559
Февраль на Сейшелах
Добрий день, дорогі японські!
Хочу поділитися своїми враженнями від поїздки до Сейшель.
У мене є багато знімків і листів, я буду знати.
Наш маршрут пропущений через ОАЕ і 20-годинне підключення було вибрано. Цього разу ми мали достатньо побачити основні пам'ятки Дубаю, але про це ще один раз.
Маршрут Сейшельса був запланований таким чином, що відразу після приїзду на головний острів Махе, ми припливли до острова Праслін, другий за величиною.
Cat Cocos є високошвидкісним катамараном, який працює між основними островами.
Потужний посуд.
, Україна
На Прасліні влаштували гостьовий будинок, заброньований листуванням.
Острів невеликий, але гірський, щоб отримати його пішки або на велосипеді досить проблематично.
Так в наступний день ми зняли цю маленьку дівчину.
33577834
Ми відвідали всі пляжі в північній частині острова.
16043.
...
Р
...
Тоді наш шлях був до Національного парку Праслін – долини травня.
Він знаходиться в центральній частині острова, займає близько 20 га і є чудовим для того, що тут можна побачити пальмовий ліс, як це було перед приходом чоловіка на цих островах.
, Україна
Наречені Сейшельські острови – найбільший горіх у світі – коко де мер. Нагадка голих жіночих стегон з усіма «атомічно» деталі.
...
лаціна
...
...
Ми їдемо в південну частину острова.
Хочу сказати, що тут краєвид більш знайомий з північним оком - сосновими деревами, гранітними булерами
і навіть покинутих будинків
, Україна
...
р.
...
478350
На наступний день ми переїхали до La Digue, найменших і найкрасивіших трьох основних островів архіпелагу.
123682р.
У нашому розпорядженні повністю орендували гість, по листуванню і всіх 6 днів, що мешкали без сусідів, щоб родом і сад був повністю.
...
Р
...
р.
...
(Б)
На острові є кілька автомобілів, які подорожують на велосипеді.
Ще однією візитною карткою Сейшель є гігантські черепахи.
...
Вони будуть їсти з рук, розтягуючи голову і піднімаючись на ноги, коли ви стикнете їх.
Сомалійські лунки.
Anse Sours d'Arjean є величезний пляж багато маленьких бухт, відокремлених камінням.
р.
Мальовничі скелі і дивні болгарки.
У зв'язку з великою кількістю коралів і глибиною, пляж більш підходить для хропіння, ніж для звичайного плавання.
На захід сонця, зміни кольорів, пляж неприпустимо красиво.
...
...
Пляжі Grand Anse, Petit Anse і Anse Cocos схожі один з одним. Білий пісок без скель і коралових сміття, високі хвилі.
Відокремлюються гірські паси, які легко долають.
...
На шляху до пляжу в горах можна зупинитися і їсти від в'їзду рідних.
...
Однак, наша варка не поспішає, і в той час як наступний салат зрізається, ми керуємо склею кокосового ромму.
Р
Місцеві жителі не поспішають, атмосфера повного релаксу і миру панує на невеликих островах. І я думаю, що я знаю чому.
Наступне призначення - Махе-Айленд.
р.
Столиця Республіки Сейшельські острови є Вікторія, і це центр міста, Вежа годинника.
У день життя в місті кип'ятять. На головній вулиці є багато сувенірних магазинів, там є ринок люків. Хтось, як Сенн у своїх поганих роках.
...
7636352
...
...
Ми відійдемо від пустелі і суєти в горах.
р.
...
...
Варто згадати про місцеві дороги. Ми ніколи не бачили таких прохолодних серпентинів в будь-якому місці. Майже повна відсутність бордюрів і бамперів робить їх дуже небезпечним атракціоном.
...
Саме тому на острові і молитви в горах є багато церков.
857850 р.
...
...
До семи, вона отримує темний, життя на островах, ми повертаємо до міста.
681864
...
скрипка
Додано до [mergetime]1330687357[/mergetime]
Що це? Дякуємо всім за вашу увагу і хороші вихідні!
Джерело:
Хочу поділитися своїми враженнями від поїздки до Сейшель.
У мене є багато знімків і листів, я буду знати.
Наш маршрут пропущений через ОАЕ і 20-годинне підключення було вибрано. Цього разу ми мали достатньо побачити основні пам'ятки Дубаю, але про це ще один раз.
Маршрут Сейшельса був запланований таким чином, що відразу після приїзду на головний острів Махе, ми припливли до острова Праслін, другий за величиною.
Cat Cocos є високошвидкісним катамараном, який працює між основними островами.
Потужний посуд.
, Україна
На Прасліні влаштували гостьовий будинок, заброньований листуванням.
Острів невеликий, але гірський, щоб отримати його пішки або на велосипеді досить проблематично.
Так в наступний день ми зняли цю маленьку дівчину.
33577834
Ми відвідали всі пляжі в північній частині острова.
16043.
...
Р
...
Тоді наш шлях був до Національного парку Праслін – долини травня.
Він знаходиться в центральній частині острова, займає близько 20 га і є чудовим для того, що тут можна побачити пальмовий ліс, як це було перед приходом чоловіка на цих островах.
, Україна
Наречені Сейшельські острови – найбільший горіх у світі – коко де мер. Нагадка голих жіночих стегон з усіма «атомічно» деталі.
...
лаціна
...
...
Ми їдемо в південну частину острова.
Хочу сказати, що тут краєвид більш знайомий з північним оком - сосновими деревами, гранітними булерами
і навіть покинутих будинків
, Україна
...
р.
...
478350
На наступний день ми переїхали до La Digue, найменших і найкрасивіших трьох основних островів архіпелагу.
123682р.
У нашому розпорядженні повністю орендували гість, по листуванню і всіх 6 днів, що мешкали без сусідів, щоб родом і сад був повністю.
...
Р
...
р.
...
(Б)
На острові є кілька автомобілів, які подорожують на велосипеді.
Ще однією візитною карткою Сейшель є гігантські черепахи.
...
Вони будуть їсти з рук, розтягуючи голову і піднімаючись на ноги, коли ви стикнете їх.
Сомалійські лунки.
Anse Sours d'Arjean є величезний пляж багато маленьких бухт, відокремлених камінням.
р.
Мальовничі скелі і дивні болгарки.
У зв'язку з великою кількістю коралів і глибиною, пляж більш підходить для хропіння, ніж для звичайного плавання.
На захід сонця, зміни кольорів, пляж неприпустимо красиво.
...
...
Пляжі Grand Anse, Petit Anse і Anse Cocos схожі один з одним. Білий пісок без скель і коралових сміття, високі хвилі.
Відокремлюються гірські паси, які легко долають.
...
На шляху до пляжу в горах можна зупинитися і їсти від в'їзду рідних.
...
Однак, наша варка не поспішає, і в той час як наступний салат зрізається, ми керуємо склею кокосового ромму.
Р
Місцеві жителі не поспішають, атмосфера повного релаксу і миру панує на невеликих островах. І я думаю, що я знаю чому.
Наступне призначення - Махе-Айленд.
р.
Столиця Республіки Сейшельські острови є Вікторія, і це центр міста, Вежа годинника.
У день життя в місті кип'ятять. На головній вулиці є багато сувенірних магазинів, там є ринок люків. Хтось, як Сенн у своїх поганих роках.
...
7636352
...
...
Ми відійдемо від пустелі і суєти в горах.
р.
...
...
Варто згадати про місцеві дороги. Ми ніколи не бачили таких прохолодних серпентинів в будь-якому місці. Майже повна відсутність бордюрів і бамперів робить їх дуже небезпечним атракціоном.
...
Саме тому на острові і молитви в горах є багато церков.
857850 р.
...
...
До семи, вона отримує темний, життя на островах, ми повертаємо до міста.
681864
...
скрипка
Додано до [mergetime]1330687357[/mergetime]
Що це? Дякуємо всім за вашу увагу і хороші вихідні!
Джерело: