Життя щіпки. Весілля (11 фото)

Доброго дня!

не перший рік я прочитав свій улюблений сайт, як завжди дізнатися з тут все найцікавіше, навіть новини не потрібно дивитися )
Часті події ще цікавіше новин. Яповці – найбільш творчі люди, необхідно впровадити таку національність як Яповець.

В цілому, я хотів би не тільки опублікувати сам пост, але і попросити пораду.

Я знайшов creoide на мене, хотів щось незвичайне, і вирішив влаштувати весілля для одягу. Так, це звичайний суб'єкт вирішив влаштувати свято, оскільки вони також хочуть

Через кілька годин я вирішив перевірити, як швидко мій сайт індексується, запустив першу картину в пошуку і що я бачив мене, мій фото був навколо ... на пучок розважальних сайтів з фото жартів ... в групах ... І навколо ораторів представлені люди, які я, безумовно, не знаю, і на своїх каміннях, що фото є шахтою, відразу ж ізолюють мені ((((((())))))))
В цілому, про мої думки про це в останньому повідомленні, і зараз самі фотографії лише 11 штук.

наречена

Добре, як про те, що без фотографа знімок?

Життя щіпки. Весілля (11 фото) р.

4. У

5. Умань

Життя щіпки. Весілля (11 фото) Р

6. добре, без кота на дно РП)) - металевий диво

7. наречена і кіт

8. Молода пара в любові

9. і наречена знову.

10. Багато хто має питання про те, що робиться з камери на щіпному фотографі? полімерна глина? його камера мій сережка, ось весь набір

Найголовніше - крадіжка фотографій!

Я завжди опублікував всі фотографії з підписом, але, очевидно, для когось це не бар’єр.

Не хочете видалити фото або покласти посилання на мене!

Я написав адміністраторам сайту, де я знайшов мій фото, звичайно, тільки один відповів 10 з них! Поставте в авторів своє ім'я та посилання на сайт
www.amuzzz.ru/photos/11397-zhizn-prishhepki.-svadba.html

Але решта, з яких не достатньо просто замерзнути ... на одному сайті, писати пучок каменів, і просто начинки адмін листи все ще видалили моє фото ...

І питання, що ви робите в цьому випадку?

Варіанти мого рішення:
1. відмовитися від цієї матерії ... все це без використання. написати їм і запитати щось. З радістю, що мій фото все ще має значення для когось, навіть якщо вони беруть участь у епоху copieride.

2. отримайте фото видалені з усіх сайтів, напишіть до адміністраторів і подрібніть в камені

3... Я не знаю, чи є хтось інший варіант?

На екрані одна з випадків ... не приємна після всіх ...

Джерело: