451
Печерні вихідні - печера Млинки
Добрий день!
Будь ласка, не помічайте занадто багато - це перше повідомлення. Фото буде 32 - будь ласка, не ламайте.
Так, це було нудно, нічого робити не було, висновок було піти кудись. Вибір впав на печери. Ми купуємо квитки в Чертков (Тернопільська область), звідти до Залісся як микрик і ми біля печери Млинки.
Печера - гіпс, довжина проходів становить понад 45 км. Відкрито у 1960 році. Домівка до колонії кажанів (як кажуть, для мене не бачив 1).
Ось ми йдемо!
Вхід в печеру. До речі, це природний пам'ятник.
1-й зал на в'їзді - до того, як він був пропущений гіпс - в результаті відкриваються проходи і печеру
Пам'ятник селеологу
Легенда має це, що 2 брати пішли на дослідження - 1 рік потрапив до каменю. 2 пішов в село за допомогу - але коли він повернувся, він знайшов тільки шолом
6 хв
Сама печера в основному горизонтальна. Різниця висоти входу / найнижча точка - близько 45 метрів
Комплекти
р.
У деяких місцях вона вузька ... дуже вузька
Я сходження бананової тріщини (2 інструктори парі на коробку бананів, що тріщина 1 з них не підійде - в кінцевому підсумку креветки - це банани, тріщина назва)
11 мар
Кілька плащів кристалів - переважно штукатурка, вапно. Є різні кольори - в залежності від того, що вода, яка промивається їх через.
Око Селеолога
групавуха
Кристали
Пробити
сімнадцять
вісімнадцяти
Тарілка, що висвітлюється в червоний колір.
20 хв
Стелактитів, сталагмітів і сталагматів
Стелактитів, сталагмітів і сталагматів (22)
Габаритний зображення
(23)
Зал народної творчості
29798,000 Р
Зал народної творчості 1
Зал народної творчості
Р
Зал народної творчості
Зал народної творчості
Підземне озеро - ви можете пити, вода кришталева прозора і смачна
30 хв
(31)
Я зробив. Дуже дякую.
Джерело:
Будь ласка, не помічайте занадто багато - це перше повідомлення. Фото буде 32 - будь ласка, не ламайте.
Так, це було нудно, нічого робити не було, висновок було піти кудись. Вибір впав на печери. Ми купуємо квитки в Чертков (Тернопільська область), звідти до Залісся як микрик і ми біля печери Млинки.
Печера - гіпс, довжина проходів становить понад 45 км. Відкрито у 1960 році. Домівка до колонії кажанів (як кажуть, для мене не бачив 1).
Ось ми йдемо!
Вхід в печеру. До речі, це природний пам'ятник.
1-й зал на в'їзді - до того, як він був пропущений гіпс - в результаті відкриваються проходи і печеру
Пам'ятник селеологу
Легенда має це, що 2 брати пішли на дослідження - 1 рік потрапив до каменю. 2 пішов в село за допомогу - але коли він повернувся, він знайшов тільки шолом
6 хв
Сама печера в основному горизонтальна. Різниця висоти входу / найнижча точка - близько 45 метрів
Комплекти
р.
У деяких місцях вона вузька ... дуже вузька
Я сходження бананової тріщини (2 інструктори парі на коробку бананів, що тріщина 1 з них не підійде - в кінцевому підсумку креветки - це банани, тріщина назва)
11 мар
Кілька плащів кристалів - переважно штукатурка, вапно. Є різні кольори - в залежності від того, що вода, яка промивається їх через.
Око Селеолога
групавуха
Кристали
Пробити
сімнадцять
вісімнадцяти
Тарілка, що висвітлюється в червоний колір.
20 хв
Стелактитів, сталагмітів і сталагматів
Стелактитів, сталагмітів і сталагматів (22)
Габаритний зображення
(23)
Зал народної творчості
29798,000 Р
Зал народної творчості 1
Зал народної творчості
Р
Зал народної творчості
Зал народної творчості
Підземне озеро - ви можете пити, вода кришталева прозора і смачна
30 хв
(31)