Вода для астронавтів

Побажання бути першим у всьому СРСР, іноді межує з фанатизмом, але це було завдяки тому, що більш не існуюча країна вступила в історію космічних досліджень як лідера. Створювані лабораторні комплекси все ж обслуговують і працюють, хоча вони застарілі у всіх відношеннях. На жаль, багато не чекають модернізації, а доля таких лабораторій вже запечена. Багато унікальних тестових комплексів були знищені, і багато більше загинуть найближчим часом. На жаль, заміни ще не створюються. У цьому пості ми будемо говорити про таку лабораторію, яка все ще “жива”, але дуже скоро буде пальня бетону та сміття обладнання.
Під вирізом - 25 фото по saoirse-2010

Вода для астронавтів

01. У Для того щоб астронавти постійно не довелося перевозити тонни води, спеціальні пристрої очищення на ІКС, які обробляють розряди астронавтів, а також захоплюють водяну пару з атмосфери всередині станції. Але при відмові цих пристроїв передбачена система Роднік, яка має запас води. У цій лабораторії проводиться цей резерв. Це картина весняної стійки.

Вода для астронавтів

02. Мар Вода для системи "Веснянка" не просто - сріблястий. Для забезпечення безпеки екіпажу вода проходить через спеціальні срібні фільтри, які вбиває бактерії. Наявність навіть невеликої кількості молекул срібла в воді забезпечує тривале зберігання води.

Вода для астронавтів

03.03.2014 р. У номерах, що прилягають до цієї стійки, величезна кількість труб і труб, призначення яких я, як фахівець, не розуміючи. «Не заблокувати воду»

Вода для астронавтів

04.04. Вся лабораторія працює тільки система Роднік, тому на пультах дистанційного з'являються написи «збереження».

Вода для астронавтів

05. Мар Є багато різних контейнерів в лабораторії.

Вода для астронавтів

Мар Вакуумна рослина.

Вода для астронавтів

07. Мар На стенді "Весняний", є підставка U-50. Що він зробив це не зрозуміло, але були попереджені, пов'язані з їїмодорами можливого вибуху.

Вода для астронавтів р.

08.03.2014 р. У-50 більше не працює.

Вода для астронавтів

09.03.2015 р. Будь-які папери або плакати про те, як він повинен працювати, і чому, ми не знайшли, тому

Вода для астронавтів

10.

Вода для астронавтів

11. За вежею У-50.

Вода для астронавтів

12. На додаток до "Весняного" і U-50 в лабораторії все ще цікаво. Зверніть увагу на товщину дверей

Вода для астронавтів

13.00 р. На броньованій кабіні чекають.

Вода для астронавтів

14. Ви можете побачити капюшон з вище.

Вода для астронавтів

15.00 р. Верхній вид капсули.

Вода для астронавтів

16.00 р. Звісно, зразки були дуже важкими. До того ж були дві капсули.

Вода для астронавтів

17.00 р. З далеких воріт пробний зразок був доставлений рейкою до бронетехніки.

Вода для астронавтів

18 років Шукаємо броньовану каюту і подряпинивши голову, що може виникнути досвід, ми пішли далі. Номер з баком азоту.

Вода для астронавтів

19.00 р.

Вода для астронавтів

20. Відбувся цей віддалений в айслі.

Вода для астронавтів

21. Манометр дистанційного керування.

Вода для астронавтів

22. І брат його напіврозбираний.

Вода для астронавтів

23. І, нарешті, нехай на робочому місці, коли співробітники відпочивають вдома.

Вода для астронавтів

24. Коли я бачив ситуацію, я думав, що це було відмовлено, бо вчені в 21 столітті не можуть працювати в таких умовах. Але дивлячись на квіти і відсутність пилу, дивлячи муги з чайними мішками, я зрозумів, що це те, що більшість наукових лабораторій працюють. Як все пройшло з СРСР до Росії, тому все залишилося. Поруч з речами зважує хороший плакат «Косм - мир». Через світ і простір пішли...

Вода для астронавтів

25. У найближчому майбутньому це космічна лабораторія зникне, і я вірю в кращому і сподіванні, що персонал буде передаватися в більш комфортне місце роботи, де вони продовжать свою роботу.

Вода для астронавтів Р

Джерело: http://