Відповідальний лікар.

Калінінград під час поїздки з Нью-Йорка до Москви витягнула дитину і жінка з мертвих.

Андрій Єршов – ресусцитолог-анестезіолог. Він жив і працював в США за 13 років. У цей день він полетів з Нью-Йорка до рідного Калінінграда: будинок повідомив, що батько його було поставлено в лікарні.

Посадка на рейс Нью-Йорк - Москва була в повному гойдалці, пасажири виклали сумки на полиці. Одна леді раптом стала підв'язкою, вона прилипає на стілець. Сусіди сподобаються, "Доктор!" Ершов прийшов на допомогу.
- Я знаю, що це було. Гіпертонічна криза. Я швидко приніс леді своїм почуттям, Андрій розповідає Комсомолка. Ми мусили до Москви, де мала передача.

Через кілька годин, Ершов доповідав московсько-Калінінградську площину. Я ледве сіла в стілець і сказав: «Допомогти мене!» Головна
- Я навіть не дивився. Я думав, "Чи не хворіли." Він спокійно стояв і пішов, щоб побачити, що сталося. На сидіння я бачив хлопчика несвідомий. І ось був серйозний випадок...

У хлопчика з'явився судомний синдром. Я лікар анестезіолог з багаторічним досвідом, я знав, як діяти в такій ситуації, говорить Андрій.

У хлопчика Коста став кращим, а потім прибули амбулаторні лікарі. Хлопчик і матір його зняли рейс і прибрали до лікарні. Лікарі діагностували судомний пароксизм і лікують на інший тиждень.

«Для мене ці два випадки не дивно», - розповідає Андрєй мама Рімма Миколаївна. Мій син ніколи не стояти, якщо він потребує допомоги. Це не перший раз, коли він врятував людей від робочих годин.
Головна
Відповідальний лікар.

Відповідальний лікар. р.

Відповідальний лікар.

Відповідальний лікар.

Джерело: