Сувенір своїми руками

Привіт всім японським! Я скажу один раз, я буду писати в невеликих літерах, так скуштувати мене!
Будь ласка, не поламайте тему, буде 24 фотографії з описом процесу.
Цього разу я покажу, як я зроблю найбільш придбаний сувенір від мене, зробив сотні і половину такого, щоб не встигнути зробити його, 2-3 години, не більше.

сувенір - це чоловіча ланцюжок до комп'ютера.
У мене потрібні інструменти: ріжучі, круглі навички, пальці, металеві ножиці (не великі) паяльники для 85 Вт, паяльник POS-61, флюси - ортофосфатна кислота.
виготовлений з матеріалів, мідної гальмівної труби d-5mm, лист холодно прокручених металів 0,7 мм, ланцюг 15см, мідний дріт з перерізом 3мм. горіхи м10 м8 м6 і м4, невеликі гвоздики і коло, різьблений на плазмі (це така велика машина для різання металу) додається до стійки заздалегідь.

1176254

Я не говорю про гравер, я заготів, шкода. Я поверніть на гравер і видаліть всі цинки з мусу і горіхів, інакше паяльник не буде високої якості.

Я нарізаю гальмівну трубку на шматки 5 см 4 штуки - ці ноги і руки будуть і 2,5 см - це тулуб ) метал також нарізав на шматки (попередньо я не знаю розмір, тому що я все робимо по очі ) оцінити скільки. Я зроблю каркас і вигнуту смугу з дроту, це буде монок з графіком )

Горіхи зварюють голову і тулуба.

91233331

Перед паяльником я замочила гарячу паяльну праску в кислоті, потім борсу, кажуть, що стяжки менше опіків.

Потім беремо шпинделя настойки, заздалегідь фурнітура майбутнього столу. як шпинделя великого м'яча (це збиток замовника, як правило, менше м'ячів) ця майбутня вага.

Потім я пропалюю м'яч, коли він прогрівається, олов'я розтоплюється і вона сидить вниз, тому це робиться.

Після чого я пропадив готові частини один до одного, буде стіл.

Р

Я вже збираю.

Я продаю його попередньою підставкою.

р.

Я пропалюю клаву і моніка до столу.

Продається столик на підставку.

р.

Я зроблю стілець для в'язниці в мережі Інтернет або роботи, це до вас )

Ось ще одна фото крісла.

р.

Крісло пропалюється на підставку, по суті, більш ніж він і ніде пропалюється )

Я сидю програмістів на стільці, поки тільки торсо.

руки - ніжки, одна пропалюється, забули знімати фотографії, здійснюючи процес.

Ну, я отримав все на моєму місці.

потім ланцюжок по колу, до маси. Всі посилання продаються так, щоб не кільце, фото також не льоду, але все видно і зрозуміло без нього.

з дроту я видали оболонку заздалегідь. перекручуємо пружину. це буде підставка для ручок, але замовник заявив, що буде скло )

Р

У мене був весняний паяль. Пофарбувати.

Це сувенір, який ще не забарвлений, тому ось картина стандартного з невеликою вагою. Дякуємо за Вашу увагу. Я зроблю щось інше на тиждень.

Додано до [mergetime]1331397104[/mergetime]
Я пішов курити.

Джерело: