Трансформатор автомобіля для подорожей

30 фото. Я відмітив кінець.
Джерело тут.

Мій друг, хто живе в Іспанії, захоплюється всіма видами транспорту, призначених для безкоштовної поїздки. Він пішов на виставку дорожніх пристроїв і приніс звідти це просте, на перший погляд, машина - Вулксваген Каліфорнія.

Коли запитав, чому він придбав цей звичайний міні-ван, друг нічого не відповів, але просто показав, що це машина.

Я був вражений. Щоб покласти це в невелику машину, як це те, що технологія прийшла до.

Для тих, хто цікавиться, тут є більш-менш докладний опис фото.

Всепривід з замкненим диференціальним (можна сходження в будь-який час), споживання на трасі становить 8,5 л дизеля. Коробка являє собою машину (це рідко для Європи), великий дисплей для контролю всіх вбудованих функцій.

Багато мов підтримуються, включаючи російську мову. Ось список всіх функцій.

У 20 Гб жорсткий диск для завантаження тону музики та відео. Ви можете записувати радіопрограми і пісні з повітря, якщо вам раптом потрібно.

Навігація зручна.

Через 3G завантажені джеми трафіку, які можна відобразити на мапі або переглянути список.

Але це не трюк. Навігація-шмавігація, жорсткий диск - це все, де є. Головне тут — туристичні пристрої.

Ви пішли кудись, наприклад, рибальство. У нас є напій, і це було час для риболовлі. В машині, що йде назад і вперед.

Місце розгортається і перетворюється в ліжко, як це.

Це не трюк, хоча. І трюк, що просто натисніть одну кнопку і автомобільний дах перетворюється в намет.

Всередині намету є простора двокімнатна «траходром». Наметові вікна можна відкрити.

Сонце – Ви можете почати харчування та розваги. З бічної структури на шльях надходить цей стіл.

При цьому передні сидіння розгортаються як розгортаються, так і можна влаштувати затишний сніданок на чотири або п'ять.

1 999 р.

...

Під задніми сидіннями - великий ящик з всілякими пристроями.

Хочу сидіти на вулиці - від бічних дверей отримує цей окремий стіл.

Трансформатор автомобіля для подорожей р.

Є два окремих стільці в задні двері.

Якщо ви хочете зробити тінь з сонця або сховатися від дощу - автомобіль обладнаний блиском значного розміру. Привід ручний, але привід відкривається в хвилину.

За машиною є просторий багажник.

На лівому є шафка для всіх видів предметів плюс контейнер, де подається стандартний п'ятилітровий газовий циліндр.

Для права газового циліндра є резервуаром для води. Вода заливається через спеціальну шию. Для права шиї є розеткою 220 В.

Вранці і в погану погоду варити в природі не особливо бажано, але це не проблема: автомобіль має все необхідне. У салоні автомобіля є справжня кухня. Ось висувна коробка інструментів.

Під правою кришкою знайдеться шайба і газова плита для двох конфорок.

Під лівою кришкою холодильник.

За холодильником є гардеробна.

Ну і додаткові приємні можливості - окремий керований клімат-контроль для основної частини кабіни, а також вбудовані штори - закрити вітрове скло таким чином, щоб сонце не нагріває кабіни.

...

Чи можна вірити, що він підходить в машині, як це? Я не вірю, що це так само.

У Німеччині всі витрати на задоволення 65 тис. євро. І це найвище обладнання максимальне. Можливі варіанти, але без будь-яких функцій.

Я зробив.

Джерело: