Мережа в дворі

Хто може скористатися результатом?
Коротко...
Я прийшов, щоб відвідати мій мама, де мій дружина і дочка зареєстровані, поза містом Хурту.
І я не міг їздити на дворі, навіть перевантажувати речі дитини і дочку не могла б бігти далеко.
Я бачив ланцюжок біля входу в двір, де ви можете, як правило, їздити і парк вночі.
Я пішов з дому, попросивши маму і сусідів, які я знаю особисто, Я отримав одну відповідь: Мережа з'явилась раптово, ініціаторами її були орендари трьох квартир, які мали ключ, і в одному з цих квартир менеджери цього села живуть. Решта жителів змушена приїхати до умов цієї ситуації.
Ось як виглядає живопис:
З двору:

2643752

Вхід до суду:

Мережа і замок:

Повернення додому і усвідомлення того, що написання скарги і аналіз на голові села і голова району не має сенсу. Прийміть два листи одночасно до відділення прийому Нефтюганського району та до районної прокуратури.
Приклад тексту листа:
У прокуратурі Ханти-Мансійськ
Автономний Округ - Угра
Ох Чехова, 1а, Ханти-Мансійськ, ХМАО-Угра, 628011
Скарга:
місце проживання: Тюменьська область, ХМАО-Угра
- Поштова адреса: ------------
м. Київ, вул. Героїв Дніпра

Будь ласка, перевірте та вжити заходів щодо фактів порушення законодавства у сфері пожежної охорони. Розглянуто це незаконно встановити штучну огорожу у вигляді двох дугових труб, простягається ланцюгом між ними і навісним замком на місці входу і виходу на двір житлового будинку за адресою: Тюменьська область, Ханти-Мансійськ Автономний Округ - Угра, Нефтюгінський район, с. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Згідно з резидентами цього будинку, на цьому випуску не було наради власників, особливо протоколу і не було рішення від керуючої компанії. Також не всі мешканці цього будинку мають ключі до замка на цьому паркані.

У зв'язку з вище, будь ласка:
Перевірка законності монтажу паркану
При підтвердженні факту порушень, виявленні і просекреції перпетатора і розсіювання паркану за його рахунок
Повідомте мені про заходи, які ви вживали відповідно до встановленої процедури і в межах часу, визначених законом. Але результат не був
9 травня, коли я прийшов до своїх батьків і спокійно обсмажуючи шашлики і пироги, два автомобілі з поліцією і прибули місцевий офіцер поліції, випадково половив мене.
Я зробив письмове пояснення ситуації, з якою я погодився і підписаний.
На наступний день я пішов до мого материнського двору, як правило, ланцюжок було видалено, все, що сталося перед зрізом болгарки.
Через кілька днів я отримав повідомлення поштою.
З ким я згоден, і я не суперечить. Так як все було прийнято рішення мирно і ніхто не запам'ятовує ланцюг.
Ось копія Повідомлення:

Джерело: