C Egypte's найбільший великий палець гігант

Тут буде 4 фотографії і маленький букаф.

Відчуттєві новини публікуються німецьким виданням BILD. Але, в Єгипті, залишки муміфікованого пальця істоти схожого на людину, але набагато більше.

До 1 квітня з'являється довгий відступ, тому малюнок не дуже схожий. Довжина пальця становить 38 сантиметрів (13.8 дюйма). Банкнот кріпиться для порівняння розмірів. Згідно з виданням фотографії були взяті в 1988 році, але опубліковані вперше і тільки в цій німецькій газеті.

Фото Gregor Spörri, швейцарський підприємець і пристрасний вентилятор всіх речей давньоєгиптяни. У 1988 році приватним постачальником в Єгипті обіцяв запроваджувати його до древнього могильника. 100 кілометрів на північний схід від Каїра в невеликому сільському будинку в Бір Гакері і провів зустріч, де Швейцарський був показаний в старій ганчі.

5709313р.

«Для того, щоб подовжити сумку. Я був вражений на те, що я бачив. Я допомогла взяти релікву в руці і фотографувати його. Я поставив мій банкнот (Egyptian 20 фунт замітка) поруч зі мною, щоб порівняти розміри. Плід був сухий і зважений дивно трохи. Я відчував блиск в горлі. Неповторний. Розмір всієї кінцівки (ручна?) становить близько 5 футів. « » » » » » » » » » » » » » »

Щоб довести автентичність реліквії, то рум'яна хробера показала фото з рентгенівським променем пальця. Повернулася до 60-х років. Аналогічна дата була Сертифікатом аутентифікації (?). Швейцарський чоловік загрожував йому продати пальцем, але роббер відмовився, кажучи, він був занадто важливим для своєї сім'ї. Сперрі зліва Єгипет з нічого.

р.

Тоді він намагався зацікавити різні музеї з його фотографіями, але він був звільнений як дратівливий літа.

«Такі слова не вписали в свої теорії», - сказав вінець.

У 2009 році Сперрі повернулися до Бір Гакер, щоб знову знайти його пальця. Але він не знайшов продавця. На пам'яті всіх років Сперрі читають захоплено всі історії про давні гіганти, які він міг знайти. Чи є гіганти в Єгипті? Роман історик Йосип у 79 р. до н.е. написав, що останні представники забігу гігантів мешкали в XIII ст. до н.е. під Король Йошуа: Їхні тіла були величезними, їх обличчя були настільки різними від звичайних людей, що було дивно бачити їх, і чути їх страшно. . . ?

Відкриття шокованої Сперрі так багато, що в 2008 році він кинути свою професію і починав книгу про гіганти, які він нещодавно опублікував, і тому газета явно писав про палець. Книга називається The Lost God. Тег der Verdammnis і є містичний історичний трилер на основі фантазії Sperry.

«Я не вчений», – каже Сперрі, «так я не розумію писати про реліквію в наукових умовах». Давайте читачам читати його і вирішувати, що думати.

Додано до [mergetime]1331464768[/mergetime]
Все!

Джерело: