терористи в бункері

Ми нещодавно мали пост про життя терористів Джигаді в лісах.
Сьогодні я хочу показати вам бункер, який був знайдений в Малгобеку.
Історія йде на.

На сьогоднішній день в Малгобеку перемішують бункер азаратів. Вони собі день до того, як були взяті на я..., я маю на увазі, для jo ..., в короткий час, просто взяв. Одне, проте, кинув себе, але інші докладно, як і де вони жив. Ви не можете жити в готелі, прямо? Потрібні отвори. Покажіть про це отвір. Почати з, я казковий ідіот. До 2 a.m. вчора захоплено займаюся тертям, хоча я розумію, що неділя довге сон не гарантує. Ну, я не отримав достатньо сну. Рано вранці підібрали і відправили до Малгобека. Затримані бандити розповіли, де вони мали лай і довелося його почистити. Я думаю, що екскурсія буде цікавим для вас, прямо? Ну, є така непристойна будівля на околиці Малгобека - це вікно виробництва:

Нормальна будівля дороги. Не дивно.

І навіть подвір'я абсолютно нерозмітна.

І є, звичайно, гараж. А в гаражі є спостереження піт. Звичайний огляд піт:

Ви побачите квадратну нішу праворуч? Ось тут з причини. Це вхід бункера. Усередині, замітка (ліворуч) бетонний блок. Це насправді двері на електроджек:

Внутрішній вигляд:

, Україна

Всередині, як ви помітили, є вимикачі та розетки. Це досить комфортний норк. Стіни, підлоги і стелі об'єднуються теплоізоляцією і дошками:

Полиці, побутовий щит:

Кухня в кутку - електрична плита, крупа, електрочайник і все це.

І, звичайно, аварійний вихід. Час стрибати море. Напівметрові бетонні двері просто не можуть стояти курку стопи. Тому запасний тунель для польоту не зайвий:

Спальня, звичайно, вже перемішувалася бомбардувальниками, але тут вони скидали:

Ліві полиці:

Прямі полки:

Пластикові меблі. Ви не можете просто перетягнути інкогерент в вузьке отвір. Але пластик в таких умовах не гірше:

Холодильник, звичайно. Я не знаю. Розмір його, хоча невелика, але в «дверному шляху» не пройде:

р.

Підлоги виготовляються просто - утеплення кладуть на грунт і дошки:

р.

Ну, коротко, ви повинні зробити фотографії швидко і випадковим чином з спалахом. Вибухи знежирені все - так темрява чорна. Рат. Муд. Але сам бункер дуже розумний. Також є вимушена вентиляція і електрика. Ви можете побачити інженерні рішення. Ви хочете розпочати бізнес, але немає капіталу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І тут будується бункер, виробничі потужності зверху. Imarats добре - гроші інвестуються, приносять повністю юридичний дохід, і є місце, щоб жити в незаконному положенні. І власник бізнесу тільки в підсумку усвідомлює, що він не майстер всіх. Він просто фінансовий раб. Але це кінець - немає повороту назад. У бункері багато зброї і боєприпасів. Не витяжувалися два потужних ІДЕ (одна була в бункері, інші приховані в кімнаті)

Джерело: hardingush.livejournal.com