу (фабрика скульптора намагалася):

більше:

Додано до [mergetime]1329926124[/mergetime]
Ще одна напівгодинна прогулянка і хороший будинок.
Вечеря, зустріч дитини з школи, хустелю, уроків, комп тощо. І ближче до 23:00 – від, завтра новий день і нові думки. Це може здатися як рутин, але мені подобається. Я використовуюсь для роботи інженера, відправився на склад через гроші - зарплата відсотків становить 60 больових відчуттів, і я не шкодую його - рух тут більш і весело.
Я чекав коментарів.

Джерело: