430
Сухі раціони французької армії
Я не знаю.
Так, стандарт на день дає таку коробку і літр і половину води (якщо не літо).
Як ви можете побачити в першому малюнку, є номери меню. Тільки тип основного посуду залежить від цих чисел. Ось вони. Один консервований корм для обіду, інший на вечір. Я їсть їх, якщо я дуже голодний. Запахає, як це лікує нежить, він смакує розріджування.
Габаритний зображення
Я кажу прямо, я не збираю фотографії кожного окремо, але просто їсти в групах.
Проксимус Тут в упаковці серветок. Консервована їжа, яка нагадує свинячий риф. Що пакет печива. Я кажу прямо, він замінює хліб дуже добре: половина пачки несмачні і половина пачки солодкі.
Отже, зверху вниз.
У цій упаковці: чайний мішок, перець, сіль, какао, кава та цукор.
Чорний шоколад нижче. Навіть нижче цукерки, нагадує Toffee золотий ключ
Мармелад і пастиль =
Вгору:
Вершковий десерт. Досить смачний.
Нижче наведено водяний добавка, загальний водяний барвник з ароматом лимона.
Добре, нагрівальний блок для теплої консервованої їжі. Всередині: сірники, сухі паливні, металеві підставки, мішки для сміття.
Це як муга магги. Ви отримуєте щось схоже на бульйон.
Джерело:
Так, стандарт на день дає таку коробку і літр і половину води (якщо не літо).
Як ви можете побачити в першому малюнку, є номери меню. Тільки тип основного посуду залежить від цих чисел. Ось вони. Один консервований корм для обіду, інший на вечір. Я їсть їх, якщо я дуже голодний. Запахає, як це лікує нежить, він смакує розріджування.
Габаритний зображення
Я кажу прямо, я не збираю фотографії кожного окремо, але просто їсти в групах.
Проксимус Тут в упаковці серветок. Консервована їжа, яка нагадує свинячий риф. Що пакет печива. Я кажу прямо, він замінює хліб дуже добре: половина пачки несмачні і половина пачки солодкі.
Отже, зверху вниз.
У цій упаковці: чайний мішок, перець, сіль, какао, кава та цукор.
Чорний шоколад нижче. Навіть нижче цукерки, нагадує Toffee золотий ключ
Мармелад і пастиль =
Вгору:
Вершковий десерт. Досить смачний.
Нижче наведено водяний добавка, загальний водяний барвник з ароматом лимона.
Добре, нагрівальний блок для теплої консервованої їжі. Всередині: сірники, сухі паливні, металеві підставки, мішки для сміття.
Це як муга магги. Ви отримуєте щось схоже на бульйон.
Джерело: