Ілля Варламов пише:
Одним з основних проблем московських дворів є паркінг. Більшість житлових площ були розроблені з очікуванням, що кілька квартир буде мати один автомобіль. Тепер, як ви знаєте, кожна московська сім'я має принаймні одну машину, і багато хто має 2-3. Столи столиці не готові до такого ряду особистих транспортних засобів, тому кожен вечір більшість м'язів повинні вирішувати складні завдання, де залишити машину?
При купівлі автомобіля люди думають про своїх голів. Відповідно, він не подбає про цивілізоване зберігання, догляд за транспортним засобом і гаражем, оскільки це так легко відмовитися від візи на тротуар, газон або дитячий майданчик. Найбільш розумні автомобілісти вирішили проблему за допомогою «шкаралу» або «пеналу».
Під катоком 16 фото
Металеві автомобільні гаражі стали поширеними в Росії після 1991 р. через проміжки в законодавстві: «шкарпетки» законно висаджувалися не гаражам, а до автозаправок, що дозволило їм встановити буквально в будь-який час. Протягом декількох років оболонка займала більшість дворівневих стоянок і гостьових кишенях в Москві та інших містах, і це було зроблено без узгодження з органами влади. В умовах нестачі захищених паркувальних лотів і звичайних гаражів кооперативи з «шкарпеток» зайняті спортивні майданчики на подвір’ях і відходами. Більшість «шкарпеток» були встановлені довільно, після прийняття закону про продаж земельної власності, майже ніхто не власників автомобілів міг купити землю під гаражем.
Я захоплюю шкаралупи. У людей, які примушують наші двори з цими сірими золотками, є тиєвами і скрабами. Вони закріплюють наші задні двори, вони створять свій краєвид! Хочу вийти і дивитися бузковий кущ, діти, граючи в пісочниці і бабуся. Але я тільки бачу нескінченні ряди морських шкарпеток. На щастя, коли двори почали виглядати як скидання жерстяних коробок різного ступеня іржі, далекі органи влади вирішили добровільно розібрати споруди.
Звісно, це не схоже на крокуки, які зайняли своє місце. Вони скаржаться на те, що у них немає ніде ставити авто. Скаржники вважають, що якщо вони змогли охопити шматочок двору, захопивши їх газоном, візьміть дитячий майданчик, то це місце стала їх. А хто сказав, що автомобіль повинен бути гарантованим парком в дворі? Якщо ви хочете гараж, купуйте його. Вартість від 300 000 до одного мільйона у Москві. Я змогла зберегти машину - врятував гараж. Якщо у вас є гараж або платна парковка. У Амстердамі багато років опинилися на привілейованому місці в центрі міста і відмовляються купити автомобіль, оскільки там немає ніде, щоб поставити його. Людина, яка купує автомобіль, відчуває себе як король Всесвіту.
Я думаю, що власноруч автомобіль у великих містах має бути розкіш. Ну і старі райони не призначені для такої кількості автомобілів. Не думав 100 років тому, що кожен менеджер вирішив купити автомобіль на кредит і приїхати його до роботи щодня. Не вистачає паркувальних місць в центрі, в старовинних двориках немає стоянки. Але це не означає, що заради автостоянок необхідно звести газони, майданчики і виготовити паркувальні лоти.
Окремо потрібно сказати про холки, які використовують їх оболонки, як бруски - кладуть їх начинки. Ці люди просто захопили місце в дворі і використовують його як склад і кладуть машину поруч з ними. Я недавно прогулявся по одному з дворів. У дворі було очищено всього 25 гаражів. В останні кілька місяців не використовувався сніг і чітко. Регулярно використовуються тільки 10% морських шкарпеток.
Шкаралупи обов'язково повинні бути зібрані. Перервайтеся ебать вгору з всі що фар. Для знесення, щоб я, вийшов з входу, знову побачив бузки, діти і бабуся на лавках, не іржавіють трути.
01. Мар Типова вулиця в задній частині блоку. І це не одне передмістя, це дуже центр Москви – вул. Краснопролетарська. Вся вулиця заповнюється іржіними труни.
02. Мар Власники цих швів змагаються в гаражній творчості. Не тільки такі вульти, які забираються, вони також намагаються запобігти іншим водіям, що вилітають автомобілі біля їх скидання. Якщо ви скажете, "Це мій гараж, не кладемо автомобіль поруч з ним." У той же час кабіна, яка худоба називає свій гараж, не має:
- визначення знаків (реєстрація номеру гаража кооперативу, тегу з заводом виробника)
- будь-які документи в принципі (це важливо, без них кабіна є кресленням)
- не існує договору про оренду земельних ділянок з міста, якщо земельна ділянка не належить HOA від найближчого будинку
- не існує договору інших мешканців будинку, щоб встановити цю обшивку на місцевій території, якщо земля вже належить HOA
Правила встановлення гаражів порушуються
- можливість встановити зовнішнім оглядом, що є хтось скинувальник всередині, на якому в 15 хвилинах вони будуть пощастити від народження нової блондинки.
Якщо вам не менше одного з цих умов, безпечно поставити автомобіль поруч з вами!
03.03.2014 р. Деякі власники овець дуже хвилювалися про те, що він знезаражений. Для того, щоб якось захистити свою власність, вони напишіть на дотик загрози для працівників. Звісно, ці папери не мають ніякої правової сили і на першій можливості буде зведена, і власник буде йти з цим шматком паперу до...
04.03.2014 р. Тільки кілька гаражів на всій вулиці показують ознаки життя.
р.
05. У Решта вкрита снігом. Найімовірніше, вони використовуються власниками як склад. Розкажіть мені, чому це блювання на дворі?
06. У Не існує лущення.
07. Мар Інші драйвери змушені залишити свої кошики на тротуарах. В результаті пішоходів залишаються екстремальними. Вони змушені ходити по дорозі, ризикуючи падіння під колесами іншої худоби.
08. У. Всі тротуари зайняті. Ми будемо говорити про парковку на тротуарах. З деяких причин кожна худоба вважає, що якщо вони змогли купити кредит "Ford Focus", то можна сміливо зайняти тротуар на паркінг. Педестріани не здатні захистити свою землю. Зростання штрафів за стоянку на тротуарі повинна бути збільшена на 20 разів. Ти зробив? Отримати квитанцію на кілька тисяч. Почати мислення. Ще раз - немає місця для парковки - не купуйте автомобіль.
09.03.2015 р. В результаті пішоходів змушені захищати свою землю стовпчиками і клумбами. У дворі є страшний візуальний сміття. Звичайно, в цивілізованих країнах, пішохода навіть не подумати про захист тротуарів від водіїв худоби.
10. Чому варто виходити з дверей і побачити це?
11. Тому що хтось не може придбати гараж на 30 000 євро.
12. Чому діти повинні грати в таке місце?
13.00 р. Ще один приклад. Будинок знаходиться в центрі міста. Весь дворик зайнятий іржавними панелями. Використовуються лавки і газон. Ці ящики сьогодні.
14. Окремий пектр заслуговує паркомісця, як це.
15.00 р. А люди кидають свої автомобілі до гниття на подвір'ях. Не використовуйте автомобіль? Зайдіть її до скидання! Зупиніть метелики вашого автозаводу!
16.00 р. Це доля будь-якої оболонки. Немає нічого обговорення. Морські шкаралупи повинні бути відправлені назавжди до пилососу історії, разом з худоби, які захистять їх. Хочу жити в чистому дворі.
Джерело: