BAM, туристичні ноти.

Ви повинні подорожувати по Росії, камера завжди з вами.
Кілька років тому ми поїхали навколо БАМ і знімків підібрали невеликий фотозвіт, який я хотів би запропонувати вам, поділитися думками. Хтось побачить свої рідні місця, а не тільки ті, що живуть в тих частинах, але і тих, хто залишив Росію, працював над необхідним досвідом на півночі.
Ми приїхали з вул. Таксімо для того, щоб доїхати до станції Совгаван з посадкою в кількості станцій.

Таксимо

Природа дивує, високі пагорби, не розплавляючи льодовики, багато туристів,

р.

На вулиці я дуже спокійно повторю, немає землі, одного піску, села та інших станцій можна обійтися на півгодини.

колись був парником

Діти потворні.

Архітектура будівель цікава і оригінальна на кожній станції, вона була побудована під час будівництва БАМ, тому підрахуйте, скільки коштує.

А ось сучасні матеріали.

Дошка

Ви можете дивитися нескінченно... добре, вони говорять місцевими

щебетати

Торгівля

Коли я бачив дах станції здалеку, я думав, так багато грошей на заливку — сонячні панелі, щоб покласти все вниз, прийшла ближче до заспокоїння — підлога.

Автомобілі повинні бути на тротуарах багато.

Р

Кожен будинок має невеликий парканний сад.

Походимо до Нової Чари.

Де ми пішли, я забув про літак, пам'ятник, в 2 слова це репліка геологорозвідувального літака, який збитий поруч, екіпаж загинув, Google розповість про відпочинок.

Не знаю, яка станція.

р.

ст. Новий Чарм

TE3, старий жорсткий працівник.

р.

Архітектура

На балконі 1,5 нежирних людей підходять

У той же сади, як на піску, все ще росте.

Пожежний поїзд, у разі будь-якого ГО та надзвичайних ситуацій

р.

Давайте перейдемо. До речі, вони їли льоду і чорниці, які збираються на околиці села.

Кожна станція унікальна і унікальна.

Прихильник.

Тинда, як в минулому повернулися, за 15 років нічого не змінилося, а крім іноземних автомобілів і торгових наметів.

До речі, ці труби виходять з одного боку р. з котельного будинку (див.) до іншої в місті, висотні споруди надягали на самому початку будівництва міста.

...

З висоти коліс Феріс

р.

Так само котел.

...

...

Тихий теплий вечір

...

...

Пам'ятники як правила прості і лаконічні

...

...

Тримати. Цей пристрій дозволяє водію працювати в одній особі, щоб побачити, що відбувається на лівій стороні локомотивів

проходження

проходження

...

316290

...

Новий Ургал

Р

Колишнє управління Байкалою

Додано до [mergetime]1330126582[/mergetime]
За сьогодні я буду закінчити, якщо є інтерес, є багато матеріалу, спасибі всім, зараз.

Джерело: