Сувенір своїми руками

Привіт всім японським! Я скажу один раз, я буду писати в невеликих літерах, так скуштувати мене!
Будь ласка, не поламайте тему, буде 24 фотографії з описом процесу.
Цього разу я покажу, як я зроблю найбільш придбаний сувенір від мене, зробив сотні і половину такого, щоб не встигнути зробити його, 2-3 години, не більше.

Сувенір своїми руками

сувенір - це чоловіча ланцюжок до комп'ютера.
У мене потрібні інструменти: ріжучі, круглі навички, пальці, металеві ножиці (не великі) паяльники для 85 Вт, паяльник POS-61, флюси - ортофосфатна кислота.
виготовлений з матеріалів, мідної гальмівної труби d-5mm, лист холодно прокручених металів 0,7 мм, ланцюг 15см, мідний дріт з перерізом 3мм. горіхи м10 м8 м6 і м4, невеликі гвоздики і коло, різьблений на плазмі (це така велика машина для різання металу) додається до стійки заздалегідь.

1176254

Я не говорю про гравер, я заготів, шкода. Я поверніть на гравер і видаліть всі цинки з мусу і горіхів, інакше паяльник не буде високої якості.

Сувенір своїми руками

Я нарізаю гальмівну трубку на шматки 5 см 4 штуки - ці ноги і руки будуть і 2,5 см - це тулуб ) метал також нарізав на шматки (попередньо я не знаю розмір, тому що я все робимо по очі ) оцінити скільки. Я зроблю каркас і вигнуту смугу з дроту, це буде монок з графіком )

Сувенір своїми руками

Горіхи зварюють голову і тулуба.

91233331

Перед паяльником я замочила гарячу паяльну праску в кислоті, потім борсу, кажуть, що стяжки менше опіків.

Сувенір своїми руками

Потім беремо шпинделя настойки, заздалегідь фурнітура майбутнього столу. як шпинделя великого м'яча (це збиток замовника, як правило, менше м'ячів) ця майбутня вага.

Сувенір своїми руками

Потім я пропалюю м'яч, коли він прогрівається, олов'я розтоплюється і вона сидить вниз, тому це робиться.

Сувенір своїми руками

Після чого я пропадив готові частини один до одного, буде стіл.

Сувенір своїми руками Р

Я вже збираю.

Сувенір своїми руками

Я продаю його попередньою підставкою.

Сувенір своїми руками р.

Я пропалюю клаву і моніка до столу.

Сувенір своїми руками

Продається столик на підставку.

Сувенір своїми руками р.

Я зроблю стілець для в'язниці в мережі Інтернет або роботи, це до вас )

Сувенір своїми руками

Ось ще одна фото крісла.

Сувенір своїми руками р.

Крісло пропалюється на підставку, по суті, більш ніж він і ніде пропалюється )

Сувенір своїми руками

Я сидю програмістів на стільці, поки тільки торсо.

Сувенір своїми руками

руки - ніжки, одна пропалюється, забули знімати фотографії, здійснюючи процес.

Сувенір своїми руками

Ну, я отримав все на моєму місці.

Сувенір своїми руками

потім ланцюжок по колу, до маси. Всі посилання продаються так, щоб не кільце, фото також не льоду, але все видно і зрозуміло без нього.

Сувенір своїми руками

з дроту я видали оболонку заздалегідь. перекручуємо пружину. це буде підставка для ручок, але замовник заявив, що буде скло )

Сувенір своїми руками Р

У мене був весняний паяль. Пофарбувати.

Сувенір своїми руками

Це сувенір, який ще не забарвлений, тому ось картина стандартного з невеликою вагою. Дякуємо за Вашу увагу. Я зроблю щось інше на тиждень.

Додано до [mergetime]1331397104[/mergetime]
Я пішов курити.

Сувенір своїми руками

Джерело: