Відповідальний лікар.

Калінінград під час поїздки з Нью-Йорка до Москви витягнула дитину і жінка з мертвих.

Андрій Єршов – ресусцитолог-анестезіолог. Він жив і працював в США за 13 років. У цей день він полетів з Нью-Йорка до рідного Калінінграда: будинок повідомив, що батько його було поставлено в лікарні.

Посадка на рейс Нью-Йорк - Москва була в повному гойдалці, пасажири виклали сумки на полиці. Одна леді раптом стала підв'язкою, вона прилипає на стілець. Сусіди сподобаються, "Доктор!" Ершов прийшов на допомогу.
- Я знаю, що це було. Гіпертонічна криза. Я швидко приніс леді своїм почуттям, Андрій розповідає Комсомолка. Ми мусили до Москви, де мала передача.

Через кілька годин, Ершов доповідав московсько-Калінінградську площину. Я ледве сіла в стілець і сказав: «Допомогти мене!» Головна
- Я навіть не дивився. Я думав, "Чи не хворіли." Він спокійно стояв і пішов, щоб побачити, що сталося. На сидіння я бачив хлопчика несвідомий. І ось був серйозний випадок...

У хлопчика з'явився судомний синдром. Я лікар анестезіолог з багаторічним досвідом, я знав, як діяти в такій ситуації, говорить Андрій.

У хлопчика Коста став кращим, а потім прибули амбулаторні лікарі. Хлопчик і матір його зняли рейс і прибрали до лікарні. Лікарі діагностували судомний пароксизм і лікують на інший тиждень.

«Для мене ці два випадки не дивно», - розповідає Андрєй мама Рімма Миколаївна. Мій син ніколи не стояти, якщо він потребує допомоги. Це не перший раз, коли він врятував людей від робочих годин.
Головна

р.

Джерело: