Google Земля в 3D

Привіт, кожен!

Я хочу поділитися з вами новими враженнями, і я хотів би запитати вас просте питання: Як?

Тепер, ви все знайомі з Google Earth, і я думаю, багато людей знають про 3D моделі будівель на карті, і що ці моделі зроблені в ручному вигляді, і ми навіть маємо спеціальний додаток для цього.

5 фотографії

р.

2,2 км Ще раз я вирішив Google Earth. Поверніть на карті, вирушайте, як завжди в улюбленому місті-герой Київ. На додаток до вже знайомих будівель, нових - але без фактур. Додана перша думка.
Але що здивувало, коли половина хвилини пізніше, весь місто почав рости до очей, кожна будівля правильної форми і висоти, і в її місці.

3. У Я почав перевірити кожен район, який я знав. Я навіть знайшов мій будинок - добрий вигляд.
Але що застрягти мене більшою мірою був приватний сектор. Кожна будівля в кожному маленькому дворі! Питання: Як?

доб. 5

4. У Як опитувальник, важко уявити, що ця робота виконана вручну. З координацією, звичайно, можна зобразити окрему будівлю на карті, але висоту, правильні форми - на мій погляд, це неможливо зробити цю роботу навіть протягом декількох десятиліть.

5. Умань Виглядаються навіть гаражі, базари з їхніми столами.
Цікаво, що зовні Києва немає моделей будівель.
Вважаю, що це було зроблено лазером з супутника - але це можливо?

Що цікавиться, можна переглянути місто в Google Earth попередньо здивовані тривимірні будинки.
Якщо ви знайомі люди, поділіться з нами, смертність, інформація – що це таке технологія!

Спасибі всім, я зробив.

р.

Джерело: