Політ з корови

Показує і розповідає сержий-ск78, 14 фото!

Я зустрівся з хусткою у вихідні та зробив мене щасливим зловживання корів. Хоча, про гру, я не дуже впевнений, але що ловити це напевно. Не вдалося з'ясувати, хто був захопливим, один раз він був після корів, ще раз вони були після нього, іноді здавалося б, що гавка була мисливська стрілка, іноді вони просто рушили його. У будь-якому випадку, що сталося.

1,1 км Всі ті ж, як і пілотні корови можуть дати старт глави, дуже розумний у порівнянні з ним вони виглядають, будь-який гострий поворот в повітрі і струнка лінія переслідувачів перекидається в кришку невеликого розміру.

2,2 км Фото виявилося багато, щоб ви не втомилися дуже довго фільтрували їх. Ця картина залишилася для відображення свого кольору. Коли ви бачите його в зоопарку, перша думка полягає в тому, що він кладе на таку «трай» видно для кілометра. Але це неприпустиме враження, коли він засохає на тлі гілок, дуже важко його слідувати, камуфляж це те, що вам потрібно.

3. У Коли гавка починається з дерева, це практично неможливо зловити цей момент оком, здається, що він просто потрапляє з дерева, але малюнок показує, що це не зовсім так.

4. У Ми намагаємось з'ясувати, хто похилий. Це як стрілка кидає гавка.

5. Умань Ось ще один постріл корів, захоплюючи його.

6. Жнівень Але тут він висаджував на дереві, відпочивають, стріляти майже полонився в дерево, коли він побачив так близько.

7. Про нас Він пішов, ймовірно, щоб мати кращий вигляд.

Р

8. У Я шукаю його з дерева.

9. Навігація Ви вірите, що корови хворіли його? І все, що він чекав, тільки стрілка перетнула невидиму лінію і відразу ж прокинув. Зростання чудесно (або може бути) ковані.

10. А потім всю ганку падає на гавку. Перший

11. А потім всі інші приєднується.

12. Довгий поворот кистей і знову він повинен сидіти до відпочинку, і навколо стрілки. Король оточений відтінком.

13.00 р. Крім того, відступи ретельно відстежують кожну чергу голови, але не вірно, що цар радує такою увагою.

14. І якщо один з ретинів винний, то знищує погляд наступним чином, і стрілка стає такою, як
Це ті, що я люблю, я сподіваюся, що ви її насолоджувалися.

Джерело: