575
Мій друг, comrade і...sister.
Хочу поділитися сюжетом членів сім’ї, що росте.
29 фото.
Габаритний зображення
Я любила собаки з дитинства і виросла з ними. Як тільки я побачила оголошення про продаж «найкращих друзів», я називався відразу.
30 квітня 2011 року в будинку з'явився невеликий диво. Деякі фотографії виготовляються на тапочки, інші на прасках.
"Друга личинка" - її, і це дівчина, названа Еласіта, ще не приступає і росте в метелик.
Давайте смакувати хост ...
з
Кіт в ударі. В той час як вона все одно вдається приховати на спині крісла... але вона ще не знає, що вона закінчиться ) пс – в той час просто переноситься в нову квартиру, тому ремонт просто починається .
3 дітей і велика сім'я )
до 1 2 3 4 5+
Вирощування... ps – на телевізорі трюки дружини... дивитися під час роботи )
Перший крок на вулицю ... відразу ж прокинемо «моле»
Звідки на вулицю не вдалось ... з сусіднього входу беремо другий диво
Вони усвідомили, що вони були створені один одному – вони не відокремлювалися з тих пір!
дивний
перша поїздка в воду ... Спочатку я не знаю, як її купити, або як це. За місяць не вдалося вийти з води. Тому парні купання стали частим явищем для нас.
Ну, мій друг любив його занадто.
р.
втомлений, але задоволений
Ох, любов.
Збірні екскавації
р.
Іноді можна піти на прогулянку.
...
мила
Бажаєте провести приємний вечір і пообідати.
упаковка
Ми все ще нові і рецепції, хоча дуже доброзичливі, але все ще... страшні .
Короткий дует ...
Р
і виграти )
Добре, ми все вирощуємо.
р.
Ми любимо їсти, і їсти все ... але особливий випадок для нас конденсовані горіхи. Але вони не завжди їсти їх, бо вони сумні.
І ми любимо господарське ліжко дуже, і ми щиро дивуємо, коли вони кидають на місце.
Все, що я отримав. Це остання картина.
Це просто смішний.
Джерело:
29 фото.
Габаритний зображення
Я любила собаки з дитинства і виросла з ними. Як тільки я побачила оголошення про продаж «найкращих друзів», я називався відразу.
30 квітня 2011 року в будинку з'явився невеликий диво. Деякі фотографії виготовляються на тапочки, інші на прасках.
"Друга личинка" - її, і це дівчина, названа Еласіта, ще не приступає і росте в метелик.
Давайте смакувати хост ...
з
Кіт в ударі. В той час як вона все одно вдається приховати на спині крісла... але вона ще не знає, що вона закінчиться ) пс – в той час просто переноситься в нову квартиру, тому ремонт просто починається .
3 дітей і велика сім'я )
до 1 2 3 4 5+
Вирощування... ps – на телевізорі трюки дружини... дивитися під час роботи )
Перший крок на вулицю ... відразу ж прокинемо «моле»
Звідки на вулицю не вдалось ... з сусіднього входу беремо другий диво
Вони усвідомили, що вони були створені один одному – вони не відокремлювалися з тих пір!
дивний
перша поїздка в воду ... Спочатку я не знаю, як її купити, або як це. За місяць не вдалося вийти з води. Тому парні купання стали частим явищем для нас.
Ну, мій друг любив його занадто.
р.
втомлений, але задоволений
Ох, любов.
Збірні екскавації
р.
Іноді можна піти на прогулянку.
...
мила
Бажаєте провести приємний вечір і пообідати.
упаковка
Ми все ще нові і рецепції, хоча дуже доброзичливі, але все ще... страшні .
Короткий дует ...
Р
і виграти )
Добре, ми все вирощуємо.
р.
Ми любимо їсти, і їсти все ... але особливий випадок для нас конденсовані горіхи. Але вони не завжди їсти їх, бо вони сумні.
І ми любимо господарське ліжко дуже, і ми щиро дивуємо, коли вони кидають на місце.
Все, що я отримав. Це остання картина.
Це просто смішний.
Джерело: