Вода для астронавтів

Побажання бути першим у всьому СРСР, іноді межує з фанатизмом, але це було завдяки тому, що більш не існуюча країна вступила в історію космічних досліджень як лідера. Створювані лабораторні комплекси все ж обслуговують і працюють, хоча вони застарілі у всіх відношеннях. На жаль, багато не чекають модернізації, а доля таких лабораторій вже запечена. Багато унікальних тестових комплексів були знищені, і багато більше загинуть найближчим часом. На жаль, заміни ще не створюються. У цьому пості ми будемо говорити про таку лабораторію, яка все ще “жива”, але дуже скоро буде пальня бетону та сміття обладнання.
Під вирізом - 25 фото по saoirse-2010

01. У Для того щоб астронавти постійно не довелося перевозити тонни води, спеціальні пристрої очищення на ІКС, які обробляють розряди астронавтів, а також захоплюють водяну пару з атмосфери всередині станції. Але при відмові цих пристроїв передбачена система Роднік, яка має запас води. У цій лабораторії проводиться цей резерв. Це картина весняної стійки.

02. Мар Вода для системи "Веснянка" не просто - сріблястий. Для забезпечення безпеки екіпажу вода проходить через спеціальні срібні фільтри, які вбиває бактерії. Наявність навіть невеликої кількості молекул срібла в воді забезпечує тривале зберігання води.

03.03.2014 р. У номерах, що прилягають до цієї стійки, величезна кількість труб і труб, призначення яких я, як фахівець, не розуміючи. «Не заблокувати воду»

04.04. Вся лабораторія працює тільки система Роднік, тому на пультах дистанційного з'являються написи «збереження».

05. Мар Є багато різних контейнерів в лабораторії.

Мар Вакуумна рослина.

07. Мар На стенді "Весняний", є підставка U-50. Що він зробив це не зрозуміло, але були попереджені, пов'язані з їїмодорами можливого вибуху.

р.

08.03.2014 р. У-50 більше не працює.

09.03.2015 р. Будь-які папери або плакати про те, як він повинен працювати, і чому, ми не знайшли, тому

10.

11. За вежею У-50.

12. На додаток до "Весняного" і U-50 в лабораторії все ще цікаво. Зверніть увагу на товщину дверей

13.00 р. На броньованій кабіні чекають.

14. Ви можете побачити капюшон з вище.

15.00 р. Верхній вид капсули.

16.00 р. Звісно, зразки були дуже важкими. До того ж були дві капсули.

17.00 р. З далеких воріт пробний зразок був доставлений рейкою до бронетехніки.

18 років Шукаємо броньовану каюту і подряпинивши голову, що може виникнути досвід, ми пішли далі. Номер з баком азоту.

19.00 р.

20. Відбувся цей віддалений в айслі.

21. Манометр дистанційного керування.

22. І брат його напіврозбираний.

23. І, нарешті, нехай на робочому місці, коли співробітники відпочивають вдома.

24. Коли я бачив ситуацію, я думав, що це було відмовлено, бо вчені в 21 столітті не можуть працювати в таких умовах. Але дивлячись на квіти і відсутність пилу, дивлячи муги з чайними мішками, я зрозумів, що це те, що більшість наукових лабораторій працюють. Як все пройшло з СРСР до Росії, тому все залишилося. Поруч з речами зважує хороший плакат «Косм - мир». Через світ і простір пішли...

25. У найближчому майбутньому це космічна лабораторія зникне, і я вірю в кращому і сподіванні, що персонал буде передаватися в більш комфортне місце роботи, де вони продовжать свою роботу.

Р

Джерело: http://