Залізнична залізниця Москви

Автор зробив поїздку в інший світ, приймав на послугу локомотивів на залізниці.
Так само, що було побудовано під Царом, а потім кожен заготував.
Поїдемо в подорож з ним.

Автор:
Тепер про дорогу знову запам'ятовується, і вони хочуть зробити на його основі новий громадський транспорт – міський поїзд. Раніше ця дорога пробігла через віддалені околиці Москви, через сто років вона була майже в центрі. Але що навколо цієї дороги є справжньою безчасною. Давайте зробимо повне коло залізничного кільця і подивіться на іншу Москву.

1,1 км Ранній понеділок вранці локомотиви-мотриса пішли з станції Черкізово в проти годинникової стрілки. Пасажири – фахівці Міністерства залізниць, завдання яких було порівняти креслення проектів з існуючими реальностями та зауважити щось у своїх блокнотах.

Залізнична залізниця Москви р.

2,2 км Поїзд забирає швидкість.

3. У Передача вулиці Лосіностровська.

4. У Автомобільна мийка на початку Лосіностровська. Я промив машину кілька разів і подивився на залізничне. Тепер я шукав інший спосіб навколо.

5. Умань У районі станції Білий камінь кількість способів збільшується, є вантажні автомобілі.

6. Жнівень Сад і красивий осінній березовий ліс. Одне відділення йде праворуч, в ліс. Ймовірно це частина дороги, яка закінчується зламаними поручнями в самому лісі: є одна покинутий рядок.

7. Про нас Поблизу Ярославського шосе, кільце переходить над мостом над доріжками Ярославського напрямку.

8. У Поруч - Північна платформа. У цьому місці вони планують зробити транспортний розв'язувальний вузол так, щоб люди могли змінити один поїзд на інший. Наприклад, ви йдете з Пушкіна до Москви на роботу, але вам потрібно піти на південь від міста. Для того, щоб не піти на станцію, а потім до метро, можна здійснити перенесення і піти на залізничне кільце. Дуже зручно в теорії.

9. Навігація Найбільший торговий центр в Москві - Золота Вавилон в Ярославлі. З'являються нові будівлі.

10. На цих ділянках між Ярославським і Алтуфєвським шосейними дорогами далеко від метро. Але поруч знаходиться залізниця. Якщо ви будуєте станцію тут, люди можуть швидше виходити з зони сну.

11. Уилгельм Піка-стріт і перехрестя з Серебриковським перевалом.

12. Тут, навпроти станції метро Ботанічний сад, я бачив щось дивне: китайські або японські храмові ворота і пам'ятник. Я ніколи не бачив цього перед, я не думаю, що ви можете дістатися з вулиці. Вони говорять, що планується розширити територію ВДНГ і планують побудувати павільйон в азіатському стилі.

13.00 р. Навколо пам'ятника є величезним сміттям, що покривається з багаторічними залізобетонними плитами. І паркан. Велика частина невикористаної землі.

14. Фасади ВВЦ.

15.00 р. На відстані - Отрадного району і мечеті. І в передмісті, поруч з "іроном" - неперевершені споруди. Деякі напіврозрядні виробництва, гаражні кооперативи. Сліди життя тут практично невидимі.

16.00 р. По суті, я бачив багато пустих або занедбаних територій по всій дорозі. Все дуже пишне, опускається окремо, нагадує одне велике варення. У Москві немає вільного простору.

17.00 р. Як незрівняні землі вирощують бур'яни, все переросли гаражами.

18 років Деякі з них вже близькі до рейок. Відстань від поїзда до гаражів буквально півтора метрів.

19.00 р. У гаражах висить старик та Таджик загартував новий. Вони люблять свої гаражі і не хочуть бути зміщеними. Вони будуть видалені під час реконструкції.

20. Наша родина також має гараж. Мій дід зберіг машину в ньому тридцять років тому. Після того, як автомобілі не їдуть щодня, і збираються на стоянку протягом півгодини автобусом вважається нормальним. Але вони не блокували двір. Як автомобілі стали більш-часовим прискоренням, люди стали занадто ледачими, щоб їздити далеко за своїми автомобілями. Я не розумію, якщо вони побудували щось корисно у своєму будинку. Лікарня або школа, наприклад, Але деякі люди учні.

21.

459880р.

22. Дмитровського шосе. Ця область, як правило, застрягає трафік. Якщо ви будуєте залізничну станцію тут, а замість гаражів, ви будуєте великий міжвідомчий парк, люди можуть отримати, де вони хочуть швидше.

23. Автобусний парк. І гаражі.

19294

24. Лінія електропоїздів Савловського напрямку.

25. І це ще одне спальне місце. Під вікнами встановлюються контейнерні склади.

26. З огляду на те, що з'являються вантажні перевезення.

27. Збудовано частину гаражів і побудовано нормальну сучасну парковку. Виготовлений номер.

28. Тут ще барнс. Два нових паркувальних лотів видно на фоні. Чи можна ви уявити, скільки місця було б, якщо цей кооператив був зведений? Замість програми Народного Гаражу я хотів би сказати, що уряд демонтажу всіх цих кооперативів і дати кожному місця в такому паркінгу безкоштовно. Для будівництва, в тому числі нових будинків.

29. Ленінградка в районі Сокол. Також місце нетипового трафіку. Побудувати станцію тут і перехоплюючий паркомісць на місці гаражів - люди підуть по колу по поїзду, до розмаїття центру.

вул. Панфілова, 30 Незабаром акорд пройде наступний двері. Ми можемо побудувати новий стаціонар або університет. Але громадянам потрібні гаражі більше.

31. Насолоджуйтеся нас, манжети і чхання, величезний чорний двигун !!! Реал, як в кіно або музеї. Виявляється, що в Москві є парові локомотиви тури на цьому дуже кільце! Я не знаю. Ми будемо їздити на поїзді.

32. Пропустити ретро поїзда, ми повертаємо до основного шляху.

33. Московський міський комплекс. У мене є кілька дорожніх з'єднань, які я ніколи не бачив. Вони повинні були побудовані, але ще не виявлені.

Залізнична залізниця Москви , Україна

34. Частина маршруту проходить паралельно третій транспорт.

35. Що, звичайно, застрягає трафік.

36.00 Р А під Лужнецьким перевалом є досить велика парковка. Чи знаєте ви про неї?

37. Мотриса бере в тунель під Ленінським проспектом. В тунелі знаходиться платформа. Це незакінчена станція «Гагарінська площа». Текстильні фартухи були зроблені багато років тому, перед тим як були ідеї для запуску пасажирських поїздів по цьому каблучці.

38. Прохід канатчика. Найближча станція в будинок. Хто знає, можливо, в кілька років я буду їздити на машині, залишити його на стоянці і піти на поїзді десь в Свиблово. Це буде швидше, ніж метро.

39.00 р. Будівля станції все ще передреволюціонарні. Вони обіцяють будувати нові сучасні споруди для станцій, але вони запевняють, що історичні будівлі не будуть зібрані.

40. Кількова дорога проходить безпосередньо через територію ЗІЛ заводу. Займає величезні території.

41. І майже всі вони покинули. Це те, що потрібно бути зведений першим. Але є плани створення нового авто-члена, це провідне підприємство!

42. І є величезна споруда, яка знаходиться біля станції метро Антусяст.

43. Він буде частиною Північно-східного рока. Спочатку вони планують побудувати чотири транспортні кільце, але потім вони змінили свої думки.

44.

45. Збудовано частину кільця. Зараз між Партизанською та Семіоновською є шматочок широкої траси, на якій ніхто не їде: вона починається і закінчується з вузькими вулицями.

46. Готель Ізмаїлово. Після того, як залізниця має дивну територію. Тут буде залізнична станція.

47. Ізмайлово Кремль, виходить, дуже красиво. Я ніколи не був там. Він ніколи не бачив через Черкісон. Покажіть мені, це Кремль нове створення чи ні? Що всередині? Чи варто йти?

48. Ми знову повернулися до станції Черкізово. Поїздка тривала і півгодинна. Якщо реалізовано ідею міського поїзда, то можна буде приїхати таким же чином, максимум години. Я думаю, що це гарна ідея, головне - довести її до кінця. Якщо все зроблено мудро, дорога не може просто перевантажувати потоки і дати людям зручне транспортне сполучення, але і розвивати інфраструктуру навколо, зараз по трасах і дійсно якийсь вид «завдячення».

Новини повідомляють, що пасажири починаються у 2015 році. Від російських залізниць говорять, що реальна дата 2018 року. Ви думаєте, що вони будуть? Що ви думаєте про місто поїзд, як це?

Джерело: macos.livejournal.com