Зробіть ноутбук.

У вас буде багато фотографій, будь ласка, не розірвати збірку, я повідомлю тебе про закінчення.

Так мій друг попросив мене, щоб зробити його ноутбуком.

Я вирішив практикувати і зробити ноутбук з висипкою всередині.
Шкіра була обрана для чохла, але стиль зошита залишилася загадкою до мене (це одна з найважливіших помилок, тому що якщо ви зробили те, що робити, перший дизайн все до останнього шнека).

Ну, я збираюся замовити.

1,1 км Приймати готовий формат паперу A4

Габаритний зображення

2,2 км Зрізаємо його точно навпіл (попередній лист).

3. У Отримати стеку листів, готових до наступного етапу булінгу.

Р

4. У Вона зверху виглядала.

518780

5. Умань Те ж

6. Жнівень Уважно складіть отримані листи навпіл.

7. Про нас Після складання всіх аркушів, ми отримуємо акуратний стек, з яким можна вже працювати.

8. У вона.

9. Навігація Ми залишаємо листи, натискаючи їх шпильками, щоб вони добре стискалися для подальших досліджень.

10. Переглянути з вище

11. Наступний день ми отримуємо палі, як це.

р.

12. Тепер ми формуємо блоки: візьміть 5 листів і вставте їх в один одного. Ця операція виконується з усіма листами.

13.00 р. Ми влаштовуємо блоки в більш-менш естетично красивому порядку і занурюємо їх, щоб не заплутати їх пізніше.

14. Всі наші готові блоки.

р.

15.00 р. Ми беремо лінійку олівцем і кладемо точки на внутрішній швах блоків - місця, де листи будуть стібатися. У цьому форматі я відступаю від кожного краю 1,5 см, а решта отворів мають в 2 см. Потім беремо стібок і проколюємо блоки на позначках. Я кладаю гофрокартону на робочій дошці так що я б не скажу до стілетто.

16.00 р. Ось готовий стека, чекаючи часу - стібка.

Додано до [mergetime]1330595452[/mergetime]
17.00 р. Ми озброєні довгою ниткою (це зошит займає близько 2,5 метрів), голкою і стібкою блоків нашого ноутбука в єдине ціле. Я часто користуюсь технологією Coptic Binding, тому що я люблю це дуже для техніки і краси результату.

р.

18 років Готовий, оптичний зв'язок.

531893

19.00 р. Як виглядає весь блок.

20. Змащуйте шви з суперклеєм, щоб вони утримували ноутбук ще більш щільно.

21. Коли клею висихає, ми вже пропускаємо весь корінь блоку і приклеюємо шматочок марлі - це додасть додаткову жорсткість прилягання і полегшить установку блоку і чохла.

р.

22. В той час як корінь сушіння, ми будемо боротися з важливою частиною - кеш. Щоб зробити це, я не занурився старий мішок дружини і вивів 2 магніти, які будуть тримати кришку нашого золи в блокноті.
Потім він взяв шматок щільного картону і виготовив позначки в місцях, де частини магнітів будуть стоятися.

23. Потім він ріже отвір під верхом магніту ножем і приклеїв гріхкі частини себе в картон. Частка, де з’явилась «обслуговуючі частини» верхнього магніту, я подав інший аркуш картону.

24. Після цього він встав лист картону з магнітами між сторінками зошита, в місці, де він окреслив «покриття» висипки. А потім просто приклеїли кілька листів зошита до картону, не забуваючи нарізати отвори під вже закріплені верхні частини магнітів.

25. Потім він взяв ще 2 шматки картону і, намагаючись на частини магніту вже зафіксували в блокноті, відзначили і запалювали залишилися частини магнітотримувача.

Р

26. Потім я зафіксував картон з нижніми частинами магніту між аркушами ноутбука, як це:

27. Після чого був рутин: склеїли листи разом, щоб утворилася «боя кешу».

29. Час відмітки кешу і початку різання.

30. Після того, як багато мату і часу (після того, як леза виявилося багато, і вони добре приклеїли разом, і навіть щільно вирізати) отримали це через «мороз». Це буде через тимчасово, після чого я закрию цей отвір ззовні з листом паперу + приклеїти до задньої мухки кришки.

699183

31. Час, щоб зробити чохол. Судденно я хотів поставити на кришку виступаючого хреста Анх. Для цього він скачав картину хрестиком і видрукував його, потім акуратно (відносно) вирізати її.

32. Після цього він подав зразок на картоні і вирізати Анх з картону.

33. Він повторив цю просту дію кілька разів.

34. Після цього він приклеїв всі заготовки Анха в одну цілу.

35. З листів щільного картону (клеєного разом на двосторонній стрічці) розрізають 2 прямокутники під розмірами кришки.

633668р.

36.00 Р Вибрано один з прямокутників під передньою частиною блокнота, центр задавав раніше отриманий Анх.

37. Прованс

38. Вирізати старий шкіряний куртку і вирізати шматок шкіри для чохла. Шкіра поширилася на дошку і поміщаємо всі частини чохла: 2 к.е. картону і 1 для кореня.

39.00 р. На кришку акуратно змащують клею навколо Анх і притискають шкіру на її подальшу фіксацію. Працює -- ви побачите наступний.
Плюс закріплює шкіру по периметру ноутбука. Вийшла, за принципом, закінчена кришка.

40. Амулет Анх викопував з старих езотерних відкладень і прикріпив його до закладки (закладка була просто отримана - дружину вирізати гладку смугу шкіри з тієї ж куртки).

123456наступний

41. Наклеюється другий кінець закладки до кореня.

42. Про нас

р.

43. Войла! Що сталося в кінці.

45. Він, приймати 2.

Габаритний зображення

46. Ах сам на кришку.

47. Під час випробувань я зрозумів, що Анх був збитий закладок. Я повинен зупинити закладку, і тут є остаточний результат, який чекає свого власника.

48. Фото кешу (до речі, підходить саме 2 скриньки)

Додано до [mergetime]1330595972[/mergetime]
Я зробив.

Джерело: