Пост-елекція

Великі книги, але варто прочитати, Задорнов у своєму стилі.

Так, «Вибори виборців».

Вибори

Так, на жаль, вони закінчилися і прибули звичайні сірі доріжки.

Найпопулярніші діалоги Заходу після виборів в Росії:

- Яка? Учора відбулося президентське голосування в Росії.

- Так? А хто прийшов в друге місце?

Медведєв

Час розбиття колишнього президента. Є звіти, які він втекти з усіх, дуже скинути. У зв'язку з спробою засвідчення на Володимира Путіна була організована спроба засвідчення про Дмитра Медведєва. Атакери кинули його черв'яком на фермі в «Класматах»!

КУРСИ

З роботи виборчої комісії очолювала Чуров, нові умови повинні з'являтися в Росії найближчим часом: з'ясувати результати виборів – «твіст», помічники голови виборчої комісії – «чурки». А «Що ти!» - проти своїх супротивників.

Одна людина від народження дається таланту бути художником, іншим – письменником і т.д. Чуров народився з талантом бути головою Електричної комісії! Тільки справді талановита людина може стати прозорими урнсами! І довести, що в Росії можуть бути прозорі вибори. Дуже смішний годинник: спостерігач став поруч з кожним прозорим урном і ретельно спостерігати, як і що він заповнений. Якби фальсифікація виборів залежить від цього процесу.

Російський слоган “Для справедливих виборів!” – це те ж, що і виклик в Іспанії “Для справедливого бульбіння!”

Я розумію, що російський народ надовго запам'ятається, але Пендерецький, один з кращих польських композиторів, пам'ятає його ще довше. Якби нічого не сталося, з Майою Плісецькою та Родіоном Щедріном, він прийшов до прем'єри опери «Дадо душі» в Большому театрі, сісти в коробку. Аудиторія в театрі завжди має особливий інтерес - побачити, хто сьогодні в коробці? Поор Пендерецький! Він не знав, що він виглядав як кальмар! Він не знав, хто чув. Тому я був нещасливим, коли аудиторія нижче, від стол і від амфітеатру, почав розтамати різні образи на ньому. На жаль, Пендерецький розуміє російську мову. Для чого? Що зробив він до російських людей? Він не польський політик, але композитор. Майя Плицецька швидко пояснила все до нього. По закінченню вистави, безпека була викликана негайно доставляючи Пендерецький на машину, щоб сердитися натовп не розірвав його, розгубивши його для чуврова. Пендерецький був настільки шокований, що він боявся залишитися в Росії і наступного дня муки в Польщу.

Висновок: ті, хто схожий на Чуров в Росії, раджу терміново поголити свої бороди або ходити з опіками, або краще не залишити будинок в наступні шість років.

Газети написав, що Чуров пронизив кілька разів на результати виборів. Дивитися, він працював! Увечері 4 березня, коли були відомі результати, і вони були повідомлені Кремлю, Путін так переніс, що він прокинув сльоз! Я припинив! З тих пір, поки немає іконок Путіна, я припинив себе!

КАУЦІЯ

Прохоров дізнався про результати виборів: «Єо-мио!»

І ще багато хто проголосував за Прохорова: «Погляд, наші навіть надтоки Жиріновського!»

В цілому багато виборців лікують вибори як цікавий конкурс. Ну, Золота медаль прозора, як завжди, срібло для Зюганова, і бронза для Прохорова! Я! Я три!

Для наступних виборів, щоб бути ще цікавішим, необхідно відзначити різні номінації кандидатам. Наприклад, «За найкращий дебют», звичайно, Прохоров. «Краща акторська робота» – Жириновський, він «Нагорода вибору». Миронова – «За кращу роль другого плану».

Також можна створити таку номінацію «Ви втратили вибори до Путіна більше разів». Для цієї номінації ми продовжуємо боротися з важкою Жіріновський і Зюганов.

У будь-якому випадку, добре прохоров! Я не втратив серця! Він навіть пообіцяв організувати власну вечірку. “права причина” не виконувала, можливо, тепер вона виявиться “Правою причиною”. Для цього перше завдання - ввести Думу! Якщо Михайло стає заступником, я напишу історію «Гулівець в країні депутатів»!

У присудженні призу до Прохорова я відмітив кращу заяву на ніч після виборів: «Виборці були найяскравіші, але законні.» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я переклад: "Неправильно непросто." Я завжди сказав, що є країна і є країна. держава визнала вибори, але народ не визнавав. Так ми живемо. Хто за законом, який за законом, і хто за поняттями. І ніхто не американець "комітету" для нас не боїться. Вони не розуміють, як ми можемо мати чотири роки як президент, але не реальний.

Я розумію, хто проголосував за Прохоров. Нарешті, як кажуть, чесний олігарх з'явився в Росії. Він сказав, що він чесно зробив перший мільйон: він зробив варені американські джинси в передмісті і продав їх без податку. Це, звичайно, чесний бізнес в порівнянні з сьогодні.

До речі, крім організації партії, він вирішив розширити свій бізнес і звільнити персоналізовану цукерку «Війти на електромобіль». Проте, у відповідь на це Путін пообіцяв звільнити цукерку «Берез на півночі».

Мокрани

Вони мають «помаранчеві» революції, «банан», «блакитний»... Якщо є революція, вона буде називатися болотною революцією.

Нарешті, на національному масштабі було відновлення старої російської розваги «стін до стіни». Тепер ця гра повинна отримати нове ім'я – “з'єднання до ралі”.

Новий популярний вираз: «Гламурізація мітингів!»

Житомир

Гірік дуже хороший! Не один дав нам стільки радості на його виконанні до виборів, як він зробив. Його PR був організований настільки яскраво, соковитим, що я думаю, що це просто право перейменувати партію «LDPIAR».

Але я консультую йому піти з важкою безпекою сьогодні. Багато людей побачили, що Алла Пугачєва під час дебатів. Він не буде з ним! Для Алли Борисовни (відомо також з дуже надійних джерел) став Максим Галкін. Він назвав на телефоні і ізолювали значення... з голосом Жириновського.

Зюганов

Коли я написав, що Комуністична партія і Зюганов мав кращу програму, я був неправильним. Володимир Путін зробив кращу програму: комп'ютерна програма для підрахунку голосів.

ПЕТІН

Я вірю, що крім правильної програми підрахунку голосів, штаб кампанії Володимира Путіна, очолював Говорухін, зробив кілька дуже правильних рухів. В цілому прізвище «Говорухін» - прізвища. Мал це розмовник, так! Українська

По-перше, під час всього періоду кампанії Путін ніколи не згадував Він боявся своїх гріхів, якби він боявся їх. Це право! Якщо тільки він зберіг,

Другий обов’язково: Путін відкрився на телебаченні, що камери будуть встановлені на кожній станції опитування. Які фотокамери не вказали. Це призвело багато голосувати за нього.

У мене є одне питання для Володимира Володимировича: Після того, як всі успіхи в нашій країні базуються на kickbacks. Після того, як люди обрали його, що прийде люди?

Володимир Володимирович оголосив, що він обов’язково представить податок на розкіш. Анна Семенович вперше відповіла на це. Вона відразу ж вирішила усадити її бат.

Також говорять, що багато інтелігентів проголосували за Путіна, так як в одному з його статей він обіцяв, що перший предмет у програмі «Демоляція дилапсованого житла» буде здійснено «Дом-2».

А продюсери програми «Битва психіки», як відомо, вже порушили сценариста, який придумав завдання про те, хто стане президентом Росії.

"Єдина Росія"

Він вірний, що Путін не згадав про Україну під час виборчої кампанії. Про те, що дізнався про нові порушення під час осені. Виявляється, що Об'єднана Росія виграла найбільш голосів у божевільних будинках, де голоси, які чули у свідомості пацієнтів, підраховані на користь.

Причини, чому люди так тепло і з тремтчою радою взяли на себе новини про повторення роботи МММММ: “Ми є обманом, але деякі альтернативні країни, необхідні!”

Здавалося б, що я говорю, але насправді останню ніч я боявся вперше. Я почув Путіна на натовп на площі Манежа, «Ми виграли!» А натовп прислухав його, "Незакінчений! Ми виграли! Ми для стабільності! Ми за 500 рублів! Я вже бачив щось схоже у новинах Небезпечний симптом! Ніщо небезпечне, ніж занурення політичної еляції! Я розумію, що це тільки перший оргазм, але ви хочете мати другий, третій оргазм. Хто б порадив Путіну не відмовлятися від температури політичного кипіння? Не витрачайте час. Він мав образ стриманого політика. За перший раз змінилося зображення. О, що не добре! Якщо він об'єднує з Об'єднаною Росією знову після виборів, якщо він не вогонь своїх друзів, якщо він не розсіює весь Кремль-Міністерський Братва: Гликови, Набіулліни, Скринники, мурки і шматко, Росія може знайти себе в ситуації ще більш важко, ніж під Йосипом Віссаріоновичем. Як мінімум Сталін проголосував про освіту. Про Союз письменників, Об’єднання композиторів, Об’єднання кінематографістів. І сьогодні, все це падає, і особливо той же кремльський лат. З часів Петра Я не намагалася перетворювати людей в слухову більшість. Я повторю, в радянські часи вони попередили бути. На кухні все стало розсіювання. І тепер на кухні є кілька розсіювачів. Саме тому нам необхідно позбавити молодих людей освіти, щоб вони навіть не підозрюють, що вони можуть диспрогнувати.

П.С. Набоков один раз сказав: «Портрети президента в розумній країні повинні бути не більше, ніж поштова марка. й

P.P.S. Twenty років тому, в моєму концерті, друзі співали вірші, написані в часі. Я збирався з паперу, я знайшов їх, і я був захоплений. вірші звучали іржі в часі. Через два роки, що ви думаєте? Чи старі? Про нас Вони навіть страшні!

С ***
Ранкові фарби з ніжним кольором
Стіни стародавнього Кремля,
Похід на світ
Весь Кремль лат.

С ***
кипіння, потужний,
Хлопці не знають краще, ніж мене.
Мій брат - Кремль,
Ти найдовший.

С ***
Почув ти щітки співу?
Ні, не ті щітки, не поле,
Хто має смоли?
Подарували сліпих людей.
Так вони сіли.
Вивчаються пісні демократів.
Я визнаю їх голосами.
Колишніх ліній Росії.

С ***
Захопити час і біль відділення
Він пройде назавжди, а потім,
Давайте ще раз зачепити руки.
Ми вже багато років!

С ***
Ми всі дивуємо дива.
Але нічого не дивно.
Що ви бачите як парламент
Він божевільний.
І якщо Дума збирає,
вона божевільна.
І дива наших людей,
Немає нічого під дахом.

С ***
Мирний атом летить
Над полем, над мертвим грунтом.
Він в листках.
І все ми їсти і пити.

С ***
Всі землі взяли: пестициди, уран і нітрати.
Будуємо нове життя після того, як ми будемо дегенерувати.

С ***
Мій будинок країна широкий.
Є багато лісів, полів і річок.
Я не знаю жодної іншої країни, як це.
Де людина руйнувала все.

С ***
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ми не повинні мати справу з нами.

С ***
Блакитна кулька - спінінг.
Повернутися до країни.
Але дивні люди можна побачити милою,
Ми збираємося, але не так.

С ***
Всі вони йдуть на Захід, вибираючи потрібну країну.
Ми працюємо над тим, що ми працюємо над тим, що ми будемо жити в нашій державі!

Джерело: