311
Друге життя кокоса
Після того, як кокос був п'яний і їсти, питання виник - викинути оболонку або пуф. Дітям і дружиною просять їсти. Під час заточування і різання я навіть не пам'ятаю камеру. Але як він вніс все в будинок, і оселився вниз до складання курсу він захопився і запам'ятався про ЯП. Ось пост про божевільні руки. Походимо, 8 пік.
2,2 км В цілому він вирізати все практично випадково, і приклеїти його гарячим силіконом.
3. У Лід з іншого кокосу. До ручок відійшов частина, яка зрізалася з основного горіха. Так само вирізати не акуратно, не вписався в роль чохла будь-яким чином.
4. У Знаходив мене довгий час, щоб розбити голову, ніж покласти кришку на корпус, а потім спліт і викручувати мідний дріт. Це буде темніше, звичайно.
5. Умань Я загорнув ручку навколо цього.
6. Жнівень Ну, я загорнув підставку з товстою мотузкою. Кріплення клеїли таким же гарячим силіконовим.
7. Про нас Ось як він вийшов.
8. У Цукровий цукор буде жити тут. Дуже дякую. Все, народи.
Джерело:
2,2 км В цілому він вирізати все практично випадково, і приклеїти його гарячим силіконом.
3. У Лід з іншого кокосу. До ручок відійшов частина, яка зрізалася з основного горіха. Так само вирізати не акуратно, не вписався в роль чохла будь-яким чином.
4. У Знаходив мене довгий час, щоб розбити голову, ніж покласти кришку на корпус, а потім спліт і викручувати мідний дріт. Це буде темніше, звичайно.
5. Умань Я загорнув ручку навколо цього.
6. Жнівень Ну, я загорнув підставку з товстою мотузкою. Кріплення клеїли таким же гарячим силіконовим.
7. Про нас Ось як він вийшов.
8. У Цукровий цукор буде жити тут. Дуже дякую. Все, народи.
Джерело: