Як зробити моноблок будинку

Ідею занурився в голову на довгий час, але тільки зараз я вирішив його реалізувати. Для цього потрібен ноутбук з розбиранням і монітором.
Ось 16 фото.

Цілодобовий монітор. Я не знайшов БУ або зламаний, тому я мав купити новий, так як вони коштують від 6000 рублів. Акушер V243HQ монітор.
Зворотній вигляд. Переглянути 4 монтувати отвори на стіні? Нам потрібні вони.

Ноутбук повинен описати докладніше. Довгий тому він був придбаний для запасних частин asus f3k з розбитою матрицею, зламаним тілом і жорсткою диском, що відмерла від удару. Тіло цієї моделі виконано з щитів і паличок. Як навіть за гарантією змінило тіло. Мій друг змінив двічі. Коротко, ноутбук хороший. Ми розбираємо буку і викидаємо спікерів.

Почнемо шляхом відновлення системи охолодження.
Що нам потрібно зробити це остудити північний міст. У зібраному ноутбуці вдається дуже міцно - через клавіатуру. Багато кепіків роблять це. З огляду на те, що клавіатура не буде, повісити радіатор через теплову панель. У моєму випадку радіатор з південного мосту Asus c90s був фарширований.

13060 р.

Сам радіатор.

Але так на чотири болти M5 (або M4 не пам'ятаєте) через стійки закріплюють верхню кришку до монітора. Заглушки болтові досить довго. Вони не можуть доторкнутися до оплати. Стрічка поспішає.

Добре, фактично закріплюємо дно корпусу з материнською платою до верхньої частини і викручуємо болти.

р.

Давайте вдаримо лебідку.

Вішалка Wi-Fi антена.

І підключитися до Wi-Fi карту.

Незабутній для приготування спеціальних проводів для їжі

Займіть охолоджувальну систему процесора і відео чіпа. Закрийте кришку Winchester.

9333362

Підключіть живлення ноутбука, vga кабель, клавіатура і мишу і перевірте

, Україна

На жорсткому диску немає системи. Поруч.

Поставити новий в.

Насолоджуйтеся тишею і величезним монітором.

Габаритний зображення

Ось вид ззаду. Ви можете побачити, як кріпиться живлення. Як йдуть дроти.

Це його.

Єдине, що я хочу сказати, що не всі ноутбуки підходять для цього. Наприклад, Samsung не відображають безпосередньо з зовнішнього дисплея, навіть якщо внутрішня матриця вимкнена. Для сонників необхідно перенести спеціальні вимикачі до необхідного положення.

Джерело: