Зробіть блок Skyrim

Я вирішив зробити блок з логотипом Skyrim і поділитися технологією. В цілому цей метод застосовується до будь-яких інших зображень.

Я намагаюся зробити інструкції якомога більше деталей, не судити строго, перший пост на YAP
15 фотографії, не ламаються.

Все, що нам потрібно:

- Сам блок.
- Олівець і папір.
Будь-який запечена пластика (Sonnet, Fimo, Scalpi тощо)
- Акрилова фарба.
шкіра, замінник або тканина
Інструменти (застібки для пластику, зубного або звичайного манікюрного набору)
- Сножники.
Клей.

Отже, перевести бажаний образ на папері в двох примірниках.

Прокочуємо пластик на папері, картонній або дерев'яній дошці (Взяв металеву пластину, яку я пізніше пошкодив), наносимо вирізане зображення, починає поступово вирізати.

Вирізати, видалити зайвий пластик

Знімаємо папір, окреслюємо контури депресії.

Р

Ми працюємо над крилами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час.

На планованих лініях вирізати решту, обов'язково подивитися на оригінальний образ. Почки всередині крильця зручно виготовляються з зубними трусиками або гарбузами з одного набору манікюру.

Покриваємо заготовку з чорною акриловою фарбою так, щоб під час роботи блоку дракон не покаже свого яскравого внутрішнього світу. Цей крок можна пропустити, якщо пластик спочатку має чорний (або інший колір, необхідний) колір.

Щітка (порожня, вовна, пальчик) повинна ретельно працювати, ідеально її краще використовувати фарбу спрею.

Загорніть фігуру відповідно до інструкцій по упаковці пластику без зняття з дошки (картону, паперу), чекайте повного охолодження і видалення.

Чохол з срібною фарбою

Тепер даруємо дракону ефект від запеченого срібла. Для цього знову покрийте фігуру чорною фарбою і відразу протріть бавовною.

р.

Тепер дайте блок. З шкіри (підстановка, тканина) вирізають кришку

Ретельно приклеїти кінець першим, а потім краю кришки

Приклейте дракона і блок готовий! Дуже дякую.

Джерело: