Nicknamed "Fat Man."

Я інтерв'ю цуценя Tolstoy-sk78, і 11 більше фото!

1,1 км Привіт, моє ім'я жиру. Це рідкісне ім'я для бездомних цуценят. Звичайно, це добре, що є ім'я, це погано, що це один для всіх братів і сестер, так і це відбувається. Як ми живемо? Ну, нехай далі.

2,2 км У нас є великий будинок, але я ще невеликий, тому я не далеко від дому. Будівництво навколо, автомобілів, тракторів, кранів, навряд чи все може статися.

Р

3. - Це наш будинок. Ви бачите хвіст, що працює, це мій сестра, не те, що вона не схожа на фотографію, просто співак.

4. У По-перше, я смілива в нашій сім'ї, я не бояюся всіх, тільки трохи тракторів, але я борюся з собою, я намагаюся подолати мій страх. Для того, щоб зробити це простіше зробити, я порадив носити соломку в роті, скажімо, що деякі сміливі фільми герої робили так.

5.- Ну, вся сім'я працює, вони дивляться мене, і вони вибрали занадто.

6. Жнівень Але не мама вдома, я заряджу, тому чекаю трохи, поки не потрапити в будинок, а потім зібрати їх по сусідству.

7. - Вони не турбуються, вони думають, що я не маю заряду, але поки вони слухають, вони повинні зробити все, що вони хочуть.

8. У У цьому будинку ще одна родина, але діти виросли там, і наш батько і мати поїхав їх на тепло, вони вже можуть жити там, і ми оселилися тут.

9. Навігація Я пощастив один день.

10. Хоча, звичайно, не можна скаржитися на те, що ми погано подаються, інакше я не буду називатися жиром, але я не відмовлятися від дому.

р.

11. Це його. Що ще я можу сказати вам, я не знаю ...

Про нас

Р

Джерело: